To zmień faceta na takiego który będzie rozsądny i normalny który pomoże tobie wyleczyć twoją naiwność i zamienić w prawdziwą miłośc i wierność dzieki którym będziesz mogła wyczuć co z czym się je i pije
...
03.07.2011 r. 19:18:25
a po co się leczyć... człowiek naiwny, to człowiek szczęśliwy
...
03.07.2011 r. 19:30:17
nieszczęśliwy człowiek wietrzy we wszystkim podstęp, nikomu nie ufa, wiecznie ogląda się za siebie i mysli tylko osobie... szczęśliwy, kto ufa ludziom i bezstresowo z nimi żyje...
...
03.07.2011 r. 19:35:53
Naiwnośc jest czysta jak kryształ... jeżeli z porażek wyciągamy wnioski nie tracąc ufności musi być cudownie. Nie wyciąganie wniosków jest głupotą a nie naiwnością. Człowiek uczciwy zawsze będzie bardziej naiwny i podatny na oszustów
...
03.07.2011 r. 19:36:32
Ludziom trzeba ufać, inaczej każdy z nas będzie samotną wyspą...
...
03.07.2011 r. 19:41:55
Naiwność jest piękna ale nie może być bezmyślna... bezmyślność to nieostrożność...
...
03.07.2011 r. 19:47:45
Generalnie z naiwności leczy doświadczenie... szkoda tylko, że z niej leczy...
...
04.07.2011 r. 13:40:22
jestez za a nawet za!
...
04.07.2011 r. 22:29:55
Moniu, co u Ciebie?
...
05.07.2011 r. 00:38:40
Zatem współczuję Ci bardzo... może kiedyś zmieni Ci się faza i otworzysz się na ludzi...
...
05.07.2011 r. 00:46:30
Nie obrażam Cię. A opinie wyrażam gdy się z czymś nie zgadzam. Cóż w tym złego. Czy rozmowa dla Ciebie to tylko przytakiwanie. Mam wrażenie że od jakiegoś czau to Ty się mnie czepiasz... i szukasz dziury w całym.
...
05.07.2011 r. 00:56:48
no coments...
...
05.07.2011 r. 06:40:46
od dawna jestem taką wyspą i dlatego wierzę Ci na słowo
Gabriel
05.07.2011 r. 22:34:29
Może postaraj się trzymać innych na dystans
Przynajmniej na początku znajomości podchodź do kandydata jak do potencjalnego oszusta na którego trzeba uważać...
Gabriel
05.07.2011 r. 22:50:12
jednak mimo to zbyt łatwo przychodzi ci ufanie innym...
Gabriel
05.07.2011 r. 23:07:29
Jeśli to cię uspokoi to powiem ci że ja mam podobnie
Romantyk
07.07.2011 r. 12:27:24
Trzeba być sobą.Nie da się wyleczyć z naiwności.Jeśli ktoś ściemnie wówczas wydłuża mu się lekko nos.
kto wie??????????
Przejżeć na oczy i nie dawać się wykorzystywać.
A jak ktos prubuje dalej to wykorzystać daj mu w
To zmień faceta na takiego który będzie rozsądny i normalny który pomoże tobie wyleczyć twoją naiwność i zamienić w prawdziwą miłośc i wierność dzieki którym będziesz mogła wyczuć co z czym się je i pije
a po co się leczyć... człowiek naiwny, to człowiek szczęśliwy
nieszczęśliwy człowiek wietrzy we wszystkim podstęp, nikomu nie ufa, wiecznie ogląda się za siebie i mysli tylko osobie... szczęśliwy, kto ufa ludziom i bezstresowo z nimi żyje...
Naiwnośc jest czysta jak kryształ... jeżeli z porażek wyciągamy wnioski nie tracąc ufności musi być cudownie. Nie wyciąganie wniosków jest głupotą a nie naiwnością. Człowiek uczciwy zawsze będzie bardziej naiwny i podatny na oszustów
Ludziom trzeba ufać, inaczej każdy z nas będzie samotną wyspą...
Naiwność jest piękna ale nie może być bezmyślna... bezmyślność to nieostrożność...
Generalnie z naiwności leczy doświadczenie... szkoda tylko, że z niej leczy...
jestez za a nawet za!
Moniu, co u Ciebie?
Zatem współczuję Ci bardzo... może kiedyś zmieni Ci się faza i otworzysz się na ludzi...
Nie obrażam Cię. A opinie wyrażam gdy się z czymś nie zgadzam. Cóż w tym złego. Czy rozmowa dla Ciebie to tylko przytakiwanie. Mam wrażenie że od jakiegoś czau to Ty się mnie czepiasz... i szukasz dziury w całym.
no coments...
od dawna jestem taką wyspą i dlatego wierzę Ci na słowo
Może postaraj się trzymać innych na dystans
Przynajmniej na początku znajomości podchodź do kandydata jak do potencjalnego oszusta na którego trzeba uważać...
jednak mimo to zbyt łatwo przychodzi ci ufanie innym...
Jeśli to cię uspokoi to powiem ci że ja mam podobnie
Trzeba być sobą.Nie da się wyleczyć z naiwności.Jeśli ktoś ściemnie wówczas wydłuża mu się lekko nos.