Sylwia zdejmij te kalesony lato przecież, spocisz sie
Ha.ha.ha,Sylwia jakbys byla troche starsza na chociaz jeden dzien poudawal bym z toba dziewczyne !!!!
No co zdjelabys te kalesony, ja wstydliwy nie jestem ha,ha,ha
No jakby to tak na jeden dzien to nie, jak juz szalec to z pelna swiadomoscia
A tak na serio, to masz racje, na zywiol to niedoswiadczeni ida, proponuje bysmy byli jednak kazdy soba bedzie wtedy duzo latwiej
Inaczej mowiac nie bedziesz musiala juz tych kalesonow zdejmowac, ha,ha,ha Komu w droge temu czas, znikam na jakis czas, Dobranoc
komu w drogę temu trampki
Widze ze definitywnie Tajemnica/czy znikl bez sladu i powietrze mamy wokol troche zdrowsze\' I nie ma jak to widze letnia pora isc poplywac nad jezioro. Nie ma jakiejs chetnej na nauke plywania ??????
Eliot a gzie ty widzisz Eweline bo ja tez chcialbym popatrzec Impo Nie wspominaj mnie tego wybryku natury zwanej Tajemnica bo cie poprosze palic papierosa przez slomke
Impo jak paieros nie robi na tobie wrazenia to ci cygaro dam przez slomke popalic, he, he, he
Jak strzelanie z luku to ja moge cie Ipo uczyc , mamku temu kwalifikacje
Impo przy paleniu cygara inne elementy graja wielka role. a slomka to po to zebys mmiala kare, ha,ha,ha
Ja tam zostaje twoim trenerm w strzelaniu z luku , tam przed treningiem trzeba sie zajac zawsze twymi piesmi, ha,ha,ha
piersmi, ha,ha,ha,ha
Chdzicie przerwe zrobimy bo ze smiechu ekranu nie widze, a lzy zalaly mnie klawiature, ha,ha,ha
A gzie podziala sie MARIA zawsze taka ochoczo z pomoca idaca . Dali jej bysmy moze potrzymac tarcze do strzelania, ha,ha,ha
Impo jak ci dobrze zabandarzuje piersi to MARI jeszcze w dziesiatke strzelimy, ha,ha,ha,ha
Impo, a nazywaj sobie to bandazowanie jak chcesz abysmy tylko dziesiatmi raz po razie strzelali ,ha,ha,ha,ha O kurka teraz naprawde juz nic na oczy nie widze, ha,ha,ha,ha
MARIA wiesz z uznaniem dla ciebie ale chyba juz za pozno, ha,ha,ha.,ha
Impo przepraszam ale chyba sie troszeczke zagalopowalem z tym treningiem Ale przyznam ze z ciebie niezla studentka
MARIA no cos ty facetowi taka krzywde za strzelanie robic to nie posportowemu chyba , ha,ha,ha,ha
Eliot zmieniamy moze teraz dyscypline sportowa podaj jakis ciekawy sport tylko nie o podlozu sexualnym, ha,ha,ha,ha
Impo dziekuje za utrzymanie prawidlowego ze mna tempa ateraz musze uciekac bo u mnie troche czas jest inny niz uwas To narazie
Mario jesli chodzi o strzelanie z racji ze posiadam pistolet przewaznie to ja jestem strzelajacy tarcze sie tylko zmieniaja Impo czy Ewelino, bo to ladne imie podoba mnie sie, tempo zawsze zalezy od partnerki, he, he, he Eliot to jakim sportem sie teraz zajmujemy ???
Kinga kobiety z wiekiem staja sie coraz bardziej wyrafinowane, ciebie tez to czeka
Eliot przetlumacz mnie ta druga czesc Kingi imienia
heh
ja ja , was is good. to ja ten od zwalcowanego ryja
Sylwia, Sylwia , Sylwia. nie taki stary
Kinga jak umiesz liczyc to powiedz mnie kto byla ta druga osoba na twoim zdjeciu profilowym ??? MARIA ZAWSZE KINGE MOZEMY O TO POPROSIC ???? HA,HA,HA
Sylwia zdejmij te kalesony
lato przecież, spocisz sie
Ha.ha.ha,Sylwia jakbys byla troche starsza na chociaz jeden dzien poudawal bym z toba dziewczyne !!!!
