Czy w dzisiejszych czasach, zdrada wpisana jest w scenariusz każdego związku??? Odnoszę wrażenie, że najbardziej stali w uczuciach i przyrzeczeniach są ludzie po 70-tce,bo wtedy chcieć to już za mało by móc...
...
05.09.2011 r. 18:24:58
Bo na starość jedyna rada, że grzeszyć myślą tylko wypada
gepard
05.09.2011 r. 18:31:19
a ja mam 86 lat chyba ..bo dowod zgubilem..i moge...
BarBarKa
05.09.2011 r. 20:30:14
TIBI że co niby zrobiłam!?
BarBarKa
05.09.2011 r. 20:35:26
tak to sobie tłumacz....
BarBarKa
05.09.2011 r. 20:42:21
Ja tylko zadałam pytanie....co drugi facet(być może kobiety też się znajdą)szuka tutaj \"odskoczni\" od żony, rodziny itp. dlatego pytam czy to jakaś nowa moda? Nie rozumiem sensu małżeństwa skoro tak ciężko dotrzymać wierności jednej osobie;/
BarBarKa
05.09.2011 r. 20:43:13
Tibi widzę, jesteś na bieżąco w temacie...;P
BarBarKa
05.09.2011 r. 20:55:35
Po to jest forum żeby się wypowiadać na różne tematy, czy się mylę? A mnie ten temat interesuje i chętnie dowiedziałabym się kto, co, o tym sądzi...
BarBarKa
05.09.2011 r. 21:05:26
ale mi nie chodzi o to czy ktoś z tutaj obecnych zdradza, pewne jest,że nawet jeśli to i tak się do tego nie przyzna...zresztą chyba faktycznie szkoda zachodu;/
BarBarKa
05.09.2011 r. 21:11:36
Filantropka hahah zauważyłam
Tibi i tu się właśnie mylisz, znam takie osoby które mają w domu wszystko co potrzeba, a i tak gonią z wywieszonym jęzorem...
BarBarKa
05.09.2011 r. 21:30:55
no to nie ładnie, mam nadzieję,że takich typów którzy poniżają jest malutka garstka...
EliotQ czyli mam rozumieć że jesteś w tych sprawach ekspertem?
BarBarKa
05.09.2011 r. 21:39:22
pewnie że jestem, ale jeśli się jest w związku, to wiesz inne usta nie istnieją
BarBarKa
05.09.2011 r. 21:48:37
hahaha dobre
gepard
06.09.2011 r. 18:07:33
tylko debil pi.erdoli takie banialuki ..nie wiem ..moze ja jestem chory....co pisze ale ..kazdy mysle ze myslal o zdradzie..ale myslec .. to zdrada .
Gepard
06.09.2011 r. 18:27:30
kuzwa ..nie wierze ci ..nigdy nie spojrzales na ulicy na piekna kobiete..skopa ubrana i nie pomyslales cos tam..
Gepard
06.09.2011 r. 18:44:17
to ty mylisz nawet nie wiesz co piszesz.. napisales ze przyzwoity facet nawet nie mysli o zdradzie..to nie cwaniakuj..najpierw pomys potem pisz..
BarBarKa
06.09.2011 r. 18:53:56
Oj chłopaki nie irytujcie się tak heheh a żeby wywołać u Was ślinotok, panna nie musi być wcale skąpo ubrana ....Fakt, nie każdy facet zdradza,ale założę się,że gdyby zdradzając nie musielibyście się w żaden sposób wysilać,kombinować itp zdrady dopuściłby się co drugi z Was
kasiawr44
06.09.2011 r. 19:02:07
Dobrze muwisz sama przykladem jestem
moj facet mnie zdradzil
z brata dziewczyna
BarBarKa
06.09.2011 r. 19:07:14
http://youtu.be/x9QKRpALphM
Gepard
06.09.2011 r. 19:12:04
ja jestem po zawodowce i wiem ze pie.dolisz banialuki ..ale ..mozliwe ze jestes tym normalnym ...tylko dziwie sie czemu cie w szpitalu nie zamkneli dla psychicznych..bo albo jestes ...im...albo jestes tak zdesperowany ze wiezysz w to co piszesz.. ..ale moze ktos tak samo mysli jak ty bo ja w duzo uwierze ale w bajko pisanie ..no moze po litrze....i w to watpie ..
Gepard
06.09.2011 r. 19:24:17
facet ty nie jestes godzien mi du.py podcierac.. mysle ze to juz jest nie modne udawac..przyzwoitego rozsadnego faceta ..nie te czasy .ktos jeszcze wogle wierzy w to nie sadze...jak tu kazdy byl..co najmniej w kilku zwiazkach jak to nazywasz stalych..i watpe zeby wierzyl w te banialuki...jestesmy tylko ludzimi nie robotami .i nie jestesmy idealni...mamy chore mysli ..ale ..kto co zrobi jego wola.....
