dzieki za wasze odpowiedzi,ale nie chodzi mi o to jak z kims pisac bo to potrafie tylko z kims porozmawiac na czacie na tej stronie.Gdy klikam w to miejsce gdzie pisze czat, to pisze mi ze potrzebuje jakis program\"jawa\"ale nie potrafie tego zainstalowac.Moze problem w tym ze ja mieszkam w Niemczech.
Maciek
20.06.2011 r. 15:39:32
to napewno nie problem , ja mieszkam w angli wiec to raczej nie to ... sciagnij sobie program o jaki nchodzi i pewnie bedzie po problemie teraz sylwia tak pufffasz, cos sie stalo sie
Maciek
20.06.2011 r. 15:45:05
no tak same ujki siedza dzis na MK hehe...a grzybni to dzis niewidzialem zbyt wielu
Maciek
20.06.2011 r. 15:51:14
moze i cos w tym jest a i tak najlepszy widok to mam na ciebie hehe...
Zuzanna
20.06.2011 r. 15:55:18
ale on w niemczech mieszka, a jawe w domu zostawil - w polskiej stodole
nic takiego pogadaj z chlopakiem swoim Ernim hehe... bo twierdzil ze cie podrywalem czy cos tam hehe... zamiaru nie mialem ,nie wiedzialem ze wy ten tego
Maciek
20.06.2011 r. 16:10:08
zrobilem dobrze kobiecie hehe...
Maciek
20.06.2011 r. 16:11:53
Bke sobie krece sylwia tylko nie lubie jak ktos cos gada nie wiadomo o kim i o co chodzi...
Zuzanna
20.06.2011 r. 16:16:06
co? ja i Ernest? o zesz ku-rwa, bo nie wierze...
Maciek
20.06.2011 r. 16:19:46
oj mam sylwia mam ... wielgasna ochote
Maciek
20.06.2011 r. 16:29:46
to ty zaczelas
Maciek
20.06.2011 r. 16:45:47
tylko zerknolem hehe... a dlaczego ty niemozesz to niewiem
Maciek
21.06.2011 r. 17:07:45
i religja ci zabrania a z zamknietymi oczkami mozesz
Maciek
21.06.2011 r. 17:23:23
ja na chole wke bede sie wystawial , jeszcze mnie zawieje ... ty i tak nie patrzysz
Maciek
21.06.2011 r. 17:32:56
i co znim zrobisz bedziesz sie nakrecac pozniej hehe...
jak moge porozmawiac na czacie,na tej stronie
co tak zacieszasz sylwus masz branie hehe...
dzieki za wasze odpowiedzi,ale nie chodzi mi o to jak z kims pisac bo to potrafie tylko z kims porozmawiac na czacie na tej stronie.Gdy klikam w to miejsce gdzie pisze czat, to pisze mi ze potrzebuje jakis program\"jawa\"ale nie potrafie tego zainstalowac.Moze problem w tym ze ja mieszkam w Niemczech.
to napewno nie problem , ja mieszkam w angli wiec to raczej nie to ... sciagnij sobie program o jaki nchodzi i pewnie bedzie po problemie teraz sylwia tak pufffasz, cos sie stalo sie
no tak same ujki siedza dzis na MK hehe...a grzybni to dzis niewidzialem zbyt wielu
moze i cos w tym jest a i tak najlepszy widok to mam na ciebie hehe...
ale on w niemczech mieszka, a jawe w domu zostawil - w polskiej stodole
czasami gdzie masz to futro ja nic nie widzialem
czesc zuzia slyszalem ,ze masz zdolnosci nadzwyczajne i dzialasz rozgrzewajaco hehe...
tylko mniej tlusta hehe...
co mam?
nic takiego pogadaj z chlopakiem swoim Ernim hehe... bo twierdzil ze cie podrywalem czy cos tam hehe... zamiaru nie mialem ,nie wiedzialem ze wy ten tego
zrobilem dobrze kobiecie hehe...
Bke sobie krece sylwia tylko nie lubie jak ktos cos gada nie wiadomo o kim i o co chodzi...
co? ja i Ernest? o zesz ku-rwa, bo nie wierze...
oj mam sylwia mam ... wielgasna ochote
to ty zaczelas
tylko zerknolem hehe... a dlaczego ty niemozesz to niewiem
i religja ci zabrania a z zamknietymi oczkami mozesz
ja na chole wke bede sie wystawial , jeszcze mnie zawieje ... ty i tak nie patrzysz
i co znim zrobisz bedziesz sie nakrecac pozniej hehe...
hehehe... dobry przynajmniej