Drogie Panie, bo się już gubię, czy można kochać i chcieć odpoczywać od ukochanego, czy to nie jest sprzeczność?
Gepard
19.07.2011 r. 20:42:07
pewnie za duzo marudzisz .. marzyciel.kuzde ..
Gepard
19.07.2011 r. 20:55:21
tez to chcialem powiedziec ....niech se marzy dalej ..pewnie ..juz oddycha ..tak ze asz sapie ..pod innym ...czlowieku przestan marzyc..baby nigdy nie powiedza ci prawdy.stary tekst ..odpoczynek .i bedziesz siedzial jak ciota i czekal..z jezorem wywieszonym ..jak pies ..
Gepard
19.07.2011 r. 21:07:49
a ty jemu kity wsadzaj..nie ma gorszych klamczuch i kombinatorek jak wy kobiety w tych sprawach..jestescie tak wrazliwe ze nie mowicie odrazu prosto z mostu o co wam biega ..i...boicie sie ..skrzywdzic kogos .i.temu z was taki pindy..trzymacie kogos ..po to zeby sprawdzic ..u kogo ..jest lepiej...najwyzej wroce...chyba ze wczesniej ktos was za pi,zde nie zlapie i udowodni jakie z was su.ki
Gepard
19.07.2011 r. 21:20:09
przestan baska dla nas facetow zycie to nie bajka..wy se wrozcie... .kobiety sa wszystkie takie same..nie jestescie tajemnica ..raczej wy macie tajemnice.. ale latwo was wyczaic jak ktos przejrzy na oczy..a nie patrzy wam na du.pe...
Gepard
19.07.2011 r. 21:54:45
tak idziemy pod gorke z wiara..ale czym dluzej sie wspinamy tracimy sily , wiare ..az wkonicu ..dochodzimy do logicznego myslenia ..po jaki ch.uj my sie wspinamy pod ta gore ...przeciesz tam i tak nic nie ma...
Gepard
19.07.2011 r. 22:24:05
maja co ty pieprzysz ...stara du.pa a jeszcze w takie bajki wierzysz... ..zobacz ty ..na ten portal ..tyle ideaow ..jeden modrzejszy od drugiego....wszyscy kochaja nawet nie zdradzaja ,,.. .....ale jakos ..nikt nie moze sie dopasowac..w czym problem...tkwi ..moze w tym kochaniu ..naogladacie sie seriali ..i **cenzura** y wam w glowie ..
Gepard
19.07.2011 r. 22:33:43
a skad ty tyle o wiesz.. ..czy ja pisze ..tak zebym szukal..a moze .z nudow..a moze ..juz wiem kogo odwiedze..za 2 tygodnie ..ja nie siedze i nie pier.dole farmazonow ..wiem co mowie..i to robie ..i nie zakochuje sie jak wy przez kompa ..ja poprostu wsiadam i jade..a co ma byc to bedzie ..i pocaluj. mnie
Gepard
19.07.2011 r. 22:40:36
oczym ty pierdz.ielisz..nacpalas sie.. ....i zawsze mieszam..bo wy zakrecone jestescie
Gepard
19.07.2011 r. 22:42:07
aj nie lej pewnie chciala odetchnac .. ...
Gepard
19.07.2011 r. 22:45:55
wsadz je te poroze w pi.pe to wiecej juz odpoczywac nie bedzie..dopuki jego nie wyciagnie
Gepard
19.07.2011 r. 22:58:50
ja nawet nie mam zamiaru sie dopasowywac z nikim....na moja srube wszystkie wasze nakretki pasuja.. .....
Gepard
19.07.2011 r. 23:06:12
to fakt .teraz gadasz madrze..tez mysle ze to sciema ..tak czy tak ..temat ma sens..
Gepard
19.07.2011 r. 23:11:24
o was to temat jak niekoniczaca sie opowiesc ..i napewno nie jak w bajce ..z dobrym zakoniczeniem
Gepard
19.07.2011 r. 23:24:17
jak przykladowa..na odwrod .nie da sie. tak czy tak .jak popelniamy bledy ..to tylko przezwas..jedna cie trzyma ..juz druga zaczyna ..a trzecia w kolejce stoi....a my biedni faceci ..co mamy zrobic nawet najwiekszy medrzec przywas ..wysiada jak go zakrecicie .. ....ale my mamy dar ..ze szybko trzezwiejemy...no nie wszyscy ..tak szybko...mysla
Gepard
19.07.2011 r. 23:31:42
czy jestesmy .kelnerami . .tak ..ale jak cos chcemy..zeby im podano ....pozwalamy im w wybrac nawet menu..
