panowie,czy zdarzyło się wam kupić,kwiaty swojej połówce tak bez przyczyny ,nie dlatego że jest dzien kobiet,lub imieniny,ale dlatego żę ją kochasz,że jest wspaniała,za to że słonce świeci,lub pada śnieg.
Gepard
06.09.2011 r. 11:23:07
nawet kupilem .no letko wypity bylem..no raz bylem trzezwy.. jak chodzi tylko o mk..
Gabi
06.09.2011 r. 11:36:24
sara
Gepard
06.09.2011 r. 11:46:38
aj tam gadasz glupoty malo bywam w polsce ale ..wszedzie sa kwiaty ..jakos widzialem ze kupuja skoro sprzedaja..a ze nie ktore z was nie zasluzyly ..to juz ..placz..jak male tylko pier.doly wam w glowie
Gepard
06.09.2011 r. 12:02:07
wiesz dla czego faceci kupuja kwiaty .. my nie kupujemy ich nigdy bez powodu..o nawet ..zeby uniknac takiego marudzenia ze .bez powodu kwisatow nie kupujesz.. ..a wpi.zdu lepiej kupic ba dyla i problem z bani..
Gepard
06.09.2011 r. 12:31:18
wam chyba w glowce sie po przewracalo .. ...chcialaby dostawac kwiaty przez caly rok ..bo ..ty ..chcesz ..czy dostac kilka razy w roku..bo ktos ..chce ci je dac ..od siebie...ja jak daje kwiat..bo tylko jeden daje dlugi i prosty..ale najpiekniejszy ....bez przybrania ..bo tyle moge dac..w nim siebie ..jestem prosty ..nie kryje sie jaki jestem..ale dawanie ..narazie jak do tej pory mnie osmieszylo...ciezko jest dla faceta ..okazac cos jak wy tego nie szanujecie .. bo ..facet jak daje to rzadko ..a wam wiecznie malo choc dostajecie wszystko ..tylko jak teraz cie czytam to wasze myslenie kobiece ..ilosc sie liczy nie jakosc....takie jestescie..
Gepard
06.09.2011 r. 13:00:55
to sa **cenzura** y ..mecze ....praca...ktorymi tylko cioty sie przejumuja ..wszystko da sie naprawic.odrobic...jak ..masz dla kogo to robic....najwazniejsze nie sa kwiaty...prezenty to tylko dodatki ..do tego najwazniejszego ..ze czujesz..i wiesz ze .dla kogos zyjesz..i czujecie to samo szczescie...reszta jest nie wazna...tylko gdzie to juz sie podzialo ..zyjemy w parach ..bez zufania ..nawet jak sie kochamy...czegos w nas brakuje ..wiecej ..krzywdzimy sie tym uczuciem jak radosci z niej biezemy..my nie potrafimy kochac..na dluzsza mete nie umiemy uszanowac tego co mamy temu tyle z nas ludzi jest samych..i dalej szuka....ale kuzwa znowu czego..
Gepard
06.09.2011 r. 13:25:52
niby ..kazdy rodzaj .kwiatow .... cos oznacza..i kazda kobieta zasluguje ..na roze..ale czy ..naturalna ..czy plastikowa.. Sara ty na jaka zaslugujesz ..a jeszcze mozna dac tak..
Gepard
06.09.2011 r. 13:48:20
a kto nie jest z nas zawiedziony..reka do gory ..udawac mozna ze sie jest szczesliwym ..ale to jak deszcz ..raz jest ..a potem cisza...zawiodlem sie ..juz na tyle ..ze mam chore mysli..czy jeszcze jestem zdolny ..dac ..komus ..to co pragnolem dac ..przez cale zycie ..czy jeszcze wogle to mam....moze tylko chce..byc z osoba ktora wiem ze mnie kocha...ale czy ja na tyle kocham ..ze nie pozwole sobie jej skrzywdzic....czy doroslem..czy umiem..wrescie ..przestac sie zatrzymac,,w jednym miejscu.....cale zycie skakalem ..w poszukiwaniu..czy sie do tego nie przyzwyczailem ...czuje ze mam szanse ..to sie czuje ..ale boje sie..bo ktos mi daje to co ..tak bardzo chcialem ale zaczelem sie bac....tego...kuzwa ja jestem psychiczny ..ale boje sie....serio...to jest co innego..co mialem do tej pory ....dawno juz mnie tak naprawde nikt nie zranil..bo przystalem na to co daje mi zycie ..no kuzwa i teraz dalo ... .duzo mysli ..a bylo tak fajnie..
Gepard
06.09.2011 r. 13:58:21
a mysl ile chcesz ....kazdy odpowiada za siebie..i sam ..sobie droge znajduje..a jak to droga pujsc ..trzeba pomyslec...bo tu wieksza polowa to bezmuzgowcy...najpierw ida potem ..placza ..pluja na siebie...to ja se sam sobie mysle ..zapisuje i czytam ponownie...bo zapominam ..nie robie tego dla kogos bo mam ..to w du.pie wszystko co robie robie dla siebie..a jak ktos cos znajdzie sobie w mojej chorej glowie ..i to mu pomoze ...uniknac ..dziury w drodze ..to mi piwo niech przysle...
Gepard
06.09.2011 r. 14:05:23
chcialbym Sara naprawde.. ale ..nie ..moge..i nie ma takiej mozliwosci.. mam wade ...za duzo mysle.......
