Założyłem wątek zatytułowany \"dlaczego kobiety się puszczają na prawo i lewo??\" Zrobiłem to bo chciałem wam coś pokazać... Dlaczego na tych tematach nie pisałyście że to zależy od sumienia mężczyzn którzy zdradzają?? Gdy wiesza się psy na mężczyznach to albo to olewacie albo nawet same zaczynacie to robić... A gdy zacznie się mówić o kobietach to zaraz się oburzacie i zaczynacie tłumaczyć te kobiety mówiąc że nie robią nic złego... Trochę to dziwne moim zdaniem ale nie będę tego komentował... Bo musiałbym tu wymienić kilka osób i mogłyby się one obrazić... A teraz proszę... Możecie po mnie jechać bo ja mam to głęboko
Jak o ciebie chodzi to prawie najdroższa... Droższa jest mi tylko panna G. A co do głębokości to nie aż tak głęboko
Zawstydziłem cię
ja wnioslabym poprawke do Twojego posta ze NIEKTÓRE KOBIETY............. bo nie wszystkie tak samo jest z mężczyznami..... nie wszyscy zdradzaja
tylko kobiety sie puszczaja slyszalas kiedys zeby facet sie puszczal????
no własnie i gdzie tu sprawiedliwość
Założyłem wątek zatytułowany \"dlaczego kobiety się puszczają na prawo i lewo??\"
Zrobiłem to bo chciałem wam coś pokazać...
Dlaczego na tych tematach nie pisałyście że to zależy od sumienia mężczyzn którzy zdradzają??
Gdy wiesza się psy na mężczyznach to albo to olewacie albo nawet same zaczynacie to robić...
A gdy zacznie się mówić o kobietach to zaraz się oburzacie i zaczynacie tłumaczyć te kobiety mówiąc że nie robią nic złego...
Trochę to dziwne moim zdaniem ale nie będę tego komentował... Bo musiałbym tu wymienić kilka osób i mogłyby się one obrazić...
A teraz proszę... Możecie po mnie jechać bo ja mam to głęboko
Jak o ciebie chodzi to prawie najdroższa... Droższa jest mi tylko panna G. A co do głębokości to nie aż tak głęboko
Zawstydziłem cię
ja wnioslabym poprawke do Twojego posta
ze NIEKTÓRE KOBIETY............. bo nie wszystkie
tak samo jest z mężczyznami..... nie wszyscy zdradzaja
tylko kobiety sie puszczaja
slyszalas kiedys zeby facet sie puszczal????
no własnie i gdzie tu sprawiedliwość