Dlaczego szukamy miłości na takich portalach randkowych, a nie na żywo?
gepard
28.09.2011 r. 17:34:11
bo kuzde leniwi jestesmy.od kiedy wlaczylem ten pi.erdolony kom.puter..wogle mi sie nic kuzwa .nie chce robic ..troche namieszal mi ostatnio...i zaczyna mnie wk.urwiac..tak jak jedna osoba ktura ..czepia sie mnie czemu ja przykapiw wiecznie niesiedze.i jeszcze pretesje .. ..kiedys bylo fajnie liscik ..raz na tydzien napiszesz ..i kuzwa spokuj..a teraz tylko by palce mi ucieli ....bo musze patrzec ..co ma pisac .tutaj .zeby zaraz znowu marudzenia ...nie bylo ..czasami mam ochote tego kompa rozbic ob sciane...no ale ..lepiej sie tak wkur.wiac .na odleglosc ..jak .w realu.. mysle ze najleprze jest wyiscie troche w realu a potem rura na odpoczynek..
gepard
28.09.2011 r. 17:38:48
co taka minke zrobilaj jakbys sie spierdzialas po cichu
gepard
28.09.2011 r. 21:19:48
kuzwa ..ale masz wielkie oczy.. Babciu,,,,,,,,,
gepard
28.09.2011 r. 21:24:58
babciu ale babcia teraz zebow nie ma..
gepard
28.09.2011 r. 21:38:16
ale...babciu ja mam wszystkie.. ..moze niech babcia z nich rozaniec zrobi .i do torunia poleci..i pomodli sie za nas....
gepard
28.09.2011 r. 21:56:49
a kto mnie tu oklepie ..was sie tylko boje .. a tak pozatym to czego mam sie bac morda nie szklanka ..nie zbije sie ..i jestem na to zawaliscie ubezpieczony.. myslisz ze ..plakal bym zebym cos se zlamal ..tylko ze ja nigdy w zyciu nic se nie zlamalem..ani nawet nie wybilem..
Koronka
29.09.2011 r. 17:18:13
Filantropko
nie mamy czasu tak naprawdę.. i chyba za dużo możliwość.. najprawdopodobniej większość pracuje... przychodzimy do domu... zmęczeni.. najczęściej... po za tym gdzie .. dyskoteka- raczej nikt Cię tam poważnie nie potraktuje... tutaj porozmawiasz.. jeśli uznasz ,ze osoba zasługuje na zaufanie -spotykasz się ,dzwonisz .
co do oszustów...najbardziej boje się przyjaciół w realu - chyba bardziej niż wrogów..
gepard
29.09.2011 r. 17:47:50
a kto to jest ostra leka
gepard
29.09.2011 r. 17:56:13
ja mam 25 ..internetowych lasek... ..i kozakiem nie jestem ..tylko ksieciem z podlasia ..
gepard
29.09.2011 r. 18:02:16
sylwia szacunku troche i zwracaj sie do mnie wasza wysokosc....
gepard
29.09.2011 r. 18:08:08
ty pijesz .sok z gumi jagod ..a tutaj nawet tego soczku nie ma...
gepard
29.09.2011 r. 18:15:37
kuzde jeszcze daj mi soku z kroku..
Koronka
29.09.2011 r. 18:25:33
Filantropko czyżby coś nas łączyło hihi ... ??
przyjaciel zawsze lubi patrzeć na Ciebie z góry... i niekoniecznie w momencie podawania reki, ^^
a tu mogę się wyżalić i cała wieś o tym nie będzie wiedziała i cieszyła
a jak się będę chwalić -to nie będzie zazdrościła i myślała jak to rozchrzanić
gepard
29.09.2011 r. 18:25:57
mowisz nie ma soku na pustyni ..dobra czas ..kawke zrobic i luknac na mecze....to ciskaj dalej dynie..