MARKO
06.09.2011 r. 14:08:37
dla Was dziewczyny bez okazji
Gepard
06.09.2011 r. 14:15:49
nie boli ale glodny jestem ...o takie myslenie ..lubie ..co jemy ..i kto stawia..
Gepard
06.09.2011 r. 14:24:48
no i chu.j juz padjel ..trzeba samemu du.pe ruszuc....jak zawsze ..naciagary jedne choc fona podajcie..
Malwina
08.09.2011 r. 14:19:11
Malwina
08.09.2011 r. 14:32:19
Sarka , kulturalna wymiana zdań, nie ma co
Malwina
08.09.2011 r. 14:39:15
nio, masz rację - ma niewyparzony jęzor
czarna
08.09.2011 r. 16:16:01
fakt
Malwina
08.09.2011 r. 18:38:05
dla żony
Malwina
08.09.2011 r. 18:46:43
dla ciebie też, ale mniejsze
Malwina
08.09.2011 r. 18:54:55
dzięki Neron , pierwszy bezinteresowny kwiatek od....iluś tam
panowie,czy zdarzyło się wam kupić,kwiaty swojej połówce tak bez przyczyny ,nie dlatego że jest dzien kobiet,lub imieniny,ale dlatego żę ją kochasz,że jest wspaniała,za to że słonce świeci,lub pada śnieg.
nawet kupilem
.no letko wypity bylem..no raz bylem trzezwy..
jak chodzi tylko o mk..
sara
aj tam gadasz glupoty malo bywam w polsce ale ..wszedzie sa kwiaty ..jakos widzialem ze kupuja skoro sprzedaja..a ze nie ktore z was nie zasluzyly ..to juz ..placz..jak male
tylko pier.doly wam w glowie
wiesz dla czego faceci kupuja kwiaty ..
my nie kupujemy ich nigdy bez powodu..o nawet ..zeby uniknac takiego marudzenia ze .bez powodu kwisatow nie kupujesz..
..a wpi.zdu lepiej kupic ba dyla i problem z bani..
wam chyba w glowce sie po przewracalo ..
...chcialaby dostawac kwiaty przez caly rok ..bo ..ty ..chcesz ..czy dostac kilka razy w roku..bo ktos ..chce ci je dac ..od siebie...ja jak daje kwiat..bo tylko jeden daje dlugi i prosty..ale najpiekniejszy ....bez przybrania ..bo tyle moge dac..w nim siebie ..jestem prosty ..nie kryje sie jaki jestem..ale dawanie ..narazie jak do tej pory mnie osmieszylo...ciezko jest dla faceta ..okazac cos jak wy tego nie szanujecie .. bo ..facet jak daje to rzadko ..a wam wiecznie malo choc dostajecie wszystko ..tylko jak teraz cie czytam to wasze myslenie kobiece ..ilosc sie liczy nie jakosc....takie jestescie..
niby ..kazdy rodzaj .kwiatow .... cos oznacza..i kazda kobieta zasluguje ..na roze..ale czy ..naturalna ..czy plastikowa..
Sara ty na jaka zaslugujesz
..a jeszcze mozna dac tak..
a kto nie jest z nas zawiedziony..reka do gory
..udawac mozna ze sie jest szczesliwym ..ale to jak deszcz ..raz jest ..a potem cisza...zawiodlem sie ..juz na tyle ..ze mam chore mysli..czy jeszcze jestem zdolny ..dac ..komus ..to co pragnolem dac ..przez cale zycie ..czy jeszcze wogle to mam....moze tylko chce..byc z osoba ktora wiem ze mnie kocha...ale czy ja na tyle kocham ..ze nie pozwole sobie jej skrzywdzic....czy doroslem..czy umiem..wrescie ..przestac sie zatrzymac,,w jednym miejscu.....cale zycie skakalem ..w poszukiwaniu..czy sie do tego nie przyzwyczailem ...czuje ze mam szanse ..to sie czuje ..ale boje sie..bo ktos mi daje to co ..tak bardzo chcialem ale zaczelem sie bac....tego...kuzwa ja jestem psychiczny ..ale boje sie....serio...to jest co innego..co mialem do tej pory ....dawno juz mnie tak naprawde nikt nie zranil..bo przystalem na to co daje mi zycie ..no kuzwa i teraz dalo ...
.duzo mysli ..a bylo tak fajnie..
a mysl ile chcesz ....kazdy odpowiada za siebie..i sam ..sobie droge znajduje..a jak to droga pujsc ..trzeba pomyslec...bo tu wieksza polowa to bezmuzgowcy...najpierw ida potem ..placza ..pluja na siebie...to ja se sam sobie mysle ..zapisuje i czytam ponownie...bo zapominam ..nie robie tego dla kogos bo mam ..to w du.pie wszystko co robie robie dla siebie..a jak ktos cos znajdzie sobie w mojej chorej glowie ..i to mu pomoze ...uniknac ..dziury w drodze ..to mi piwo niech przysle...
chcialbym Sara naprawde..
ale ..nie ..moge..i nie ma takiej mozliwosci..
mam wade ...za duzo mysle.......
dla Was dziewczyny bez okazji
nie boli ale glodny jestem ...o takie myslenie ..lubie ..co jemy ..i kto stawia..
no i chu.j juz padjel ..trzeba samemu du.pe ruszuc....jak zawsze ..naciagary jedne choc fona podajcie..
Sarka
, kulturalna wymiana zdań, nie ma co
nio, masz rację - ma niewyparzony jęzor
fakt
dla ciebie też, ale mniejsze
dzięki Neron
, pierwszy bezinteresowny kwiatek od....iluś tam