Jak bylam/em mała/y to myślałam/em, że................................
AGATA
18.08.2011 r. 23:30:22
myślałam, że św.Mikołaj istnieje naprawdę i zawsze czekałam do późnej nocy na jego przyjście
AGATA
18.08.2011 r. 23:31:15
że fajnie być dorosłym, a wcale nie jest tak fajnie
AGATA
18.08.2011 r. 23:40:26
myślałam też, ze tylko dzieci muszą iść spać po dobranocce
a tu całe \"mk\" chodzi spać po bajce
MARKO
19.08.2011 r. 09:08:49
ja myślałem, że ożenie sie ze swoją mamą
bo ona była najpiękniejsza i najlepsza
Malwina
19.08.2011 r. 09:13:45
.....że życie dorosłych jest takie fajne, bo nie muszą chodzić do szkoły
MARKO
19.08.2011 r. 18:16:47
jak raz połknalem pestkę z czereśni to sie bałem ze mi drzewo w brzuchu urośnie
gepard
19.08.2011 r. 18:21:08
gdy bylem maly to myslalem ze swiat stoi przedemna otworem ...pragnolem ..go ..i teraz juz wiem ze przez ten swiat ..jestem potworem..teraz jestem wielki ..ale czesto siegam do butelki ... ...gdybym mogl zawrocic czas poszedl bym w las zdala zdala od cywilizacji..ludzie zawsze maja .niby.tyle racji..kto jest durnie kto jest glupcem..odpowiedzi szukam ..ten co cale zycie balowal ..i czasu nie zmarnowal. .czy ten co ora i czas schowal do wora..
gepard
19.08.2011 r. 18:32:02
a ja to jak bylem maly chcialem jechac do Afryki i wszystkie banany czarnuchom zerwac .. ..i tak wrocic nie winnie jakby niby nic i zobaczyc ich ..zdziwione ryje.. i ich wielkie wargi opuszczone wdul
gepard
19.08.2011 r. 18:38:28
ty tylko o dup.ach myslisz ... ..
gepard
19.08.2011 r. 18:51:44
AGATA
19.08.2011 r. 18:54:18
Gepard na temat proszę a nie o d......
gepard
19.08.2011 r. 18:57:37
Agatko ale to na temat...zapytaj sie kazdego ..faceta stad o czym oni mysleli za mlodu ...no byli tacy co mysleli o motylkach
AGATA
19.08.2011 r. 19:01:01
może i mysleli ale nie pisza to skad mam wiedziec
gepard
19.08.2011 r. 19:06:21
nie pisza .bo teraz sa super samce ..i im nie przystoi..normalny czlowiek nie ma prawa o glupotach myslec a JA TAM PAMIETAM ZABAWY ..W ROZNYCH WIOCHACH.P te parkingi..ogniska..
gepard
19.08.2011 r. 19:12:05
pod zabawa ..nie rozumna kobieta..a po zatym cala wioska to parking ..parkuj se gdzie chcesz miejsca jest do usioru ..panimajesz ..
gepard
19.08.2011 r. 19:14:26
najlepsze iprezy sa .w jaswilach albo w janowie
gepard
19.08.2011 r. 19:32:58
kuzwa teraz to go.wno nie iprezy wypiera nawet na wiochach,,,podroba muzy z europy ...jezu ..a gdzie Zenek ..majteczki w kropeczki.. &feature=related
gepard
19.08.2011 r. 20:02:46
przestan ogladalem teraz niby najlepsze kluby w polsce ..wiocha totalna masz racje ostrowia tez sie lapie do tej wiochy,,kuzde 80% skacze do gory nic nie rozumiejac co oni spiewaja..a czuja sie nowoczesni chamy.. ale jeszcze .u nas ..sa czyste polskie imprezy ..kocham je ..czulem sie zawszew tam jak co sobote na weselu ..tylko ..zabronili ..mi tam przyjezdzac ..chlopy sa pamietliwe..choc tyle juz minelo.. &feature=related
AGATA
19.08.2011 r. 22:15:19
Gepard
19.08.2011 r. 22:19:34
iro a do czego ty go przykladasz dla porownania,, durzy np jest palac kultury...
antek
19.08.2011 r. 22:21:48
Iro tu nie chodzi o wielkość tylko o grubość
Gepard
19.08.2011 r. 22:22:14
wlasnie ..Aniu dobrze gadasz...wodki dac...ja to mam malego ..ale i tak przydalo by sie z jakies 2 metry uciac
Gepard
19.08.2011 r. 22:24:51
wlasnie ,,co to za interes jak jest dlugi .. interes musi byc wielki..jak to w biznesie jest
DawidWawa23
19.08.2011 r. 22:31:27
a ja myślałem że będę ekstra kochankiem i tak się stało
Gepard
19.08.2011 r. 22:35:12
to mowisz ze samo wystarczalny jestes kuzwa wszystkim marzenia z dziecistwa sie spelnily .tacy obrotni sa..najlepsi z najlepszych.. . ,,a ja dalej narzekam..tez chce byc najlepszy..
