niedługo idziemy na glosowanie czy ktoś idzie ?bo ja mam wrażenie ze nic się nie zmienia w Polsce ?bo politycy zamiast coś robić to się kłócą ?moze wy macie inne wrażenia?
Gepard
26.09.2011 r. 17:54:02
oj Jasku z ciebie taki niemiec jak z koziej du.py trabka..powiedz to dla rodowitego niemca ze ..ty niemiec jestes to cie wysmieja .. ..kuzde zdaje sie ze ty siedzisz tam sporo czasu ..a ..wiesz jak ja tu .polakow rozpoznaje ze nie dawno przyjechali.kuzwa cala geba Anglikow strugaja ..bo unas w angli ...
Gepard
26.09.2011 r. 18:02:52
czujesz sie niemcem twoja sprawa..ale ..nie wierze w to widze ze bardziej wolisz po naszemu ..wioskowemu pisac...
Gepard
26.09.2011 r. 18:18:09
ch.uja narozrabiasz ..cwe.le .tylko zobacza ze kasieje masz ..sprobuj cos burknac to wypuszcza cie rano z odliczona juz .gotowka jak za hotel 5 gwiazdkowy..a najfajniejsze bzdury ci powypisuja ..za co zatrzymali cie ..ja juz ich nie zaczepiam..i tak reynerem mam zakaz lotow ..i jezdze tylko z puktu a do puktu b....i trzymam sie zdala .od .debili ..po szkole specjalnej teraz w ..wiesz oczym mowie moze tu tez jakis weszyciel czworonogi siedzi.. same chlopy z wioski robia.....
Gepard
26.09.2011 r. 18:46:18
co my mamy najdrozsze paliwo najdrozszy prad .najdrozsze ceny w sklepach w lokalach..a najgorsze jest to ze ..ludzie sa tak pazerni ..zero stadartow za ..to co oferuja ..ja czasami czuje sie obkradany jak w niemczech czy w angli nap.w portsmuth nad samym moorzem place za naprawde ..stadart polowe mniej..tu nie chodzi o ..to ze skapy jestem .bo nie jestem tylko nie lubie byc w du.pe ..walony..taki kuz.wa jestem..ktos mi winien kase ...wydam 3razy tyle zeby ja ku.rwa odzyskac.jak zaczyna sciemniac....
Gepard
26.09.2011 r. 18:59:48
unas nie ma jednakowych cen ...wszystko jest prywatne ..i zdzieraja jak widza ...pujdzie wy do hotelu gdzies w krakowie w centrum ..policza wam polowe mniej a .wescie zarezerwujcie ..przez zngielska strone ..cena dla polaka w wieliczce wejsciowa 20zl z kawalkiem..obco krajowcom ponad 50 zl ..z jakiej ku.rwa racji..autostrady ..A4 co 30 km ..13 zl .ich po.jebalo ..jeszcze zeby kuzwa skaczone byly ..i powiedzmy ze to sa autostrady....jeszcze ta katowicka ..kuzwa mozna nazwac autostrada ..tutaj jedna bramka tylko jest na m25 za funta .ponad 300km
Gepard
26.09.2011 r. 20:35:37
tak jak .dla czego nie rejestruja w polsce ..aut po przeciwnej stronie kierownica ....przeciesz tez w uni z tym nie ma problemu ..unas nic nie jest .wiadomo..o co chodzi ..ty dasz im jeden paragraf oni ci 3 na zamkniecie sie ...wiesz jak jezdza w polsce kto mysli..na angielskich tablicach .poprostu .ubezpiczaja .w rolniczej ubezpieczalni..nie pamietam nazwy ..kupla stary wycwaniakowal..tez mysle se zaciagnac . ..wychodzi to 90 zl miesiecznie..nic nie musza w polsce placic .tylko tu podbijaja ..badania techniczna ..i maja cwaniakow pazernych w d.upie...
niedługo idziemy na glosowanie czy ktoś idzie ?bo ja mam wrażenie ze nic się nie zmienia w Polsce
?bo politycy zamiast coś robić to się kłócą ?moze wy macie inne wrażenia?
oj Jasku z ciebie taki niemiec jak z koziej du.py trabka..powiedz to dla rodowitego niemca ze ..ty niemiec jestes to cie wysmieja ..
..kuzde zdaje sie ze ty siedzisz tam sporo czasu ..a ..wiesz jak ja tu .polakow rozpoznaje ze nie dawno przyjechali.kuzwa cala geba Anglikow strugaja ..bo unas w angli ...
czujesz sie niemcem twoja sprawa..ale ..nie wierze w to widze ze bardziej wolisz po naszemu ..wioskowemu pisac...
ch.uja narozrabiasz ..cwe.le .tylko zobacza ze kasieje masz ..sprobuj cos burknac to wypuszcza cie rano z odliczona juz .gotowka jak za hotel 5 gwiazdkowy..a najfajniejsze bzdury ci powypisuja ..za co zatrzymali cie ..ja juz ich nie zaczepiam..i tak reynerem mam zakaz lotow ..i jezdze tylko z puktu a do puktu b....i trzymam sie zdala .od .debili ..po szkole specjalnej teraz w ..wiesz oczym mowie moze tu tez jakis weszyciel czworonogi siedzi..
same chlopy z wioski robia.....
co my mamy najdrozsze paliwo najdrozszy prad .najdrozsze ceny w sklepach w lokalach..a najgorsze jest to ze ..ludzie sa tak pazerni ..zero stadartow za ..to co oferuja ..ja czasami czuje sie obkradany jak w niemczech czy w angli nap.w portsmuth nad samym moorzem place za naprawde ..stadart polowe mniej..tu nie chodzi o ..to ze skapy jestem .bo nie jestem tylko nie lubie byc w du.pe ..walony..taki kuz.wa jestem..ktos mi winien kase ...wydam 3razy tyle zeby ja ku.rwa odzyskac.jak zaczyna sciemniac....
unas nie ma jednakowych cen ...wszystko jest prywatne ..i zdzieraja jak widza ...pujdzie wy do hotelu gdzies w krakowie w centrum ..policza wam polowe mniej a .wescie zarezerwujcie ..przez zngielska strone ..cena dla polaka w wieliczce wejsciowa 20zl z kawalkiem..obco krajowcom ponad 50 zl ..z jakiej ku.rwa racji..autostrady ..A4 co 30 km ..13 zl .ich po.jebalo ..jeszcze zeby kuzwa skaczone byly ..i powiedzmy ze to sa autostrady....jeszcze ta katowicka ..kuzwa mozna nazwac autostrada ..tutaj jedna bramka tylko jest na m25 za funta .ponad 300km
tak jak .dla czego nie rejestruja w polsce ..aut po przeciwnej stronie kierownica ....przeciesz tez w uni z tym nie ma problemu ..unas nic nie jest .wiadomo..o co chodzi ..ty dasz im jeden paragraf oni ci 3 na zamkniecie sie ...wiesz jak jezdza w polsce kto mysli..na angielskich tablicach .poprostu .ubezpiczaja .w rolniczej ubezpieczalni..nie pamietam nazwy ..kupla stary wycwaniakowal..tez mysle se zaciagnac . ..wychodzi to 90 zl miesiecznie..nic nie musza w polsce placic .tylko tu podbijaja ..badania techniczna ..i maja cwaniakow pazernych w d.upie...