kuzde przeciesz pawiany sa pod ochrona kto sie nie bal i pawiana ..przej.ebal.. ..wiecej mu wodki nie polewac..
Gepard
19.09.2011 r. 22:08:38
ja tu widze ze tylko kazdy by chcial rznac ...musimy sie podzielic na groby ..nie mozemy wszyscy ..chciec tego samego .. ..bo jaki tu sens w tym jest ..
Gepard
19.09.2011 r. 22:17:23
nie rozpedzaj sie tak ..bo jeszcze od twojej chcicy se biedy na robisz..: .trzeba oddzielic tych bardziej inteligentnych ..co ..maja w opisach jacy sa bystrzy i ich ..rznac..zebysmy poczuli sie bardziej dowartosciowani...
Gepard
19.09.2011 r. 22:22:48
ja jestem prosty ..chlop..co ja komplikuje poprostu ty wybieraj se druzyne..ktora my bedziemy rznac...od poniedzialku do piatku..potem 2dni odpoczynku .i dalej .jedziem az zajedziem.. najwazniejsza jest dobra organizacja a potem to juz z gorki
Gepard
19.09.2011 r. 22:27:37
no w tym wrescie sie zgodze z toba .. ..bo cie troche znam..cie trzeb a pilnowac jak byka przed kajstracja ..sama bys nas wszystkich zerznela...i to bez litosci..
Gepard
19.09.2011 r. 22:35:11
dobra nie bede cie dzis nakrecal ..bo jeszcze jak mi przez monitor doladujesz ..to ..wczesniej bede musial pampersy kupowac .
Natalia
19.09.2011 r. 22:57:12
pawiany maja sexowne tyłeczki
Gepard
19.09.2011 r. 23:01:39
chyba dzisiaj nie ma tu twego Aniola stroza ze tak mowisz ..i widze ze tez dobrze zabalowalas...sexowne tyleczki.
Natalia
19.09.2011 r. 23:04:59
ależ jest mój anioł stróż ogrzewa mi moje uszy zresztą jemu tez sie podobaja pawianie tyłki
Gepard
19.09.2011 r. 23:09:06
to ja juz nic nie powiem . .kwestja gustu..mnie tam nie rusza du.psko pawiana .no chyba ze z rozbiegu i ze szpicla.
enneada
19.09.2011 r. 23:32:08
Biedne stworzonka
Gepard
20.09.2011 r. 00:55:13
o ktos wreszcie z moich stron sie zjawil... ..juz nie jestem sam z podlasia cham
MARKO
20.09.2011 r. 07:53:56
co z tym pawianem???
nie wiem o co chodzi???
enneada
20.09.2011 r. 13:52:08
konkretnie Białystok, witam
enneada
20.09.2011 r. 13:57:39
Niewykluczone, że znam. De fakto w Białym jest duzo Kaś i Robertów
enneada
20.09.2011 r. 14:03:46
A filantropka skąd?
enneada
20.09.2011 r. 14:08:53
Wiem wiem czytałam o was w takiej lokalnej gazecie będąc w Ostrołęce.
enneada
20.09.2011 r. 14:14:01
Szczerze mówiąc nie pamietam, ale sprawa była związana z jakąś strzelaniną Hej to ty blisko nawet mieszkasz Ciekawa jestem czy jest jeszcze ktos taki
enneada
20.09.2011 r. 14:25:23
Przerwa sie skonczyła, zabieram sie do pracy Dzieki za rozmowe
serek
20.09.2011 r. 14:29:21
Gepard
20.09.2011 r. 17:59:31
kuzde zostawcie juz tego pawiana zboczenicy....on juz ma dosc...
Gepard
20.09.2011 r. 22:33:38
kurde ..podkrecilem ..troche posta ..dajac troche ..do myslenia....bo prosty byl ..a kazdy chcialby od tak sobie pawiana rznac... i nie przejmuj sie ja tez nie wiem o co chodzi..ale nie o to chodzi..jak w zyciu..
to ulubione zajęcie ludziów z mk.
kuzde przeciesz pawiany sa pod ochrona
kto sie nie bal i pawiana ..przej.ebal..
..wiecej mu wodki nie polewac..
ja tu widze ze tylko kazdy by chcial rznac
...musimy sie podzielic na groby ..nie mozemy wszyscy ..chciec tego samego ..
..bo jaki tu sens w tym jest ..
nie rozpedzaj sie tak ..bo jeszcze od twojej chcicy se biedy na robisz..:
.trzeba oddzielic tych bardziej inteligentnych ..co ..maja w opisach jacy sa bystrzy i ich ..rznac..zebysmy poczuli sie bardziej dowartosciowani...
ja jestem prosty ..chlop..co ja komplikuje
poprostu ty wybieraj se druzyne..ktora my bedziemy rznac...od poniedzialku do piatku..potem 2dni odpoczynku .i dalej .jedziem az zajedziem..
najwazniejsza jest dobra organizacja a potem to juz z gorki
no w tym wrescie sie zgodze z toba ..
..bo cie troche znam..cie trzeb a pilnowac jak byka przed kajstracja ..sama bys nas wszystkich zerznela...i to bez litosci..
dobra nie bede cie dzis nakrecal ..bo jeszcze jak mi przez monitor doladujesz ..to ..wczesniej bede musial pampersy kupowac .
chyba dzisiaj nie ma tu twego Aniola stroza ze tak mowisz
..i widze ze tez dobrze zabalowalas...sexowne tyleczki.
ależ jest mój anioł stróż ogrzewa mi moje uszy
zresztą jemu tez sie podobaja pawianie tyłki
to ja juz nic nie powiem .
.kwestja gustu..mnie tam nie rusza du.psko pawiana .no chyba ze z rozbiegu i ze szpicla.
Biedne stworzonka
o ktos wreszcie z moich stron sie zjawil...
..juz nie jestem sam z podlasia cham
co z tym pawianem???
nie wiem o co chodzi???
konkretnie Białystok, witam
Niewykluczone, że znam. De fakto w Białym jest duzo Kaś i Robertów
A filantropka skąd?
Wiem wiem
czytałam o was w takiej lokalnej gazecie będąc w Ostrołęce.
Szczerze mówiąc nie pamietam, ale sprawa była związana z jakąś strzelaniną
Hej to ty blisko nawet mieszkasz
Ciekawa jestem czy jest jeszcze ktos taki
Przerwa sie skonczyła, zabieram sie do pracy
Dzieki za rozmowe
kuzde zostawcie juz tego pawiana zboczenicy....on juz ma dosc...
kurde ..podkrecilem ..troche posta ..dajac troche ..do myslenia....bo prosty byl ..a kazdy chcialby od tak sobie pawiana rznac...
i nie przejmuj sie ja tez nie wiem o co chodzi..ale nie o to chodzi..jak w zyciu..