wiec tak zawsze rozmawiamy o samotnych matek a teraz porozmawiajmy o samotnych ojcow bo tez sie zdarzaja a malo mó wimy
MARKO
22.09.2011 r. 14:37:25
Ania mówi łamaną polszczyzną
ale wiadomo o co chodzi
serek
22.09.2011 r. 14:52:16
Nie kłam bo nos ci rosnie
serek
22.09.2011 r. 14:58:42
Moze jej rosnie...mi tam rosnie
Gepard
22.09.2011 r. 17:34:09
jak matki moga byc samotne ..albo ojcowie przeciesz maja dzieci..
Gepard
22.09.2011 r. 17:44:16
czego nie maja..
Gepard
22.09.2011 r. 17:50:02
klopotow im brakuje...szukaja ..bo juz im telewizor sie znudzil..
Gepard
22.09.2011 r. 17:57:58
no czego normalny czlowiek moze szukac..bo ja nie wiem..
Gepard
22.09.2011 r. 18:10:37
wiem ..co..tak zwana milosc..ale ona jest tylko w serialach..i w przeminelo z wiatrem...to ja mysle ze szukaja klopotow..zeby ..moc na kims sie wyzyc..
Gepard
22.09.2011 r. 18:18:12
serio mowie ...z czego rzysz.... ..
Gepard
22.09.2011 r. 18:46:52
i gdzie .klamie...szukamy sobie biedy sorry zebysmy szukali ona spada na nas .wybiera debili...ktorzy mysla ze tego chca ...a kuzwa jak .juz maja to sie ..zastanawiaja ..po jaki chu.j mi to potrzebne ..i boisz sie to miec ale nie chcesz tego wypusic.i kuzwa tak zle i tak nie dobrze...czlowiek wszystko potrafi wyknuc ..ale w tej kwestii jest ..bez radny....
Gepard
22.09.2011 r. 18:58:05
chyba za malo w du.pe dostalas od tej wysnionej milosci ...kuzwa moja stasrsza nie dlugo jak tak dalej pojdzie to prawko straci ..zreszto i tak jej nie potrzebne ..na ja mandat .przekrecam ..pierdziele pukty zbierac..tylko braciak mi mowil ze on tez kilka tygodni na nia .wysylal ze kierowala//// kuzwa zeby jej choc nie zabrali..
Gepard
22.09.2011 r. 19:03:57
pewniakow w du.pe ..jeb....... nikt nigdy nie wie co bedzie...to nie cwaniakuj...
Gepard
22.09.2011 r. 19:10:48
wiesz ile razy kazdy to sobie powtarza ..czym ty sie roznisz od innych..
Gepard
22.09.2011 r. 19:18:47
kazdy wie ...ale zawsze ktos wie wiecej ..i tu du.pa blada..jak popadniesz na ...wszystko wiedzacego..
Gepard
22.09.2011 r. 19:34:01
wlasnie od takich nie uciekasz..bo chcesz sie przekonac.. interesuje cie ..jak kogos odrazu wyczaisz ze jest prosty ..jak plug konny ..to od takich uciekasz ..my kochamy .zdobywac..jestesmy szczesliwi w danej chwili....to jest bardziej rewalizacja ..niz .milosc..
Gepard
22.09.2011 r. 19:44:14
bo troche was poznalem ..wy sami siebie nie znacie ..jestescie wzrokowcami..bijecie sie .co blyszczy lubicie ..ladnych chlopcow ..i nie patrzycie odrazu czy jest wart zachodu ..lubicie blyskotki ..ale potem one przestaja lsic ..i .i sie nudzicie.z nimi ..tak jak z pieknymi kobietami faceci ..slinia sie do nich ...ale one maja cos do zaoferowania .oprucz d.upy sa ..tak pewne siebie ze az glupie od tego ..a ja lubie ..sorry lubilem je sprowadzac do reala....
Gepard
22.09.2011 r. 19:57:31
ja czy chce wziasc Sare.. ....nawet o tym nie mysle ..naserio myslicie ze ..ja tu po to siedze..czy chodz raz cos napisalem ..ze wskazywalo ze jestem godzien uwagi..przeciesz ..ja nie jestem nawet podobny do waszego ksiecia ..z bajki.w rzadnym nawet szczegole...i ..dobrze mi z tym..
Gepard
22.09.2011 r. 20:03:17
nie pocieszam was ..bo pocieszanie to jest dawanie nadziei ze wszystko bedzie dobrze.. ale ja wiem odrazu ..ze nie ma ksieciow i ksiezniczek...to po jaki ch.uj ja mam was pocieszac..
Gepard
22.09.2011 r. 20:09:04
najwazniejsze ..jest..zeby dobrze sie czuc przykims ..ja z gosia jestem ..bo jak ja caluje ..to tak fajnie sie potem usmiecha.. ..
