Aaa, Bartosz twierdzi z kolei, ze niemiecki zna. Tez chcesz sprobowac, jakie klamstwo ma krotkie nogi?
No coz, moze niech inni popatrza jakie bajki umiesz wypisywac:
Perfekt mecz
Wlasnie wpadlem na twoj profil, i mnie porazilo, po pierwsze twoja data urodzenia jestes perfekt mecz dla mnie w chinskiej literaturze, po drogie wzrost, ja mam 183 cm nie wiem ile ty ale mozna sie rozchorowac patrzac na te dziewczyny nie wieksze niz bufet w barze, po trzecie sportowcem bylem i jestem cale moje zycie. W zwiazku z powyzszym proponuje spontaniczna wymiane zdan najchetniej na Skype
To powyzej to najwczesniejsze. A potem:
Perfect match
Bardzo chetnie ale o konca roku jestem u mojego kolegi w w Melbourne Australia i pracuje, Powiedz czym sie ty zajmujesz i czy potrzebujesz faceta tylko do pomocy finansowej czy Tez bys brala pod uwage zostac z nim na stale ???
Dobry wykret jak juz kobieta chce zweryfikowac goscia w realu, no nie?
I pytanie kto tu kogo udaje...
Generalnie gosciu ma problemy z rzeczywistoscia, to, ze sam bajki na necie pisze chyba wedlug niego oznacza, ze wszyscy inni sa tacy.
Gepard
28.07.2011 r. 14:08:57
skasowal Marys ciot.y uciekaja ...potem wracaja pod innym nikiem jak ten inwalida i pokazuja twardzieli ..przeciesz ja wiem co robie ..jak ich ..w dups.ko je.bie..i jak mowie ze sa cioty to sa i nie ma powodu...na mnie naskakiwac ..bo ja..pokazuje wam prawde..o tych modrych.......po.jebach..
Bartosz
30.07.2011 r. 09:20:34
Oj Tajemnica /Tajemniczy, za pierwszym razem probowales mnie wmowic ze powinienem znac angielski i co nie udalo sie , teraz probujesz mnie wmowic i innym ze w Melbourne nie jestem, ZAPOMINAJAC ZE ARGUMENT TU GLOWNY ZE TY KOBIETA NIE JESTES, bardzo sprytnie.
Proponuje ci polozyc kres temu raz i na zawsze i wzywam cie na POJEDYNEK INTERNETOWY !!!!!!
Wiem ze czytasz wszystko tu z uwaga tak ze bedziesz mial szanse obronic swoja pozycje;
SPOTKANIE DZISIAJ TU O 12:00
Mozesz zmienic termin ale pokazac sie TU O 12:00 musisz, jesli nie to znaczy ze sie uwazasz za przegranego I SPRAWE UWAZAM ZA ZAMKNIETA.
Bartosz
30.07.2011 r. 12:00:21
No ja jestem, ale widze ze TAJEMNICA/CZY , ha,ha,ha wrescie zeozumial SILE PERSWAZJI !!!!????
antek
30.07.2011 r. 12:04:15
Bartosz jak no/ona jest tajemnicza to jak ma się pokazać
Bartosz
30.07.2011 r. 12:10:20
LEPIEJ DLA NIEJ/JEGO ZEBY SIE TUTAJ MASZ RACJIE NIE POKAZYWAC, HA,HA,HA
Bartosz
30.07.2011 r. 12:13:36
A pozatem nie uciekaj za daleko Antek , bedzie potrzebny sedzia przysiegly, ha,ha,ha
antek
30.07.2011 r. 12:24:26
nie nadaję się na sędziego jestem strasznie podatny na korupcję
antek
30.07.2011 r. 12:34:41
to portret mego przodka nie obrazek
Bartosz
30.07.2011 r. 12:42:27
Ja tam sie nie chowam , mozesz mnie zobaczyc za obrazkiem , wez zajrzy a sie przekonasz , ha,ha,ha
A pozatem ze mna nie powinienes zaczynac rozmowy nazywajac mnie oszustem, raz przez grzecznosc drugie ze mnie nie znasz a trzecie nie bede tu wymienial ze wzgledu na czytajace damy, np. TAJEMNICA,ha,ha,ha,ha,ha
Bartosz
30.07.2011 r. 12:44:19
Ja tam sie nie chowam , mozesz mnie zobaczyc za obrazkiem , wez zajrzy a sie przekonasz , ha,ha,ha
A pozatem ze mna nie powinienes zaczynac rozmowy nazywajac mnie oszustem, raz przez grzecznosc drugie ze mnie nie znasz a trzecie nie bede tu wymienial ze wzgledu na czytajace damy, np. TAJEMNICA,ha,ha,ha,ha,ha
Bartosz
30.07.2011 r. 12:47:22
Robus chyba ze przyszedles TAJEMNICE reprezentowac, ha,ha,ha
Sprawdzalem Twoj kilkudniowy profil, jest bardzo obojetny plciowo, czyzby zbieg OKOLICZNOSCI, ha,ha,ha,ha
antek
30.07.2011 r. 13:04:51
to zn. i
Bartosz
30.07.2011 r. 13:15:53
Ja tu nie jestem by z kims rewalizowac, ZDEMASKOWALEM TAJEMNICE i sprawa zamknieta.
