robie zrzutke na wizyte u porzadnego psychiatry dla mirex123
Gepard
26.07.2011 r. 18:57:51
e szkoda kasy..po co leczyc cos czego sie nie ma ..chyba ze ma wrzod na du.pie o na to pozna skladke zrobic....niech mu jakis sado-maso wycisnie
Gepard
26.07.2011 r. 19:07:45
wystaraczy .1zl.20.ja za tyle..to mu lopata przy. **cenzura** e..no ta zelazna ..bo drewnianej szkoda chyba ze koszta pokryjecie i powinien potem sie obudzic .jak to juz nie pomoze ...
Gepard
26.07.2011 r. 19:12:04
to niech dla dziadka mego jedno wykreci...a koszyki z wikliny tez kreci..
Gepard
26.07.2011 r. 19:19:10
kuzwa ja dopiero zalapalem ze to o tego ..po.jeba chodzi...ch.uja ..nie pierdyk.ne go lopata ..jeszcze za mocno pociagne i po mojej terepi ..zostanie gwiazda mrocznego kina...i do piero laski beda .do niego drzwiami i oknami wpadac ..a ja bede pazury obgryzal .ze to przezemnie .nie ma durnych nie pomoge ..mu..
robie zrzutke na wizyte u porzadnego psychiatry dla mirex123
e szkoda kasy..po co leczyc cos czego sie nie ma
..chyba ze ma wrzod na du.pie o na to pozna skladke zrobic....niech mu jakis sado-maso wycisnie
wystaraczy .1zl.20.ja za tyle..to mu lopata przy. **cenzura** e..no ta zelazna ..bo drewnianej szkoda chyba ze koszta pokryjecie
i powinien potem sie obudzic .jak to juz nie pomoze ...
to niech dla dziadka mego jedno wykreci...a koszyki z wikliny tez kreci..
kuzwa ja dopiero zalapalem ze to o tego ..po.jeba chodzi...ch.uja ..nie pierdyk.ne go lopata ..jeszcze za mocno pociagne i po mojej terepi ..zostanie gwiazda mrocznego kina...i do piero laski beda .do niego drzwiami i oknami wpadac ..a ja bede pazury obgryzal .ze to przezemnie .nie ma durnych nie pomoge ..mu..