Romantyk
30.09.2011 r. 12:43:40
Przecież każdy portal ma swoje wady i zalety.Najbardziej jest nam przykro ,gdy umówimy się w realu z kobietą lub mężczyzną poznanym przez portal randkowy.Kobiecie lub mężczyźnie nie chce się przyjść na randkę.Nie wysyła nam nawet esemesa ze słowem \"przepraszam\".Najgorzej jest gdy dzwonimy do niej(niego),a on(ona) nie odbiera naszych telefonów.Wtedy można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko.
Dlaczego szukamy miłości na takich portalach randkowych, a nie na żywo?
bo kuzde leniwi jestesmy.od kiedy wlaczylem ten pi.erdolony kom.puter..wogle mi sie nic kuzwa .nie chce robic ..troche namieszal mi ostatnio...i zaczyna mnie wk.urwiac..tak jak jedna osoba ktura ..czepia sie mnie czemu ja przykapiw wiecznie niesiedze.i jeszcze pretesje ..
..kiedys bylo fajnie liscik ..raz na tydzien napiszesz ..i kuzwa spokuj..a teraz tylko by palce mi ucieli ....bo musze patrzec ..co ma pisac .tutaj
.zeby zaraz znowu marudzenia ...nie bylo ..czasami mam ochote tego kompa rozbic ob sciane...no ale ..lepiej sie tak wkur.wiac .na odleglosc ..jak .w realu..
mysle ze najleprze jest wyiscie troche w realu a potem rura na odpoczynek..
co taka minke zrobilaj jakbys sie spierdzialas po cichu
kuzwa ..ale masz wielkie oczy..
Babciu,,,,,,,,,
babciu ale babcia teraz zebow nie
ma..
ale...babciu ja mam wszystkie..
..moze niech babcia z nich rozaniec zrobi .i do torunia poleci..i pomodli sie za nas....
a kto mnie tu oklepie ..was sie tylko boje ..
a tak pozatym to czego mam sie bac morda nie szklanka ..nie zbije sie ..i jestem na to zawaliscie ubezpieczony..
myslisz ze ..plakal bym zebym cos se zlamal ..tylko ze ja nigdy w zyciu nic se nie zlamalem..ani nawet nie wybilem..
Filantropko
nie mamy czasu tak naprawdę.. i chyba za dużo możliwość.. najprawdopodobniej większość pracuje... przychodzimy do domu... zmęczeni.. najczęściej... po za tym gdzie .. dyskoteka- raczej nikt Cię tam poważnie nie potraktuje... tutaj porozmawiasz.. jeśli uznasz ,ze osoba zasługuje na zaufanie -spotykasz się ,dzwonisz .
co do oszustów...najbardziej boje się przyjaciół w realu - chyba bardziej niż wrogów..
a kto to jest ostra leka
ja mam 25 ..internetowych lasek...
..i kozakiem nie jestem ..tylko ksieciem z podlasia ..
sylwia szacunku troche i zwracaj sie do mnie wasza wysokosc....
ty pijesz .sok z gumi jagod ..a tutaj nawet tego soczku nie ma...
kuzde jeszcze daj mi soku z kroku..
Filantropko
czyżby coś nas łączyło hihi ... ??
i cała wieś o tym nie będzie wiedziała i cieszyła
przyjaciel zawsze lubi patrzeć na Ciebie z góry... i niekoniecznie w momencie podawania reki, ^^
a tu mogę się wyżalić
a jak się będę chwalić -to nie będzie zazdrościła i myślała jak to rozchrzanić
mowisz nie ma soku na pustyni ..dobra czas ..kawke zrobic i luknac na mecze....to ciskaj dalej dynie..
Przecież każdy portal ma swoje wady i zalety.Najbardziej jest nam przykro ,gdy umówimy się w realu z kobietą lub mężczyzną poznanym przez portal randkowy.Kobiecie lub mężczyźnie nie chce się przyjść na randkę.Nie wysyła nam nawet esemesa ze słowem \"przepraszam\".Najgorzej jest gdy dzwonimy do niej(niego),a on(ona) nie odbiera naszych telefonów.Wtedy można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko.