Iwona,nie szukam tu nikogo,wklepalem sie dla "niespokojnego ducha",ale mnie tez wkurzaja te anonimy.Albo się tu jest,albo zabawa w jakies podgldanie. Chyba,ze chodzi o to by tloczno było.Pozdrawiam uczestników mk.
Konto usunięte
26.04.2009 r. 10:15:45
jolu ja niemam nic do ukrycia nawet podałem telefon mjiasz sję zprawdom
Konto usunięte
26.04.2009 r. 10:26:29
Robercie, przeciez Jola nie pisała o Tobie, tylko o osobach z anonimowym kontem! Osobiście też mi się nie podoba, jak widzę tu osobę anonimową..
Konto usunięte
26.04.2009 r. 10:36:16
pszepraszam jole mi tesz to jest niepoważne jak podajom jny wiek poco kłamiom kłamstwo ma krutkie nogi pszeciesz można łatwo to śprawdzić oni myślom anonimowo napiszom niemożna jch sprawdzić są będzie pszepraszam jole pomyliłem się
Iwona*
26.04.2009 r. 18:21:31
Robercie.Moje "pretensje" nie były pod Twiom adresem.Jestes jedną z najbardziej wiarygodnych osób w mKontakt. Ze złości pomyliłes imiona. Na imię mam IWONA. Pozdrawiam.Miłego dnia. )
Konto usunięte
26.04.2009 r. 18:35:25
zgadzam się jolom ktoś napisze człowjeka i niewjadomo kto
Konto usunięte
26.04.2009 r. 18:37:26
dziękuje pani jwonie za miłe słowa pszepraszam kogoś urażiłem
Konto usunięte
26.04.2009 r. 19:13:40
Potwierdzam twoja opinię ). Anonimowych uczstników jest bardzo dużo
...
26.04.2009 r. 21:35:58
od ujawniania szczegółów (jak i umawiania się) jest prv
Iwona*
26.04.2009 r. 21:36:23
Nadal uważam, że na forum jest zbyt dużo ludzi anonimowych.Czy to ułatwia kontakt.??? Czy na tym polega zawieranie znajomości w mKontakt?
Iwona,nie szukam tu nikogo,wklepalem sie dla "niespokojnego ducha",ale mnie tez wkurzaja te anonimy.Albo się tu jest,albo zabawa w jakies podgldanie. Chyba,ze chodzi o to by tloczno było.Pozdrawiam uczestników mk.
jolu ja niemam nic do ukrycia nawet podałem telefon mjiasz sję zprawdom
Robercie, przeciez Jola nie pisała o Tobie, tylko o osobach z anonimowym kontem! Osobiście też mi się nie podoba, jak widzę tu osobę anonimową..
pszepraszam jole mi tesz to jest niepoważne jak podajom jny wiek poco kłamiom kłamstwo ma krutkie nogi pszeciesz można łatwo to śprawdzić oni myślom anonimowo napiszom niemożna jch sprawdzić są będzie pszepraszam jole pomyliłem się
Robercie.Moje "pretensje" nie były pod Twiom adresem.Jestes jedną z najbardziej wiarygodnych osób w mKontakt. Ze złości pomyliłes imiona. Na imię mam IWONA. Pozdrawiam.Miłego dnia.
)
zgadzam się jolom ktoś napisze człowjeka i niewjadomo kto
dziękuje pani jwonie za miłe słowa pszepraszam kogoś urażiłem
Potwierdzam twoja opinię
). Anonimowych uczstników jest bardzo dużo
od ujawniania szczegółów (jak i umawiania się) jest prv
Nadal uważam, że na forum jest zbyt dużo ludzi anonimowych.Czy to ułatwia kontakt.??? Czy na tym polega zawieranie znajomości w mKontakt?
który anonim jest który