Gepard
06.09.2011 r. 19:51:50
to idz na katolicki jakis portal..bo ty kuzde facet ..albo slepy jestes ..albo dalej po.jebany .. ..o mam pomysl ..u HENIA POPISZ NA POSCIE..on tez jest normalny..kuzde wiecej umie jak wszystkie kobiety stad .gotowac umie...romantyczny..i w filmie gral..towarzycho zajeb.oza.. ..a i pozdrow go odemnie ..
Gepard
06.09.2011 r. 19:58:52
Sara ja tez jestem tak uczciwy ze az ze skromnosci mi slow brakuje .szkoda bo zebym nie byl taki skromny..to bym wiecej pisal.. . .i tak normalny ze normalnie to jest nie normalne. ..a mi wierzysz ze sa tacy ludzie
Gepard
06.09.2011 r. 20:03:19
NO CO TY ..ja ..jak ja nic nie robie..
Gepard
06.09.2011 r. 20:07:20
dalej pierdz w kolo to moze bedzie wesolo ..ja kur nie gwalce ..to ..sie nie odwaze....
Gepard
06.09.2011 r. 20:17:20
o to o ..mie ..song... &feature=related
Gepard
06.09.2011 r. 20:24:07
ja ..a czemu tak sadzisz
Gepard
06.09.2011 r. 20:43:09
ogolnie jest oki..jak chodzi o moje sprawy juz mam zaplanowane ..mniej wiecejdo sylwestra co bede robil ..najpierw urodziny ..potem swieta w niemczech potem u goski...ale ..tesknie..z drugiej strony ..jestem wkurzony jutro odbieram kupla ze szpitala..i juz chyba bede go namawial na powrod do polski..przerwa mu potrzebna..nic nie moge zrobic .poblokowalem mu karty..wiecej .co ja moge...to ostatni juz przyjaciel na ktorym moglem polegac bylo nas 4rech ..mysle tylko kiedy przyjdzie pora na mnie..nawet bym chcial..tylko nawet cho.lera mnie kuzwa nie chce wziasc..
Gepard
06.09.2011 r. 20:58:44
slub to to konicowy etap .i to zgubilo duzo naiwnych ludzi ktorzy budowali zycie najpierw biorac slub..ja jeszcze nawet nie mysle o tym to odlegle skupiam sie na tym zebym poszedlwlasciwie..i zeby nam sie udalo ..nowa droga nowe zycie ..nowe nadzieje..zebym ja za kazdym razem sie zenil ..kuzwa..to juz bym zwariowal...
Gepard
06.09.2011 r. 21:45:38
mozliwe...tak musialo byc...jak mnie zostawi ..to nie ja jestem .....Marys o wszystkim decyduje czas ..a pierwszymi do szczescia sa ci ostatni ..bo sie ucza na pierwszych....ja mam czas duzo czasu mi sie nigdzie nie spieszy....a moze sciemniam pod ch,uj ladujac.. a moze mowie prawde ..moze marudze ..specjalnie a moze nie ..a moze gnebie ..po to zeby widziec bo ..wszyscy wygladaja na swietych a co podspodem jest ..trzeba wstrzasnac zeby zobaczyc,,,moze sam nie wiem czego chce..sciemniam ..mace.a MOZE JESTEM TAKI ..trzeba poznac kogos zeby bvyc pewnym ze znasz ..goska mnie nie zna jak reszta z ktorymi bylem ..ale niech mnie pozna ..sama i zdecyduje..ja mam ten sam problem..a nie zen sie a co to ja kuzwa na wyscigach
Czy w dzisiejszych czasach, zdrada wpisana jest w scenariusz każdego związku??? Odnoszę wrażenie, że najbardziej stali w uczuciach i przyrzeczeniach są ludzie po 70-tce,bo wtedy chcieć to już za mało by móc...
Bo na starość jedyna rada, że grzeszyć myślą tylko wypada
a ja mam 86 lat chyba ..bo dowod zgubilem..i moge...
TIBI że co niby zrobiłam!?
tak to sobie tłumacz....
Ja tylko zadałam pytanie....co drugi facet(być może kobiety też się znajdą)szuka tutaj \"odskoczni\" od żony, rodziny itp. dlatego pytam czy to jakaś nowa moda? Nie rozumiem sensu małżeństwa skoro tak ciężko dotrzymać wierności jednej osobie;/
Tibi widzę, jesteś na bieżąco w temacie...;P
Po to jest forum żeby się wypowiadać na różne tematy, czy się mylę? A mnie ten temat interesuje i chętnie dowiedziałabym się kto, co, o tym sądzi...
ale mi nie chodzi o to czy ktoś z tutaj obecnych zdradza, pewne jest,że nawet jeśli to i tak się do tego nie przyzna...zresztą chyba faktycznie szkoda zachodu;/
Filantropka hahah zauważyłam
Tibi i tu się właśnie mylisz, znam takie osoby które mają w domu wszystko co potrzeba, a i tak gonią z wywieszonym jęzorem...
no to nie ładnie, mam nadzieję,że takich typów którzy poniżają jest malutka garstka...