No co zdjelabys te kalesony, ja wstydliwy nie jestem ha,ha,ha
No jakby to tak na jeden dzien to nie, jak juz szalec to z pelna swiadomoscia
A tak na serio, to masz racje, na zywiol to niedoswiadczeni ida, proponuje bysmy byli jednak kazdy soba bedzie wtedy duzo latwiej
Inaczej mowiac nie bedziesz musiala juz tych kalesonow zdejmowac, ha,ha,ha
Komu w droge temu czas, znikam na jakis czas, Dobranoc
komu w drogę temu trampki
Widze ze definitywnie Tajemnica/czy znikl bez sladu i powietrze mamy wokol troche zdrowsze\'
I nie ma jak to widze letnia pora isc poplywac nad jezioro.
Nie ma jakiejs chetnej na nauke plywania ??????
Eliot a gzie ty widzisz Eweline bo ja tez chcialbym popatrzec
Impo Nie wspominaj mnie tego wybryku natury zwanej Tajemnica bo cie poprosze palic papierosa przez slomke
Impo jak paieros nie robi na tobie wrazenia to ci cygaro dam przez slomke popalic, he, he, he
Jak strzelanie z luku to ja moge cie Ipo uczyc , mamku temu kwalifikacje
Impo przy paleniu cygara inne elementy graja wielka role. a slomka to po to zebys mmiala kare, ha,ha,ha
Ja tam zostaje twoim trenerm w strzelaniu z luku , tam przed treningiem trzeba sie zajac zawsze twymi piesmi, ha,ha,ha
piersmi, ha,ha,ha,ha
Chdzicie przerwe zrobimy bo ze smiechu ekranu nie widze, a lzy zalaly mnie klawiature, ha,ha,ha
A gzie podziala sie MARIA zawsze taka ochoczo z pomoca idaca .
Dali jej bysmy moze potrzymac tarcze do strzelania, ha,ha,ha
Impo jak ci dobrze zabandarzuje piersi to MARI jeszcze w dziesiatke strzelimy, ha,ha,ha,ha
Impo, a nazywaj sobie to bandazowanie jak chcesz abysmy tylko dziesiatmi raz po razie strzelali ,ha,ha,ha,ha
O kurka teraz naprawde juz nic na oczy nie widze, ha,ha,ha,ha
MARIA wiesz z uznaniem dla ciebie ale chyba juz za pozno, ha,ha,ha.,ha
Impo przepraszam ale chyba sie troszeczke zagalopowalem z tym treningiem
Ale przyznam ze z ciebie niezla studentka
MARIA no cos ty facetowi taka krzywde za strzelanie robic to nie posportowemu chyba , ha,ha,ha,ha
Eliot zmieniamy moze teraz dyscypline sportowa podaj jakis ciekawy sport tylko nie o podlozu sexualnym, ha,ha,ha,ha
Impo dziekuje za utrzymanie prawidlowego ze mna tempa ateraz musze uciekac bo u mnie troche czas jest inny niz uwas
To narazie
Mario jesli chodzi o strzelanie z racji ze posiadam pistolet przewaznie to ja jestem strzelajacy tarcze sie tylko zmieniaja
Impo czy Ewelino, bo to ladne imie podoba mnie sie, tempo zawsze zalezy od partnerki, he, he, he
Eliot to jakim sportem sie teraz zajmujemy ???
Kinga kobiety z wiekiem staja sie coraz bardziej wyrafinowane, ciebie tez to czeka
Eliot przetlumacz mnie ta druga czesc Kingi imienia
heh
ja ja , was is good.
to ja ten od zwalcowanego ryja
Sylwia, Sylwia , Sylwia.
nie taki stary
Kinga jak umiesz liczyc to powiedz mnie kto byla ta druga osoba na twoim zdjeciu profilowym ???
MARIA ZAWSZE KINGE MOZEMY O TO POPROSIC ???? HA,HA,HA