byłem na imprezce, bawiłem się z fajna dziewczyną okolo 2godz po jakimś czasie przyszedł jej \"BOY\" i nawet nie był zły...hmm ona była b.fajna a on jakoś nie przejawiał nią zainteresowania. O co tu chodzi?
Bartek(Bart)
12.09.2011 r. 19:21:19
a wiesz możliwe bo pózniej widziałem ją jeszcze z 3 innymi
Gepard
12.09.2011 r. 19:24:26
o to tu chodzi..juz taki ciemny jestes ..o zaufanie..wiesz co to jest....to jest takie cos idziesz z dziewczyna na impre ..wynajdujesz zwrokiem najgorszych burakow..na sali .. ..i mowisz jej z tymi mozesz taniczyc... ...a sam idziesz bezpiecznie z kuplaMI DO BARU NA PIWKO......
Gepard
12.09.2011 r. 19:27:54
Kuzwa serio mowie..myslisz ze zartuje..
Bartek(Bart)
12.09.2011 r. 19:32:10
sam niewiem...gepard moze i masz racje ale nie pisz do mnie buraku bo mnie nie znasz!!!...
Gepard
12.09.2011 r. 19:34:12
powiem ci jedno to jest burak..widac ze ..goscio sie nakrecil ..moze machnela .ko lo niegoo nie chcacy dup.cia ..moze go nie chcacy dotknela ..i on cos sobie do glowy wbil a dziewczyna calkiem niewinna..i se pie.rdoli .trzy po trzy...bo chcicy nalapal .i poprostu ..stoi mu..
Bartek(Bart)
12.09.2011 r. 19:36:37
ja znam ładniejsze słowa jak \"burak\"
Gepard
12.09.2011 r. 19:40:31
a co burak to jeszcze ze sredniej pulki ..to powinienes byc dumny..buraKU..
byłem na imprezce, bawiłem się z fajna dziewczyną okolo 2godz po jakimś czasie przyszedł jej \"BOY\" i nawet nie był zły...hmm ona była b.fajna a on jakoś nie przejawiał nią zainteresowania. O co tu chodzi?
a wiesz możliwe bo pózniej widziałem ją jeszcze z 3 innymi
o to tu chodzi..juz taki ciemny jestes ..o zaufanie..wiesz co to jest....to jest takie cos idziesz z dziewczyna na impre ..wynajdujesz zwrokiem najgorszych burakow..na sali ..
..i mowisz jej z tymi mozesz taniczyc...
...a sam idziesz bezpiecznie z kuplaMI DO BARU NA PIWKO......
Kuzwa serio mowie..myslisz ze zartuje..
sam niewiem...gepard moze i masz racje ale nie pisz do mnie buraku bo mnie nie znasz!!!...
powiem ci jedno to jest burak..widac ze ..goscio sie nakrecil ..moze machnela .ko lo niegoo nie chcacy dup.cia ..moze go nie chcacy dotknela ..i on cos sobie do glowy wbil a dziewczyna calkiem niewinna..i se pie.rdoli .trzy po trzy...bo chcicy nalapal .i poprostu ..stoi mu..
ja znam ładniejsze słowa jak \"burak\"
a co burak to jeszcze ze sredniej pulki ..to powinienes byc dumny..buraKU..