forum

Rozrywka i uczucia

Zaproszenia do znajomych

1. Kajetan 21.09.2011 r. 12:35:05

Po co zapraszacie tutaj do znajmych ??? Po to żeby ich tutaj tylko miec ? Po to żeby mieć ich jak najwięcej? Spodobało się wam kogoś zdjęcie/a ? Utrzymujecie z zaproszonymi kontakt prywatny lub na forum ?

Nie wiem jak inni ale mnie ludzie którzy nie utrzymuja zemną kontaktu czy przez prywatne wiadomości gg tel czy nie dyskutuja zemna na forum to nie chcem zaproszeń. Przez zaproszenie tak owe rozumiem że ktoś chce nawiązac zemna kontakt i go utrzymywać a nie wysłać zaproszenie i puxniej miec to gdzieś i się nie odzywać.                                                                    

2. Malwina 21.09.2011 r. 12:40:30

Kajetan, masz rację     , ja ignoruję takie zaproszenia, po prostu je usuwam i mam problem z głowy     , co nie zmienia faktu, że są bez sensu    

3. Kajetan 21.09.2011 r. 12:40:48

ale chodzi mi o ludzi którzy sa tutaj zarejestrowani w jakim celu wysyłaja im inni zaproszenia ??? nie chodzi mi o konkretne osoby bo to mnie nie interesuje tylko sam cel wysyłanych zaproszeń do znajomych ???

4. Kajetan 21.09.2011 r. 12:43:02

Malwina ja nie twierdze że zaproszenia do znajomych sa bez sensu tylko jeżeli np wysłałabys mi zaproszenie tzn że chcesz zemna utrzymac kontakt pisac zemna itd itp a nie wysłać tylko zaproszenie i mieć mnie w znajomych bo samo takie zachowanie wysłac zaproszenie żeby tylko kogos mieć w znajomych to jest bez sensu a to zaproszenie po którym utrzymujesz z dana osoba kontakt to ma juz sens

5. Kajetan 21.09.2011 r. 12:47:23

Do tego dochodzą wiadomości od kij wie kogo typu:

merykoneh@hotmail.com

Hi drogi przyjacielu, pozdrawiam you.My imię Mery, To dla mnie przyjemność, aby napisać do was po obejrzeniu Twój profil na tej stronie, będzie jak do wiesz więcej, to znaczy, jeśli pozwól mi. Możesz napisz do mnie na = (merykoneh@hotmail.com), tak że mogliśmy wymiany zdjęć i dowiedzieć się więcej o sobie nawzajem. Oczekiwanie, aby usłyszeć od ciebie. wierząc, że wiek, odległość lub kolor nie będzie stanowić przeszkody w przyjaźni i miłości. dbać. Z poważaniem panna Mery Hi dear friend, greeting to you.My name is Mery, It\'s my pleasure to write you after viewing your profile at this website, i will like to know you the more, that is, if you permit me. You can email me at=(merykoneh@hotmail.com ) so that we could exchange pictures and know more about each other. Waiting to hear from you. believing that age,distance or color will not be a barrier to friendship and love. take care. Yours sincerely Miss Mery

Admin zrób coś z tymi wiadomościami     bo tylko skrzynke zapychają p     y SPAM

6. Malwina 21.09.2011 r. 12:47:23

dobrze cię zrozumiałam Kajetan, o takich właśnie zaproszeniach mówię, że są bez sensu, jeśli wysyła mi je znana skądinąd osoba, to je przyjmuję i staram się utrzymywać z nią kontakt

7. Kajetan 21.09.2011 r. 12:49:18

przyjełem dwa zaproszenia od nie wiem jakich dziewczyny które się nie odezwały nawet puźniej ale to były ostatnie więcej nie przyjmuje a jak ktoś nie będzie się odzywać mimo przyjętego zaproszenia odrazu będę usuwać

8. Malwina 21.09.2011 r. 12:49:44

też podobne ostatnio otrzymałam i żeby było jeszcze śmieszniej, od kobiety 25 lat młodszej    

9. Kajetan 21.09.2011 r. 12:58:04

hahahahhahahahah

10. Kajetan 21.09.2011 r. 13:47:50

nie wiem co się tutaj robi już ja jestem tutaj żeby podyskutować na forum i poznawać nowych ludzi z jedna osoba zMkontakt utrzymuje do dzisiaj kontakt   uśmiechnięty   i to dobry a tak ktos wysyla zaproszenie i puźniej olał pies.

11. Kajetan 21.09.2011 r. 13:55:05

Jeżeli ktos jest tutaj bez celu jego sprawa czyli ma na wszystko w     e a ten co ma cel byciem tutaj to jest juz dla niego ważny skoro pojawia się tutaj w jakims konkretnym celu. Moim celem jest duskusja na forum i jak się uda poznac nowych ludzi.

12. Kajetan 21.09.2011 r. 13:59:58

Nie pękaj nie pęknie    

13. Iwona* 25.09.2011 r. 16:57:23

a ja będę direktorem.....i oby nic sie nie zmarnowało            

papier i sznurki do pasztetowej , woda do parówek ...bedzie więcej.... i niech sie kręci                

14. Iwona* 25.09.2011 r. 17:00:20

to czym...kebachą                

15. Iwona* 25.09.2011 r. 17:02:43

sanepi.dki przerobimy na mortadele