Czy jest nas więcej ..??? Oni pracują a potem odpoczywają.. my pracujemy i przychodzimy do domu ...
Koronka
25.09.2011 r. 18:09:46
wiem.. to norma w dzisiejszych czasach
Gepard
25.09.2011 r. 18:18:59
wam sie juz w du.pach przewraca .od tego lenistwa..siedziec cicho i do garow .....
Koronka
25.09.2011 r. 18:29:26
Gepard... coś w tm jest... może.. faktycznie...wolny dzień ... ugotowałam obiad, posprzątałam, mój facet zadowolony zasnął..piękny ,jesienny dzień.. na spacerek to ja pójdę jutro w drodze do pracy... może umyje jeszcze podłogi ??
Gepard
25.09.2011 r. 18:32:02
to jeszcze do mnie wpadnij .umnie jest troche do posprzatania
Koronka
25.09.2011 r. 18:32:38
och.. ciasto upiekłam...
Koronka
25.09.2011 r. 18:34:15
Demi , nie stękam ... pytam się tylko czy to jest naturalne ??? norma społeczna...
Koronka
25.09.2011 r. 18:36:48
Eliot... zaczynam Cie lubić
Koronka
25.09.2011 r. 18:48:24
ja potrzebuje po tygodniu pracy czułości i miziania
Malwina
25.09.2011 r. 20:28:37
Neron, teraz to pojechałeś , a co według ciebie kobiety robią przez całe życie , pracują i to na trzy etaty, jeden w pracy, drugi w kuchni i przy dzieciach a trzeci w nocy przy swoim kochanym, zapracowanym mężusiu
Malwina
25.09.2011 r. 20:42:00
czują się samotne, bo nie samym chlebem człowiek żyje, jak sam powiedziałeś, facet cały dzień jest poza domem, przypuśćmy, że w pracy a gdzie wspólne spędzanie czasu?, to nie kobiety doprowadzają do rozpadu małżeństwa, tylko pogoń za pieniądzem a o to, już nie powinieneś winić kobiety
Malwina
25.09.2011 r. 20:52:59
a kto tu mówi o przyjacielu , co najwyżej parę chwil na necie
Malwina
25.09.2011 r. 20:56:58
a wy mężczyźni, tacy zapracowani, harujecie od świtu do nocy ale na czaty macie czas
Malwina
25.09.2011 r. 21:03:33
całe szczęście, że ja nie szukam przyjaźni , też byłabym zagrożona
Koronka
27.09.2011 r. 10:23:09
Neron... nie mogę zaprzeczyć temu co napisałeś ... Kobiety są okrutne i wymagające...
Założyłam ten watek , dla tych kobietek , które właśnie nie maja ochoty szukać wrażeń na dyskotekach i jak to napisałeś \"poza domem \" . Nie pisze ,że szukam seksu, jestem nieszczęśliwa itp... po prostu...chęć pogadania.. wymiana poglądów... Mężczyźni widzą świat inaczej .. my inaczej Neron
Tak po wielu latach małżeństwa dostaje bez powodu kwiaty - jeszcze hi hi :p ale czasami potrzebna jest postronna osoba,aby się tym faktem podzielić , aby powiedziała jak to fajnie...
Przykro mi Neron,że oceniasz kobiety przez pryzmat dyskotekowych laleczek
Wystarczyło napisać- \"głowa do góry, prześpi się i obejrzycie świetną komedie lub pogadacie\" -
Pozdrawiam ciepło i miłego dnia... ja ide do kuchni , a później do pracy
Czy jest nas więcej ..??? Oni pracują a potem odpoczywają.. my pracujemy i przychodzimy do domu ...
wam sie juz w du.pach przewraca .od tego lenistwa..siedziec cicho i do garow .....
Gepard... coś w tm jest... może.. faktycznie...wolny dzień ... ugotowałam obiad, posprzątałam, mój facet zadowolony zasnął..piękny ,jesienny dzień.. na spacerek to ja pójdę jutro w drodze do pracy... może umyje jeszcze podłogi ??
to jeszcze do mnie wpadnij .umnie jest troche do posprzatania
och.. ciasto upiekłam...
Demi , nie stękam ... pytam się tylko czy to jest naturalne ??? norma społeczna...
Eliot... zaczynam Cie lubić
ja potrzebuje po tygodniu pracy czułości i miziania
Neron, teraz to pojechałeś
, a co według ciebie kobiety robią przez całe życie
, pracują i to na trzy etaty, jeden w pracy, drugi w kuchni i przy dzieciach a trzeci w nocy przy swoim kochanym, zapracowanym mężusiu
czują się samotne, bo nie samym chlebem człowiek żyje, jak sam powiedziałeś, facet cały dzień jest poza domem, przypuśćmy, że w pracy a gdzie wspólne spędzanie czasu?, to nie kobiety doprowadzają do rozpadu małżeństwa, tylko pogoń za pieniądzem a o to, już nie powinieneś winić kobiety
a kto tu mówi o przyjacielu
, co najwyżej parę chwil na necie
a wy mężczyźni, tacy zapracowani, harujecie od świtu do nocy ale na czaty macie czas
całe szczęście, że ja nie szukam przyjaźni
, też byłabym zagrożona
Neron... nie mogę zaprzeczyć temu co napisałeś ... Kobiety są okrutne i wymagające...
Założyłam ten watek , dla tych kobietek , które właśnie nie maja ochoty szukać wrażeń na dyskotekach i jak to napisałeś \"poza domem \" . Nie pisze ,że szukam seksu, jestem nieszczęśliwa itp... po prostu...chęć pogadania.. wymiana poglądów... Mężczyźni widzą świat inaczej .. my inaczej Neron
Tak po wielu latach małżeństwa dostaje bez powodu kwiaty - jeszcze hi hi :p ale czasami potrzebna jest postronna osoba,aby się tym faktem podzielić , aby powiedziała jak to fajnie...
Przykro mi Neron,że oceniasz kobiety przez pryzmat dyskotekowych laleczek
Wystarczyło napisać- \"głowa do góry, prześpi się i obejrzycie świetną komedie lub pogadacie\" -
Pozdrawiam ciepło i miłego dnia... ja ide do kuchni , a później do pracy