Antek polej to sie napijemy,
Sylwia, uwazaj na Antka przy tym piciu aby sie na Robusia przypadkiem z nadniaru nie rzucil ,ha,ha,ha,ha
antek
30.07.2011 r. 13:18:51
Bartosz nic tu nie insynułuj
antek
30.07.2011 r. 13:27:16
po co się gniewać to dziecinada od razu aż mu się odbije komunijna oranżada
Bartosz
30.07.2011 r. 13:38:43
HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA. ale CYRKU, acyrku jeszcze nie bylo !!!!!!!!!!
Bartosz
30.07.2011 r. 13:40:54
CYRK mialo byc jesli zmienia to postac rzeczy, ha,ha,ha,ha
Bartosz
30.07.2011 r. 13:50:55
Impo, to dluga historia, ha,ha,ha,ha
Wpadnij na skrzynke to ci wyjasnie najlepiej jak bede umial
Bartosz
30.07.2011 r. 14:03:13
Tak Impo a juz tak bylas blisko zeby mnie zrozumiec, ha,ha,ha
Bartosz
30.07.2011 r. 15:33:28
Impo dziekuje ze mnie odmlodzilas ,he, he
Bartosz
30.07.2011 r. 15:39:45
Sylwia nie smiej sie z rzeczowych komentarzy
Pierre
30.07.2011 r. 15:47:13
ale wam sie nudzi, a co do ciebie bartosz to juz o uszach ktos dostal przez ciebie, i impoterabilla i sylwia maja racje zakoncz juz temat.
Bartosz
30.07.2011 r. 16:02:01
Impo pozatem masz sprzyjajaca date urodzenia jesli o moje rozeznanie w chinskim kalendarzu chodzi
Bartosz
30.07.2011 r. 16:03:52
Sylwia uwazaj bo nas upijesz tym smiechem dzisiaj , ha,ha,ha
Pierre
30.07.2011 r. 16:16:27
ponoc gwiazdy wytyczaly kiedys kurs zeglarzom,wiec moze stad te gwiazdy.
tak wogole to czlowiek nigdy nie jest sam.
gdyz zawsze jest ktos obok tylko trzeba umiec to dostrzec
Bartosz
30.07.2011 r. 16:35:25
Sylwia polecam ten kalendarz i uwazaj jest takie powiedzenie KTO Z KIM PRZYSTAJE TAKIM SIE STAJE, mam na uwadze nie ktorych tu rozmowcow oczywiscie
Pierre
30.07.2011 r. 16:42:04
sylwia uwazaj bo jeszcze bedzie ci mowic ze ty nie jestes kobieta
Bartosz
30.07.2011 r. 16:57:17
Pierre
30.07.2011 r. 16:59:09
o widzisz bartosz, wyszlo szydlo z worka, obrazasz innych a sam jestes jaki jestes, nawet swojego zdjecia do galerii nie dales tylko czyjes
Aaa, Bartosz twierdzi z kolei, ze niemiecki zna. Tez chcesz sprobowac, jakie klamstwo ma krotkie nogi?
No coz, moze niech inni popatrza jakie bajki umiesz wypisywac:
Perfekt mecz
Wlasnie wpadlem na twoj profil, i mnie porazilo, po pierwsze twoja data urodzenia jestes perfekt mecz dla mnie w chinskiej literaturze, po drogie wzrost, ja mam 183 cm nie wiem ile ty ale mozna sie rozchorowac patrzac na te dziewczyny nie wieksze niz bufet w barze, po trzecie sportowcem bylem i jestem cale moje zycie. W zwiazku z powyzszym proponuje spontaniczna wymiane zdan najchetniej na Skype
To powyzej to najwczesniejsze. A potem:
Perfect match
Bardzo chetnie ale o konca roku jestem u mojego kolegi w w Melbourne Australia i pracuje, Powiedz czym sie ty zajmujesz i czy potrzebujesz faceta tylko do pomocy finansowej czy Tez bys brala pod uwage zostac z nim na stale ???
