czy 24letni facet znajdzie bliska sobie osobę? tyle kroć próbowałem i na początku która kobietę tylko poznawałem to zapowiadało się fajnie myślałem ze coś z tego będzie ale gdy poznawały moich synów po dwóch dniach ślad przepadał co ja mam robić
Gepard
30.08.2011 r. 18:11:00
a co ty masz za synow kuzde .rodzinka Adamsow czy jaki .ch,uj
Malwina
01.09.2011 r. 10:37:06
Czarny jesteś jeszcze bardzo młody, na pewno znajdziesz taką, której nie będą przeszkadzać twoje dzieci, powodzenia
antek
01.09.2011 r. 11:30:35
To działa w obie strony kobiecie z dzieckiem też ciężko znaleśc kogoś na stałe .
Malwina
01.09.2011 r. 11:58:35
Antoś, masz rację , znam wiele takich przkładów
antek
01.09.2011 r. 17:00:47
Fila nie jak a czego się szuka znaleść ojca czy matkę dla cudzych dzieci to wcale nie prosta sprawa każdy/a trzy razy się zastanowi czy warto swój własny berbeć ma własne zdanie i olewa rodzica a pasierb kiedyś zawsze wykrzyczy że nie jesteś moim rodzicem i nie muszę ciebie słuchać choć są wyjątki o tej reguły ale kto rozsądny liczy na przypadek
antek
01.09.2011 r. 17:07:49
Sara niestety prawda co prawda są wyjątki
Malwina
01.09.2011 r. 17:09:26
Antek dobrze gada , dać mu pić
Malwina
01.09.2011 r. 17:13:53
wyjątki potwierdzają regułę, jesteś szczęśliwym wyjątkiem
czy 24letni facet znajdzie bliska sobie osobę? tyle kroć próbowałem i na początku która kobietę tylko poznawałem to zapowiadało się fajnie myślałem ze coś z tego będzie ale gdy poznawały moich synów po dwóch dniach ślad przepadał co ja mam robić
a co ty masz za synow
kuzde .rodzinka Adamsow czy jaki .ch,uj
Czarny jesteś jeszcze bardzo młody, na pewno znajdziesz taką, której nie będą przeszkadzać twoje dzieci, powodzenia
To działa w obie strony kobiecie z dzieckiem też ciężko znaleśc kogoś na stałe .
Antoś, masz rację
, znam wiele takich przkładów
Fila nie jak a czego się szuka
znaleść ojca czy matkę dla cudzych dzieci to wcale nie prosta sprawa
każdy/a trzy razy się zastanowi czy warto
swój własny berbeć ma własne zdanie i olewa rodzica a pasierb kiedyś zawsze wykrzyczy że nie jesteś moim rodzicem i nie muszę ciebie słuchać
choć są wyjątki o tej reguły ale kto rozsądny liczy na przypadek
Sara niestety prawda
co prawda są wyjątki
Antek dobrze gada
, dać mu pić
wyjątki potwierdzają regułę, jesteś szczęśliwym wyjątkiem
Sara szacunek