a ja wam ze da sie ..zreszto 70 procent kobiet ..nie trzeba tresowac..zrobia wszystko ..tylko za jaka cene ..a nastepne 20 procent..was to same nie wiedza czego chca jeszcze nie wytrzezwialy wierzac w w swoje banialuki ..wystarczy tylko dac im ..na poczatku ..wszystko co chcecie ..az bedziecie czuc sie pewnie ..a potem nagle wam to urwac..od tak sobie ..dac wam do myslenia ..czy lepsza slepa gienia czy wytresowana ..10 procent ..to mozna miloscia wytresowac ..wy umiecie kochac mocno..i temu biedolicie i robicie co wam ..powiedziano... to przyniesc mi piwo ..migiem ..i pilota do tv..
gepard
14.07.2011 r. 21:46:47
moze jest bez duszne ale prawdziwe. w tresurze nie ma pana .rzecz na tym polega ..ze pozbywamy sie zlych nawykow ..ktore pozwalaja nam zyc w zgodzie..nawet glupi pies to rozumie .i jest wierny ..i wie co mu mozna ..i co mi mozna ..i bedziemy sie bronic na wzajem.jak komus stanie sie krzywda.i ..zwierze nie patrzy ..na ciebie ze go obronisz bo jestes panem....psy maja ..wiecej milosci jak my..ludzie...
czy da sie wytresować człowieka
?
Miałaś na myśli siebie
a ja wam ze da sie ..zreszto 70 procent kobiet ..nie trzeba tresowac..zrobia wszystko ..tylko za jaka cene ..a nastepne 20 procent..was to same nie wiedza czego chca jeszcze nie wytrzezwialy wierzac w w swoje banialuki ..wystarczy tylko dac im ..na poczatku ..wszystko co chcecie ..az bedziecie czuc sie pewnie ..a potem nagle wam to urwac..od tak sobie ..dac wam do myslenia ..czy lepsza slepa gienia czy wytresowana ..10 procent ..to mozna miloscia wytresowac ..wy umiecie kochac mocno..i temu biedolicie i robicie co wam ..powiedziano...
to przyniesc mi piwo ..migiem ..i pilota do tv..
moze jest bez duszne ale prawdziwe. w tresurze nie ma pana .rzecz na tym polega ..ze pozbywamy sie zlych nawykow ..ktore pozwalaja nam zyc w zgodzie..nawet glupi pies to rozumie .i jest wierny ..i wie co mu mozna ..i co mi mozna ..i bedziemy sie bronic na wzajem.jak komus stanie sie krzywda.i ..zwierze nie patrzy ..na ciebie ze go obronisz bo jestes panem....psy maja ..wiecej milosci jak my..ludzie...
vide Pigmalion
to jescze se jajka obetnij
..wiecej zaoszczedzisz
karla do nogi..
wiesz za meczenie zwierzat jest paragraf
to pomoz mu..