baba lubi tylko jedno KAsEEEEE , a reszta to jakoś będzie ! ! ! ! ! , za pewne nie wszystki sie z tym zgodzą ale taka jest prawda , w głębu duszy \"tej mrocznej\" jest pytanie co jak pieniedzu zabraknie na pieluch
Gabi
16.06.2011 r. 11:16:55
Robert gdybyś nie wsadzał to pieluch by nie było
Robert
16.06.2011 r. 11:35:26
baba - kobieta ... po prostu inne sformułowanie tego samego określenia , po prostu to tylko nazewnictwo umowne ....
a co do wsadzania to tak srał. .em w pieluch czemu nie i pewnie to lubiłem : ) ale nie pamiętam tego jak ty bo wcześnie przestałem jak byłem mały tobie to pewnie zeszło troszkę dłużej : )
CuDaK
16.06.2011 r. 11:35:26
Dobrze powiedziane Linka ... Co wy z tymi babami no i robert co ma kasa do tematu ... bedzie ja mial czy nie charakteru niezmieni a lubia ja wszyscy hehe...
CuDaK
16.06.2011 r. 11:40:07
No i na pytanie odpowiadac nie musisz
Robert
16.06.2011 r. 11:41:58
e tam wszyscy nie wszyscy , znam ludzi co jej nie maja i sa szczęśliwi , a i znam kolesi co jej to totalnie nie maja i też sa szczęśliwi ,ale to kolesi : ) a KOBIETY to pewnie by od razu stękały . a co ma Kasa do tematu a no to ,że najlepszym perfumem dla kolesia jest zapach kasy , i nie ważne jaki on ma charakter , CZY grzeczny CZY chamski ,
CuDaK
16.06.2011 r. 11:47:46
nie maja kasy i sa szczesliwi a co ja napisalem...??? ze sa nieszczesliwi czy tez ja lubia ??? chyba nie rozumiesz moze i perfum ... ale z tematem ma to nadal niewiele wspolnego
Robert
16.06.2011 r. 12:08:49
nie no , : ) LoL , ja pojmuje rodzaj szczęścia w ten sposób że tej KASY nie muszę mieć żeby być szczęśliwym , i jej nie mam albo mam . I JEJ NIE LUBIE : ! ! ! i znam wielu co jej nie lubia czy też nie maja , ale niestety to zło konieczne .
O rany co za kolo jak co nie ma wspólnego , co mam ci wytłumaczyć na czym sie ten świat kręci , WeŹ SIĘ OGARNIJ .
Charakter nie ma znaczenia jeśli facet ma kase --> to dla kobiety
Baba musi byś spoko a nie musi mieć kasy --> to dla faceta
... +- 5% błędu gatunkowego.
CuDaK
16.06.2011 r. 12:16:30
Chyba ogarnac to ty sie musisz kolego i nauczyc czytac ze zrozumieniem ... i bzdury jak \' nie lubienie pieniedzy \' to mozesz wciskac komus innemu ...
Robert
16.06.2011 r. 12:26:12
oooj widzę że jeszcze mało żyjesz aby cos wiedzieć wiecej , albo słabo wiedzę przyswajasz : ) ale to twój problem , na szczęści : )
nie znamy sie , ale tak to juz jest KASY NIE LUBIE i jest wielu takich zapewniam cie w 100% , sory za zgryźliwości ale tak jest.
CuDaK
16.06.2011 r. 13:06:31
Monika ja jestem grzeczny hehe... i spokoj tez lubie
CuDaK
16.06.2011 r. 21:58:27
znasz mnie? nie i odrazu nieufnie podchodzisz ... a ja taki mily(grzeczny) chlopak jestem
Maciek
16.06.2011 r. 23:23:03
to raczej powaznie nie wygladalo , nie masz ochoty gadac
CuDaK
17.06.2011 r. 10:10:34
Monika to bylo stwierdzenie
CuDaK
17.06.2011 r. 10:31:01
u kogo wyszly u tego wyszly Misia jak cham moze byc kulturalny
antek
17.06.2011 r. 10:36:22
kobiety myślą że z chama zrobią miłego misia
a potem chodzą z tonami pudru na twarzy i w deszczowy dzień w okularach przeciwsłonecznych
bo ten kulturalny to nie bo to takie ciepłe kluchy
antek
17.06.2011 r. 10:40:01
Misia prostak to jest taki ktoś kto nie zna zasad postępowania
cham zna zasady tylko ich nie przestrzega albo nagina pod siebie
antek
17.06.2011 r. 10:47:27
jak byśmy mieli tak samo to byśmy do siebie w łóżku nie pasowali
CuDaK
17.06.2011 r. 10:48:17
Cham to... brak kultury ,nieokrzesanie, ordynarność, grubiaństwo, prostactwo, wulgarność... pasuje ci ?