Gepard
22.09.2011 r. 20:19:44
moze...chyba troche za duzo z wami nasmrodzilem ...bo ..sie wkurzyla..to wasza wina..kuzde ja jestem nie winny .
Gepard
22.09.2011 r. 20:28:11
a dobra tam...trzeba odczekac... to co orgietka..w tym czasie
Gepard
22.09.2011 r. 20:39:32
no chyba kuzwa nie z tym co w filmach gra jak on tam Henio...a zdaje sie ze ty na kumata sie kreujesz
wiec tak
zawsze rozmawiamy o samotnych matek a teraz porozmawiajmy o samotnych ojcow
bo tez sie zdarzaja
a malo mó
wimy
Ania mówi łamaną polszczyzną
ale wiadomo o co chodzi
Nie kłam bo nos ci rosnie
Moze jej rosnie...mi tam rosnie
jak matki moga byc samotne ..albo ojcowie przeciesz maja dzieci..
czego
nie maja..
klopotow im brakuje...szukaja ..bo juz im telewizor sie znudzil..
no czego normalny czlowiek moze szukac..bo ja nie wiem..
wiem ..co..tak zwana milosc..ale ona jest tylko w serialach..i w przeminelo z wiatrem...to ja mysle ze szukaja klopotow..zeby ..moc na kims sie wyzyc..
serio mowie ...z czego rzysz.... ..
i gdzie .klamie...szukamy sobie biedy sorry zebysmy szukali ona spada na nas .wybiera debili...ktorzy mysla ze tego chca ...a kuzwa jak .juz maja to sie ..zastanawiaja ..po jaki chu.j mi to potrzebne ..i boisz sie to miec ale nie chcesz tego wypusic.i kuzwa tak zle i tak nie dobrze...czlowiek wszystko potrafi wyknuc ..ale w tej kwestii jest ..bez radny....
chyba za malo w du.pe dostalas od tej wysnionej milosci ...kuzwa moja stasrsza nie dlugo jak tak dalej pojdzie to prawko straci ..zreszto i tak jej nie potrzebne ..na ja mandat .przekrecam ..pierdziele pukty zbierac..tylko braciak mi mowil ze on tez kilka tygodni na nia .wysylal ze kierowala////
kuzwa zeby jej choc nie zabrali..
pewniakow w du.pe ..jeb.......
nikt nigdy nie wie co bedzie...to nie cwaniakuj...
wiesz ile razy kazdy to sobie powtarza ..czym ty sie roznisz od innych..
kazdy wie ...ale zawsze ktos wie wiecej ..i tu du.pa blada..jak popadniesz na ...wszystko wiedzacego..
wlasnie od takich nie uciekasz..bo chcesz sie przekonac..
interesuje cie ..jak kogos odrazu wyczaisz ze jest prosty ..jak plug konny ..to od takich uciekasz ..my kochamy .zdobywac..jestesmy szczesliwi w danej chwili....to jest bardziej rewalizacja ..niz .milosc..
bo troche was poznalem ..wy sami siebie nie znacie ..jestescie wzrokowcami..bijecie sie .co blyszczy lubicie ..ladnych chlopcow ..i nie patrzycie odrazu czy jest wart zachodu ..lubicie blyskotki ..ale potem one przestaja lsic ..i .i sie nudzicie.z nimi ..tak jak z pieknymi kobietami faceci ..slinia sie do nich ...ale one maja cos do zaoferowania .oprucz d.upy sa ..tak pewne siebie ze az glupie od tego ..a ja lubie ..sorry lubilem je sprowadzac do reala....
ja czy chce wziasc Sare..
....nawet o tym nie mysle ..naserio myslicie ze ..ja tu po to siedze..czy chodz raz cos napisalem ..ze wskazywalo ze jestem godzien uwagi..przeciesz ..ja nie jestem nawet podobny do waszego ksiecia ..z bajki.w rzadnym nawet szczegole...i ..dobrze mi z tym..
nie pocieszam was ..bo pocieszanie to jest dawanie nadziei ze wszystko bedzie dobrze..
ale ja wiem odrazu ..ze nie ma ksieciow i ksiezniczek...to po jaki ch.uj ja mam was pocieszac..
najwazniejsze ..jest..zeby dobrze sie czuc przykims ..ja z gosia jestem ..bo jak ja caluje ..to tak fajnie sie potem usmiecha..
..
moze...chyba troche za duzo z wami nasmrodzilem ...bo ..sie wkurzyla..to wasza wina..kuzde ja jestem nie winny
.
a dobra tam...trzeba odczekac...
to co orgietka..w tym czasie
no chyba kuzwa nie z tym co w filmach gra jak on tam Henio...a zdaje sie ze ty na kumata sie kreujesz