Szczerze mowiac, kolczyki podobaja mi sie u kobiet, w ciekawych miejscach, jednak tez nie do przedsady, w jakichs normach zachowane byc powinno U facetow, jak dla mnie, odpada. Jesli chodzi o tatuaz, to podobaja mi sie jakies mniejsze. Zawsze podobal mi sie na wewnetrzenej stronie przedramienia jakis napis. Jednak chyba nigdy sobie takiego nie sprawie. Jesli tatuaz jest na calych plecach, czy tez reka jest cala czarna, to mi sie od razu nie podoba. Pozdrawiam
Iwona*
29.04.2009 r. 19:08:03
czemu nie- tylko co z nim zrobić jak człowiek przestanie byc młody i "szalony".Upsss ;-(((
Przemek
29.04.2009 r. 20:02:14
tatuaże fajna rzecz mam już dwie ręce wytatuowane i połowe pleców mam wydziarane
jeszcze robię na karku i szyj , krawęndzi dłoni
Konto usunięte
30.04.2009 r. 13:00:08
mi sję podobajom dziewczyny w kolczykach w uszach na pępku i na iezyku tataże bez komętarza
Konto usunięte
30.04.2009 r. 13:06:36
kolczyki powina mieć dziewczyna ja niechce żadnych jestem facetem a nie choinkom
Konto usunięte
02.05.2009 r. 20:50:23
Ciekawa jestem waszych poglądów na temat sztuki zdobienia ciała. Gdzie chcielibyście/chciałybyście mieć kolczyk/tatuaż ?
Konto usunięte
02.05.2009 r. 20:50:23
Coz osobiscie posiadam jeden w brwi. dodaje to charakteru mojemu spojrzeniu.
Co do kobiet nie tatulaze i kolczyki nie sa czyms obowiazkowym ale moga stanowic element podnoszacy atrakcyjnosc kobiety jak i zarowno go znaczaca obnizyc (szpecic)
Szczerze mowiac, kolczyki podobaja mi sie u kobiet, w ciekawych miejscach, jednak tez nie do przedsady, w jakichs normach zachowane byc powinno
U facetow, jak dla mnie, odpada. Jesli chodzi o tatuaz, to podobaja mi sie jakies mniejsze. Zawsze podobal mi sie na wewnetrzenej stronie przedramienia jakis napis. Jednak chyba nigdy sobie takiego nie sprawie. Jesli tatuaz jest na calych plecach, czy tez reka jest cala czarna, to mi sie od razu nie podoba. Pozdrawiam
czemu nie- tylko co z nim zrobić jak człowiek przestanie byc młody i "szalony".Upsss ;-(((
tatuaże fajna rzecz mam już dwie ręce wytatuowane i połowe pleców mam wydziarane
jeszcze robię na karku i szyj , krawęndzi dłoni
mi sję podobajom dziewczyny w kolczykach w uszach na pępku i na iezyku tataże bez komętarza
kolczyki powina mieć dziewczyna ja niechce żadnych jestem facetem a nie choinkom
Ciekawa jestem waszych poglądów na temat sztuki zdobienia ciała. Gdzie chcielibyście/chciałybyście mieć kolczyk/tatuaż ?
Coz osobiscie posiadam jeden w brwi. dodaje to charakteru mojemu spojrzeniu.
Co do kobiet nie tatulaze i kolczyki nie sa czyms obowiazkowym ale moga stanowic element podnoszacy atrakcyjnosc kobiety jak i zarowno go znaczaca obnizyc (szpecic)