ja widze jasku ze ty jestes gorszy desperat jak te ku.rwy ...mialem troche szacunku do ciebie ale ..jestes gorsza gnida..od nich .bo one maja cory umysl..a ty wykorzystujesz to...wykorzystujesz ..chorych ludzi inwalidow do wlasnego celu..nie ..jestes facetem ..jestes ci.ota ..przebrzydla ..i uwierz mi ..nawet bym cie nie uderzyl ..zebys znalaz sie na zasiek mych ramion...nie bije nikogo co nie ma jaj ..ale bym sie na ciebie odlal...
Gepard
28.08.2011 r. 15:16:59
Marys ja go tu dobrze poznalem ..Jasko to samotny facet ..nic mu sie nie udaje ..temu zwraca na siebie uwage ..wierzysz ..w to ze on by ..mogl.pomoc nawet ku.rwie ..nawet kur.wy w to nie wierza ale tacy ludzie jak jaska sa niebezpieczni ..bo nie maja sensu istnienia i wszystko im jedno ..co zrobia to jak warjaci co maja zolty papier
Gepard
28.08.2011 r. 15:21:58
sylwia ...naprawde malo jest ..ludzi co umie sie skryc..i nie mozna ich .poznac ..jacy oni sa choc na ich patrzysz i ..widzisz ich od dluzego czasu..ale..jasko to prosty bochen..kazdy ..letko inteligentny czlowiek ..go ..przejzy ....to otworz oczy i nie udawaj ze ..nie widzisz..
Gepard
28.08.2011 r. 15:27:25
jest piekna pogada a ja umieram....mysle ze cie przejmuja skoro tu jestes ..a nie z zywcem ..na dworze..
Gepard
28.08.2011 r. 15:54:01
a ja wczoraj tak pojechalem karpety wymieniac ..ze.onich zapomnialem...tak sie spraCOWALEM ..ZACZELEM OD BODZIA ..POTEM U ..KIBOLA ZABRZA...Kuzwa ale warjat..nawet turasy go sie boja ...no a potem mnie wyczaili i pilem z opolem..no kuzwa musze do pracy jutro jechac ..unas wszyscyt maja wolne ..ale jha jestem pazerny na kase tylko ..dawaj wiecej....ja chyba jestem prostytutka tylko czemu mnie plecy bola nie dup.sko
Gepard
28.08.2011 r. 15:56:24
a co tadeo w nocki robi
Gepard
28.08.2011 r. 16:26:39
to pisac kiedy macie urlopy to zapisze ..sobie... ...
antek
28.08.2011 r. 16:32:51
Basia to już bara bara nie będzie tylko śekś za mamonę
oczywiscie pomoge w zalatwieniu formalosci
Słoneczko spoko bo Tobie się promyki pomnom
ja widze jasku ze ty jestes gorszy desperat jak te ku.rwy ...mialem troche szacunku do ciebie ale ..jestes gorsza gnida..od nich .bo one maja cory umysl..a ty wykorzystujesz to...wykorzystujesz ..chorych ludzi inwalidow do wlasnego celu..nie ..jestes facetem ..jestes ci.ota ..przebrzydla ..i uwierz mi ..nawet bym cie nie uderzyl ..zebys znalaz sie na zasiek mych ramion...nie bije nikogo co nie ma jaj ..ale bym sie na ciebie odlal...
Marys ja go tu dobrze poznalem ..Jasko to samotny facet ..nic mu sie nie udaje ..temu zwraca na siebie uwage ..wierzysz ..w to ze on by ..mogl.pomoc nawet ku.rwie ..nawet kur.wy w to nie wierza ale tacy ludzie jak jaska sa niebezpieczni ..bo nie maja sensu istnienia i wszystko im jedno ..co zrobia to jak warjaci co maja zolty papier
sylwia ...naprawde malo jest ..ludzi co umie sie skryc..i nie mozna ich .poznac ..jacy oni sa choc na ich patrzysz i ..widzisz ich od dluzego czasu..ale..jasko to prosty bochen..kazdy ..letko inteligentny czlowiek ..go ..przejzy ....to otworz oczy i nie udawaj ze ..nie widzisz..
jest piekna pogada a ja umieram....mysle ze cie przejmuja skoro tu jestes ..a nie z zywcem ..na dworze..
a ja wczoraj tak pojechalem karpety wymieniac ..ze.onich zapomnialem...tak sie spraCOWALEM ..ZACZELEM OD BODZIA ..POTEM U ..KIBOLA ZABRZA...Kuzwa ale warjat..nawet turasy go sie boja ...no a potem mnie wyczaili i pilem z opolem..no kuzwa musze do pracy jutro jechac ..unas wszyscyt maja wolne ..ale jha jestem pazerny na kase tylko ..dawaj wiecej....ja chyba jestem prostytutka
tylko czemu mnie plecy bola nie dup.sko
a co tadeo w nocki robi
to pisac kiedy macie urlopy to zapisze ..sobie...
...
prezenty moge wam zostawic