Dobry wykret jak juz kobieta chce zweryfikowac goscia w realu, no nie?
I pytanie kto tu kogo udaje...
Generalnie gosciu ma problemy z rzeczywistoscia, to, ze sam bajki na necie pisze chyba wedlug niego oznacza, ze wszyscy inni sa tacy.
skasowal Marys ciot.y uciekaja ...potem wracaja pod innym nikiem jak ten inwalida i pokazuja twardzieli ..przeciesz ja wiem co robie ..jak ich ..w dups.ko je.bie..i jak mowie ze sa cioty to sa i nie ma powodu...na mnie naskakiwac ..bo ja..pokazuje wam prawde..o tych modrych.......po.jebach..
Oj Tajemnica /Tajemniczy, za pierwszym razem probowales mnie wmowic ze powinienem znac angielski i co nie udalo sie , teraz probujesz mnie wmowic i innym ze w Melbourne nie jestem, ZAPOMINAJAC ZE ARGUMENT TU GLOWNY ZE TY KOBIETA NIE JESTES, bardzo sprytnie.
Proponuje ci polozyc kres temu raz i na zawsze i wzywam cie na POJEDYNEK INTERNETOWY !!!!!!
Wiem ze czytasz wszystko tu z uwaga tak ze bedziesz mial szanse obronic swoja pozycje;
SPOTKANIE DZISIAJ TU O 12:00
Mozesz zmienic termin ale pokazac sie TU O 12:00 musisz, jesli nie to znaczy ze sie uwazasz za przegranego I SPRAWE UWAZAM ZA ZAMKNIETA.
No ja jestem, ale widze ze TAJEMNICA/CZY , ha,ha,ha wrescie zeozumial SILE PERSWAZJI !!!!????
Bartosz jak no/ona jest tajemnicza to jak ma się pokazać
LEPIEJ DLA NIEJ/JEGO ZEBY SIE TUTAJ MASZ RACJIE NIE POKAZYWAC, HA,HA,HA
A pozatem nie uciekaj za daleko Antek , bedzie potrzebny sedzia przysiegly, ha,ha,ha
nie nadaję się na sędziego
jestem strasznie podatny na korupcję
Robus chyba ze przyszedles TAJEMNICE reprezentowac, ha,ha,ha
Sprawdzalem Twoj kilkudniowy profil, jest bardzo obojetny plciowo, czyzby zbieg OKOLICZNOSCI, ha,ha,ha,ha
to zn.
i
Ja tu nie jestem by z kims rewalizowac, ZDEMASKOWALEM TAJEMNICE i sprawa zamknieta.
Antek polej to sie napijemy,
Sylwia, uwazaj na Antka przy tym piciu aby sie na Robusia przypadkiem z nadniaru nie rzucil ,ha,ha,ha,ha
Bartosz nic tu nie insynułuj
HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA,HA. ale CYRKU, acyrku jeszcze nie bylo !!!!!!!!!!
CYRK mialo byc jesli zmienia to postac rzeczy, ha,ha,ha,ha
Impo, to dluga historia, ha,ha,ha,ha
Wpadnij na skrzynke to ci wyjasnie najlepiej jak bede umial
Tak Impo a juz tak bylas blisko zeby mnie zrozumiec, ha,ha,ha
Impo dziekuje ze mnie odmlodzilas ,he, he
Sylwia nie smiej sie z rzeczowych komentarzy
ale wam sie nudzi, a co do ciebie bartosz to juz o uszach ktos dostal przez ciebie, i impoterabilla i sylwia maja racje zakoncz juz temat.
Impo pozatem masz sprzyjajaca date urodzenia jesli o moje rozeznanie w chinskim kalendarzu chodzi
Sylwia uwazaj bo nas upijesz tym smiechem dzisiaj , ha,ha,ha
ponoc gwiazdy wytyczaly kiedys kurs zeglarzom,wiec moze stad te gwiazdy.
tak wogole to czlowiek nigdy nie jest sam.
gdyz zawsze jest ktos obok tylko trzeba umiec to dostrzec
Sylwia polecam ten kalendarz i uwazaj jest takie powiedzenie KTO Z KIM PRZYSTAJE TAKIM SIE STAJE, mam na uwadze nie ktorych tu rozmowcow oczywiscie
sylwia uwazaj bo jeszcze bedzie ci mowic ze ty nie jestes kobieta
o widzisz bartosz, wyszlo szydlo z worka, obrazasz innych a sam jestes jaki jestes, nawet swojego zdjecia do galerii nie dales tylko czyjes