EliotQ czyli mam rozumieć że jesteś w tych sprawach ekspertem?
pewnie że jestem, ale jeśli się jest w związku, to wiesz inne usta nie istnieją
hahaha dobre
tylko debil pi.erdoli takie banialuki ..nie wiem ..moze ja jestem chory....co pisze ale ..kazdy mysle ze myslal o zdradzie..ale myslec ..
to zdrada .
kuzwa ..nie wierze ci ..nigdy nie spojrzales na ulicy na piekna kobiete..skopa ubrana i nie pomyslales cos tam..
to ty mylisz nawet nie wiesz co piszesz..
napisales ze przyzwoity facet nawet nie mysli o zdradzie..to nie cwaniakuj..najpierw pomys potem pisz..
Oj chłopaki nie irytujcie się tak heheh a żeby wywołać u Was ślinotok, panna nie musi być wcale skąpo ubrana
....Fakt, nie każdy facet zdradza,ale założę się,że gdyby zdradzając nie musielibyście się w żaden sposób wysilać,kombinować itp zdrady dopuściłby się co drugi z Was
Dobrze muwisz sama przykladem jestem
moj facet mnie zdradzil
z brata dziewczyna
http://youtu.be/x9QKRpALphM
ja jestem po zawodowce i wiem ze pie.dolisz banialuki ..ale ..mozliwe ze jestes tym normalnym ...tylko dziwie sie czemu cie w szpitalu nie zamkneli dla psychicznych..bo albo jestes ...im...albo jestes tak zdesperowany ze wiezysz w to co piszesz..
..ale moze ktos tak samo mysli jak ty bo ja w duzo uwierze ale w bajko pisanie ..no moze po litrze....i w to watpie ..
facet ty nie jestes godzien mi du.py podcierac.. mysle ze to juz jest nie modne udawac..przyzwoitego rozsadnego faceta ..nie te czasy .ktos jeszcze wogle wierzy w to nie sadze...jak tu kazdy byl..co najmniej w kilku zwiazkach jak to nazywasz stalych..i watpe zeby wierzyl w te banialuki...jestesmy tylko ludzimi nie robotami .i nie jestesmy idealni...mamy chore mysli ..ale ..kto co zrobi jego wola.....
to idz na katolicki jakis portal..bo ty kuzde facet ..albo slepy jestes ..albo dalej po.jebany ..
..o mam pomysl ..u HENIA POPISZ NA POSCIE..on tez jest normalny..kuzde wiecej umie jak wszystkie kobiety stad .gotowac umie...romantyczny..i w filmie gral..towarzycho zajeb.oza..
..a i pozdrow go odemnie ..
Sara ja tez jestem tak uczciwy ze az ze skromnosci mi slow brakuje .szkoda bo zebym nie byl taki skromny..to bym wiecej pisal..
.
.i tak normalny ze normalnie to jest nie normalne.
..a mi wierzysz ze sa tacy ludzie
NO CO TY ..ja ..jak ja nic nie robie..
dalej pierdz w kolo to moze bedzie wesolo ..ja kur nie gwalce ..to ..sie nie odwaze....
o to o ..mie ..song...
&feature=related
ja ..a czemu tak sadzisz
ogolnie jest oki..jak chodzi o moje sprawy juz mam zaplanowane ..mniej wiecejdo sylwestra co bede robil ..najpierw urodziny ..potem swieta w niemczech potem u goski...ale ..tesknie..z drugiej strony ..jestem wkurzony jutro odbieram kupla ze szpitala..i juz chyba bede go namawial na powrod do polski..przerwa mu potrzebna..nic nie moge zrobic .poblokowalem mu karty..wiecej .co ja moge...to ostatni juz przyjaciel na ktorym moglem polegac bylo nas 4rech ..mysle tylko kiedy przyjdzie pora na mnie..nawet bym chcial..tylko nawet cho.lera mnie kuzwa nie chce wziasc..
slub to to konicowy etap .i to zgubilo duzo naiwnych ludzi ktorzy budowali zycie najpierw biorac slub..ja jeszcze nawet nie mysle o tym to odlegle skupiam sie na tym zebym poszedlwlasciwie..i zeby nam sie udalo ..nowa droga nowe zycie ..nowe nadzieje..zebym ja za kazdym razem sie zenil ..kuzwa..to juz bym zwariowal...
mozliwe...tak musialo byc...jak mnie zostawi ..to nie ja jestem .....Marys o wszystkim decyduje czas ..a pierwszymi do szczescia sa ci ostatni ..bo sie ucza na pierwszych....ja mam czas duzo czasu mi sie nigdzie nie spieszy....a moze sciemniam pod ch,uj ladujac..
a moze mowie prawde ..moze marudze ..specjalnie a moze nie ..a moze gnebie ..po to zeby widziec bo ..wszyscy wygladaja na swietych a co podspodem jest ..trzeba wstrzasnac zeby zobaczyc,,,moze sam nie wiem czego chce..sciemniam ..mace.a MOZE JESTEM TAKI ..trzeba poznac kogos zeby bvyc pewnym ze znasz ..goska mnie nie zna jak reszta z ktorymi bylem ..ale niech mnie pozna ..sama i zdecyduje..ja mam ten sam problem..a nie zen sie a co to ja kuzwa na wyscigach