Malwina
22.08.2011 r. 09:55:58
...co prawda, nie chodzę już do szkoły, jestem dorosła (delikatnie mówiąc )ale niestety - fajnie to nie jest
Malwina
22.08.2011 r. 12:43:23
staram się i muszę się pochwalić, że ostatnio coraz lepiej mi idzie
Jak bylam/em mała/y to myślałam/em, że................................
myślałam, że św.Mikołaj istnieje naprawdę i zawsze czekałam do późnej nocy na jego przyjście
że fajnie być dorosłym, a wcale nie jest tak fajnie
myślałam też, ze tylko dzieci muszą iść spać po dobranocce
a tu całe \"mk\" chodzi spać po bajce
ja myślałem, że ożenie sie ze swoją mamą
bo ona była najpiękniejsza i najlepsza
.....że życie dorosłych jest takie fajne, bo nie muszą chodzić do szkoły
jak raz połknalem pestkę z czereśni to sie bałem ze mi drzewo w brzuchu urośnie
gdy bylem maly to myslalem ze
swiat stoi przedemna otworem ...pragnolem ..go ..i teraz juz wiem ze przez ten swiat ..jestem potworem..teraz jestem wielki ..ale czesto siegam do butelki ...
...gdybym mogl zawrocic czas poszedl bym w las zdala zdala od cywilizacji..ludzie zawsze maja .niby.tyle racji..kto jest durnie kto jest glupcem..odpowiedzi szukam ..ten co cale zycie balowal ..i czasu nie zmarnowal.
.czy ten co ora i czas schowal do wora..
a ja to jak bylem maly chcialem jechac do Afryki i wszystkie banany czarnuchom zerwac ..
..i tak wrocic nie winnie jakby niby nic i zobaczyc ich ..zdziwione ryje..
i ich wielkie wargi opuszczone wdul
ty tylko o dup.ach myslisz ...
..
Gepard na temat proszę a nie o d......
Agatko ale to na temat...zapytaj sie kazdego ..faceta stad o czym oni mysleli za mlodu
...no byli tacy co mysleli o motylkach
może i mysleli ale nie pisza to skad mam wiedziec
nie pisza .bo teraz sa super samce ..i im nie przystoi..normalny czlowiek nie ma prawa o glupotach myslec
a JA TAM PAMIETAM ZABAWY ..W ROZNYCH WIOCHACH.P te parkingi..ogniska..
pod zabawa ..nie rozumna kobieta..a po zatym cala wioska to parking ..parkuj se gdzie chcesz miejsca jest do usioru ..panimajesz ..
najlepsze iprezy sa .w jaswilach albo w janowie
kuzwa teraz to go.wno nie iprezy wypiera nawet na wiochach,,,podroba muzy z europy ...jezu ..a gdzie Zenek ..majteczki w kropeczki..
&feature=related
przestan ogladalem teraz niby najlepsze kluby w polsce ..wiocha totalna masz racje ostrowia tez sie lapie do tej wiochy,,kuzde 80% skacze do gory nic nie rozumiejac co oni spiewaja..a czuja sie nowoczesni chamy..
ale jeszcze .u nas ..sa czyste polskie imprezy ..kocham je ..czulem sie zawszew tam jak co sobote na weselu ..tylko ..zabronili ..mi tam przyjezdzac ..chlopy sa pamietliwe..choc tyle juz minelo..
&feature=related
iro a do czego ty go przykladasz dla porownania,,
durzy np jest palac kultury...
Iro tu nie chodzi o wielkość tylko o grubość
wlasnie ..Aniu dobrze gadasz...wodki dac...ja to mam malego ..ale i tak przydalo by sie z jakies 2 metry uciac
wlasnie ,,co to za interes jak jest dlugi ..
interes musi byc wielki..jak to w biznesie jest
a ja myślałem że będę ekstra kochankiem i tak się stało
to mowisz ze samo wystarczalny jestes
kuzwa wszystkim marzenia z dziecistwa sie spelnily .tacy obrotni sa..najlepsi z najlepszych..
.
,,a ja dalej narzekam..tez chce byc najlepszy..
...co prawda, nie chodzę już do szkoły, jestem dorosła (delikatnie mówiąc
)ale niestety - fajnie to nie jest
staram się i muszę się pochwalić, że ostatnio coraz lepiej mi idzie