Drogie Panie, bo się już gubię, czy można kochać i chcieć odpoczywać od ukochanego, czy to nie jest sprzeczność?
pewnie za duzo marudzisz ..
marzyciel.kuzde ..
tez to chcialem powiedziec ....niech se marzy dalej ..pewnie ..juz oddycha ..tak ze asz sapie ..pod innym ...czlowieku przestan marzyc..baby nigdy nie powiedza ci prawdy.stary tekst ..odpoczynek
.i bedziesz siedzial jak ciota i czekal..z jezorem wywieszonym ..jak pies
..
a ty jemu kity wsadzaj..nie ma gorszych klamczuch i kombinatorek jak wy kobiety w tych sprawach..jestescie tak wrazliwe ze nie mowicie odrazu prosto z mostu o co wam biega ..i...boicie sie ..skrzywdzic kogos .i.temu z was taki pindy..trzymacie kogos ..po to zeby sprawdzic ..u kogo ..jest lepiej...najwyzej wroce...chyba ze wczesniej ktos was za pi,zde nie zlapie i udowodni jakie z was su.ki
przestan baska dla nas facetow zycie to nie bajka..wy se wrozcie...
.kobiety sa wszystkie takie same..nie jestescie tajemnica ..raczej wy macie tajemnice.. ale latwo was wyczaic jak ktos przejrzy na oczy..a nie patrzy wam na du.pe...
tak idziemy pod gorke z wiara..ale czym dluzej sie wspinamy tracimy sily , wiare ..az wkonicu ..dochodzimy do logicznego myslenia ..po jaki ch.uj my sie wspinamy pod ta gore
...przeciesz tam i tak nic nie ma...
maja co ty pieprzysz ...stara du.pa a jeszcze w takie bajki wierzysz...
..zobacz ty ..na ten portal ..tyle ideaow ..jeden modrzejszy od drugiego....wszyscy kochaja nawet nie zdradzaja ,,..
.....ale jakos ..nikt nie moze sie dopasowac..w czym problem...tkwi ..moze w tym kochaniu ..naogladacie sie seriali ..i **cenzura** y wam w glowie ..
a skad ty tyle o wiesz..
..czy ja pisze ..tak zebym szukal..a moze .z nudow..a moze ..juz wiem kogo odwiedze..za 2 tygodnie ..ja nie siedze i nie pier.dole farmazonow ..wiem co mowie..i to robie ..i nie zakochuje sie jak wy przez kompa ..ja poprostu wsiadam i jade..a co ma byc to bedzie ..i pocaluj. mnie
oczym ty pierdz.ielisz..nacpalas sie..
....i zawsze mieszam..bo wy zakrecone jestescie
aj nie lej pewnie chciala odetchnac ..
...
wsadz je te poroze w pi.pe to wiecej juz odpoczywac nie bedzie..dopuki jego nie wyciagnie
ja nawet nie mam zamiaru sie dopasowywac z nikim....na moja srube wszystkie wasze nakretki pasuja..
.....
to fakt .teraz gadasz madrze..tez mysle ze to sciema ..tak czy tak ..temat ma sens..
o was
to temat jak niekoniczaca sie opowiesc ..i napewno nie jak w bajce ..z dobrym zakoniczeniem
jak przykladowa..na odwrod .nie da sie.
tak czy tak .jak popelniamy bledy ..to tylko przezwas..jedna cie trzyma ..juz druga zaczyna ..a trzecia w kolejce stoi....a my biedni faceci ..co mamy zrobic nawet najwiekszy medrzec przywas ..wysiada jak go zakrecicie ..
....ale my mamy dar ..ze szybko trzezwiejemy...no nie wszyscy ..tak szybko...mysla
czy jestesmy .kelnerami .
.tak ..ale jak cos chcemy..zeby im podano ....pozwalamy im w wybrac nawet menu..