A ja nic nie wiem....ale wiem ...ale co ja kuzwa wam bede tlumaczyl..ide spac w pi.zdu
Gepard
27.07.2011 r. 00:22:20
ja zawsze madrze pisze... tylko..ludzi duzo jest niedorozwinietych ..z rozumiec trzeba umiec anie chciec....
Gepard
27.07.2011 r. 00:34:03
juz ide..gasze szluga...a tobie podam zagadke zebys glowkowala cala noc,,,na inteligecje ... Zagadka ..co to jest dwie kulki i armatka
Gepard
27.07.2011 r. 00:52:04
nigdy nie bylem pazerny ..wystarczy mi to co mam. ..czym ich wiecej masz to wiecej trzeba ..kalkulowac..zeby cie nie zjedli .. ..a ja prosty chlopak jestem..ide ..prosto nie skrecam..tam kopne co mi na drodze stoi...moze mi sie to nie placa czasami ..ale czy lepiej stac i pierdziec myslac nad kazda dziura na mej drodze ...nie jestem myslicielem...i jego nie udaje ..swoje wiem ..i jakos ide...i mam w du.pie wszystko co kto omnie mysli .....ja od nich nic nie chce..
Gepard
27.07.2011 r. 00:58:04
bo po pijaku to mam za dobre serce..i to jest moja wada ktora nazywaja zaleta...temu duzo nie pije ..i raczej w zamknietym gronie ...zeby mnie mysliciele nie wykorzystali..
Gepard
27.07.2011 r. 01:10:55
mi nie..bo ja nie trzymam nic powaznego w sobie ..odrazu powiem ..jak cos dotyczy mnie ..czy obok mnie ..po co trzymac to .wczesniej czy pozniej i tak to bym wywalil z po 3rujna sila.....a tak obsikam na okolo swoje teretorium ..i niech ..ktos ..uwaza co za plotki rozpowiada..ja mam piepszo.ne szczescie w nieszczesciu ..ze zawsze sie dowiem...i mam nosa do takich spraw zawsze cos czuje ze jest cos nie tak..i prawie nigdy sie nie pomylilem..temu duzo osob przezemnie zaplakalo...ale ja jestem pamietliwy ..tylko do tych dla ktorych zaufalem...tez placze ...ze lez nie widac..to nic...widac to po mnie.....jeszcze ..kilka poslizgow ..i stane sie stalinem ..
Romantyk
27.07.2011 r. 13:35:32
jeśli kto0ś lubi poplotkować to lepiej po pijaku.Słyszałem,że alkohol rozwiązuje usta.
Kill Bill
27.07.2011 r. 16:32:03
news dnia
Ernest został ojcem pierwszego miotu
Bliźniaki syn i córka.
Zamiast się cieszyć on już płacze, że alimenty go zrujnują.
Kill Bill
27.07.2011 r. 17:04:00
a jednak prawdziwe
Kill Bill
27.07.2011 r. 17:23:38
news z pierwszego tłoczenia
Kill Bill
27.07.2011 r. 17:28:01
cieszyć się, że nas to ominęło
bombka
27.07.2011 r. 17:45:02
Witam
Gepard
28.07.2011 r. 11:17:46
i widzicie wczoraj .pojechalem po inwalidzie ..wam go bylo szkoda ..ale ja mowie wszyscy ..pedaly sa pedaly ..i cioty chlopak pokazal jaki jest madry ..a innego konta...cala noc mi cos tam pisal .na moim profilu..szamaciasz jeden...i mysli ze mnie to ruszylo...dalej smierdzi ..i ch,uj...
Romantyk
28.07.2011 r. 13:30:55
Mam taką zasadę nie obgaduje nikogo ,nie lubię plotek.
kto, kiedy i z kim i dlaczego??????????
A ja nic nie wiem....ale wiem ...ale co ja kuzwa wam bede tlumaczyl..ide spac w pi.zdu
ja zawsze madrze pisze... tylko..ludzi duzo jest niedorozwinietych ..z rozumiec trzeba umiec anie chciec....
juz ide..gasze szluga...a tobie podam zagadke zebys glowkowala cala noc,,,na inteligecje ...
Zagadka ..co to jest dwie kulki i armatka
nigdy nie bylem pazerny ..wystarczy mi to co mam.
..czym ich wiecej masz to wiecej trzeba ..kalkulowac..zeby cie nie zjedli ..
..a ja prosty chlopak jestem..ide ..prosto nie skrecam..tam kopne co mi na drodze stoi...moze mi sie to nie placa czasami ..ale czy lepiej stac i pierdziec myslac nad kazda dziura na mej drodze ...nie jestem myslicielem...i jego nie udaje ..swoje wiem ..i jakos ide...i mam w du.pie wszystko co kto omnie mysli .....ja od nich nic nie chce..
bo po pijaku to mam za dobre serce..i to jest moja wada ktora nazywaja zaleta...temu duzo nie pije ..i raczej w zamknietym gronie ...zeby mnie mysliciele nie wykorzystali..
mi nie..bo ja nie trzymam nic powaznego w sobie ..odrazu powiem ..jak cos dotyczy mnie ..czy obok mnie ..po co trzymac to .wczesniej czy pozniej i tak to bym wywalil z po 3rujna sila.....a tak obsikam na okolo swoje teretorium ..i niech ..ktos ..uwaza co za plotki rozpowiada..ja mam piepszo.ne szczescie w nieszczesciu ..ze zawsze sie dowiem...i mam nosa do takich spraw zawsze cos czuje ze jest cos nie tak..i prawie nigdy sie nie pomylilem..temu duzo osob przezemnie zaplakalo...ale ja jestem pamietliwy ..tylko do tych dla ktorych zaufalem...tez placze ...ze lez nie widac..to nic...widac to po mnie.....jeszcze ..kilka poslizgow ..i stane sie stalinem ..
jeśli kto0ś lubi poplotkować to lepiej po pijaku.Słyszałem,że alkohol rozwiązuje usta.
news dnia
Ernest został ojcem pierwszego miotu
Bliźniaki syn i córka.
Zamiast się cieszyć on już płacze, że alimenty go zrujnują.
a jednak prawdziwe
news z pierwszego tłoczenia
cieszyć się, że nas to ominęło
Witam
i widzicie wczoraj .pojechalem po inwalidzie ..wam go bylo szkoda ..ale ja mowie wszyscy ..pedaly sa pedaly ..i cioty chlopak pokazal jaki jest madry ..a innego konta...cala noc mi cos tam pisal .na moim profilu..szamaciasz jeden...i mysli ze mnie to ruszylo...dalej smierdzi ..i ch,uj...
Mam taką zasadę nie obgaduje nikogo ,nie lubię plotek.
ja też nie obgaduję nikogo
jeśli ten ktoś słyszy