odrazu ze ktos mi naklepal... ..widze..slysze ...czuje
Gepard
06.09.2011 r. 10:08:21
to siedz i nie marudz ..a pogoda jest .super...istnie romantyczna..tak jak z horroru... ..........
Gepard
06.09.2011 r. 10:20:27
to patrz zeby ci du.pska nie przypalilo..te sloneczko...
Gepard
06.09.2011 r. 10:34:43
kurde wlasnie ze ostatnio dobrze sypiam..kurde nawet .bylem w pracy..ale ..nie lubie w taka pogode robic ...pojade na zakupy ..kuzde zima idzie ..trza juz ciuchy kupowc....tylko strasznie wieje ..kurde ....
Gepard
06.09.2011 r. 10:53:26
nie jestem smutny .kuzde ..tylko mowie ze pogoda do .du.py mysle co tu robic....kuzde a nic sie nie chce... ....zreszto kuzwa ja nie mam nic do roboty..w domu..a na dwor.. ni.. ch.uja nie wyjde ....to se kuzde siedze i przeglam na ebayu ..co tam maja ..szukam ze sam nie wiem czego szukam ..
Gepard
06.09.2011 r. 11:04:05
wiatr cie tu zdmuchnie...nawet nie probuj....nawet moj pies ..lezy .spokojny a to zadki widok... .i patrzy ..na ..mnie..kuzwa ..pewnie se mysli co tu kuzwa robic...
Gepard
06.09.2011 r. 11:14:22
kurde to nie zartuj tak .. ..bo ja wzielem to na serio
Gepard
06.09.2011 r. 11:18:23
co tam .parowo....
Gepard
06.09.2011 r. 11:27:36
kuwa umnie to poogoda samo na czasie na romanse to co zdejmuj majty..znowu bedzie milosc
Gepard
06.09.2011 r. 11:59:08
a co ja zrobie ze taka pogoda ..codzienie do mnie masz zale...
Gepard
06.09.2011 r. 12:07:11
tak gorzkie zale przybywajcie............&feature=player_embedded
Gepard
06.09.2011 r. 12:17:29
dla czego ty nie przyszlas nic nie powiedzialas.. tez lubie ale szczegolnie ta kuzwa zaj.ebisty glos ma..no i slowa..&feature=related
www.portolove.pl
Odnajdź swoją przystań pełną miłości...
Widze konkurecja chce nas do siebie..
//jestesmy popularni ..ja tam moge isc za .litra i ogorki..
az wejde lukne ..moze promocje maja ..jak budze bay one get one free..to wy z jaskiem placicie a ja biore te zadarmo..
a czego ty szukasz....to ja ci pomoge znalesc...
przeciesz marudzisz..
..w czym ty dasz rade
to choc mnie ogrzejesz zimno deszcz .
.wichury...kuzwa ..znowu bedzie przewalone ..
odrazu ze ktos mi naklepal...
..widze..slysze ...czuje
to siedz i nie marudz ..a pogoda jest .super...istnie romantyczna..tak jak z horroru...
..........
to patrz zeby ci du.pska nie przypalilo..te sloneczko...
kurde wlasnie ze ostatnio dobrze sypiam..kurde nawet .bylem w pracy..ale ..nie lubie w taka pogode robic ...pojade na zakupy ..kuzde zima idzie ..trza juz ciuchy kupowc....tylko strasznie wieje ..kurde ....
nie jestem smutny .kuzde ..tylko mowie ze pogoda do .du.py mysle co tu robic....kuzde a nic sie nie chce...
....zreszto kuzwa ja nie mam nic do roboty..w domu..a na dwor.. ni.. ch.uja nie wyjde ....to se kuzde siedze i przeglam na ebayu ..co tam maja ..szukam ze sam nie wiem czego szukam ..
wiatr cie tu zdmuchnie...nawet nie probuj....nawet moj pies ..lezy .spokojny a to zadki widok...
.i patrzy ..na ..mnie..kuzwa ..pewnie se mysli co tu kuzwa robic...
kurde to nie zartuj tak ..
..bo ja wzielem to na serio
kuwa umnie to poogoda samo na czasie na romanse
to co zdejmuj majty..znowu bedzie milosc
a co ja zrobie ze taka pogoda ..codzienie do mnie masz zale...
tak gorzkie zale przybywajcie............&feature=player_embedded
dla czego ty nie przyszlas nic nie powiedzialas..
tez lubie ale szczegolnie ta kuzwa zaj.ebisty glos ma..no i slowa..&feature=related
&feature=related
o mam ci sylwia wybieraj....................