niestety wakacje sie skonczyly zblizja sie znow dlugie wieczory .Macie recepte na nie ?pomysly?
antek
30.08.2011 r. 20:30:14
jak pójdziesz do pracy na nocki to nie b ędziesz miała wieczorów
antek
01.09.2011 r. 19:21:10
Sara pal licho kierunki byle tor był właściwy
gepard
03.09.2011 r. 21:06:33
co tak oczy wytrzeszczlas jakbys .sr.ala na pustyni...
gepard
03.09.2011 r. 21:11:14
co az takie zatwardzenie masz daj za brzuszek ci scine ..a ..o to chodze ..ze nit nie wie o co chodzi..to juz wiesz o co chodzi ...to co sciskac czy nie ..ja dzis kurde chyba chcice mam..
gepard
03.09.2011 r. 21:19:18
a zjadlym golobka....kuzde tylko tez umieram to wyswiad czy mi ostatnia przysluge
gepard
03.09.2011 r. 21:26:07
jaka... jaka...za duzo chcesz wiedziec ....czasami ..wystarczy sie polozyc i onic nie pytac..
gepard
03.09.2011 r. 21:31:59
ale po co wam wiedziec jak i tak nie zapamietacie ...dobrze ze telefony choc macie to se zapisujecie ...co wazniejsze
gepard
03.09.2011 r. 21:37:04
tak komu ten kit.. ..to powiedz kiedy ..i oktorej stracilas cnote..
niestety wakacje sie skonczyly zblizja sie znow dlugie wieczory .Macie recepte na nie ?pomysly?
jak pójdziesz do pracy na nocki to nie b
ędziesz miała wieczorów
Sara pal licho kierunki byle tor był właściwy
co tak oczy wytrzeszczlas jakbys .sr.ala na pustyni...
co az takie zatwardzenie masz daj za brzuszek ci scine ..a ..o to chodze ..ze nit nie wie o co chodzi..to juz wiesz o co chodzi ...to co sciskac czy nie ..ja dzis kurde chyba chcice mam..
a zjadlym golobka....kuzde tylko tez umieram to wyswiad czy mi ostatnia przysluge
jaka... jaka...za duzo chcesz wiedziec ....czasami ..wystarczy sie polozyc i onic nie pytac..
ale po co wam wiedziec jak i tak nie zapamietacie ...dobrze ze telefony choc macie to se zapisujecie ...co wazniejsze
tak komu ten kit..
..to powiedz kiedy ..i oktorej stracilas cnote..
wiedzialem...kuzde ...jestes ostatnia dziewica .w PRL-U...
ty tez ...komu ten kit ...zabralas..
mowisz sara tez se kitujesz ...
nie wciskaj choc innym kitu ..bo same dziewice beda w polsce..a kto potem od kituje je...
gadasz sa ..kuzde .to ja juz wiem czemu pianka montarzowa znika z polek sklepowych..
a ty nie badz taka chej do przodu ..z pian.ka w du..pie..madrala sie odezwala
Mamcia
hej pocztowy
chata wolna,ciemno wczesnie,oj będzie bal.