CuDaK
17.06.2011 r. 10:49:29
i to jest definicja misia tak wiec jak sobie chcesz
antek
17.06.2011 r. 10:52:02
zgodnie z zasadą
na złość mamie odmrożę sobie uszy
CuDaK
17.06.2011 r. 10:52:11
nie bede cie namawial szukaj swego chama kulturalnego
antek
17.06.2011 r. 10:59:05
a ja znam puszczalską dziewicę
CuDaK
17.06.2011 r. 10:59:06
hehe ... misia zmien dealera chcesz chama wrzucic do jednego worka z kultura ...
Jakich facetów lubicie
chamskich czy grzecznych?
baba lubi tylko jedno KAsEEEEE , a reszta to jakoś będzie ! ! ! ! ! , za pewne nie wszystki sie z tym zgodzą ale taka jest prawda , w głębu duszy \"tej mrocznej\" jest pytanie co jak pieniedzu zabraknie na pieluch
Robert gdybyś nie wsadzał to pieluch by nie było
baba - kobieta ... po prostu inne sformułowanie tego samego określenia , po prostu to tylko nazewnictwo umowne ....
bo wcześnie przestałem jak byłem mały
tobie to pewnie zeszło troszkę dłużej : )
a co do wsadzania to tak srał. .em w pieluch czemu nie i pewnie to lubiłem : ) ale nie pamiętam tego jak ty
Dobrze powiedziane Linka ... Co wy z tymi babami
no i robert co ma kasa do tematu ... bedzie ja mial czy nie charakteru niezmieni
a lubia ja wszyscy hehe...
No i na pytanie odpowiadac nie musisz
e tam wszyscy nie wszyscy , znam ludzi co jej nie maja i sa szczęśliwi , a i znam kolesi co jej to totalnie nie maja i też sa szczęśliwi ,ale to kolesi : ) a KOBIETY to pewnie by od razu stękały . a co ma Kasa do tematu a no to ,że najlepszym perfumem dla kolesia jest zapach kasy , i nie ważne jaki on ma charakter , CZY grzeczny CZY chamski ,
nie maja kasy i sa szczesliwi a co ja napisalem...??? ze sa nieszczesliwi czy tez ja lubia ??? chyba nie rozumiesz
moze i perfum ... ale z tematem ma to nadal niewiele wspolnego
nie no , : )
LoL , ja pojmuje rodzaj szczęścia w ten sposób że tej KASY nie muszę mieć żeby być szczęśliwym , i jej nie mam albo mam . I JEJ NIE LUBIE : ! ! ! i znam wielu co jej nie lubia czy też nie maja , ale niestety to zło konieczne .
O rany co za kolo jak co nie ma wspólnego , co mam ci wytłumaczyć na czym sie ten świat kręci , WeŹ SIĘ OGARNIJ .
Charakter nie ma znaczenia jeśli facet ma kase --> to dla kobiety
Baba musi byś spoko a nie musi mieć kasy --> to dla faceta
... +- 5% błędu gatunkowego.
Chyba ogarnac to ty sie musisz kolego
i nauczyc czytac ze zrozumieniem ... i bzdury jak \' nie lubienie pieniedzy \' to mozesz wciskac komus innemu ...
oooj widzę że jeszcze mało żyjesz aby cos wiedzieć wiecej , albo słabo wiedzę przyswajasz : ) ale to twój problem , na szczęści : )
nie znamy sie , ale tak to juz jest KASY NIE LUBIE i jest wielu takich zapewniam cie w 100% , sory za zgryźliwości ale tak jest.
znasz mnie? nie i odrazu nieufnie podchodzisz
... a ja taki mily(grzeczny) chlopak jestem
Monika to bylo stwierdzenie
kobiety myślą że z chama zrobią miłego misia
a potem chodzą z tonami pudru na twarzy i w deszczowy dzień w okularach przeciwsłonecznych
bo ten kulturalny to nie bo to takie ciepłe kluchy
Misia prostak to jest taki ktoś kto nie zna zasad postępowania
cham zna zasady tylko ich nie przestrzega albo nagina pod siebie
Cham to... brak kultury ,nieokrzesanie, ordynarność, grubiaństwo, prostactwo, wulgarność...
pasuje ci ?
i to jest definicja misia
tak wiec jak sobie chcesz
na złość mamie odmrożę sobie uszy
nie bede cie namawial
szukaj swego chama kulturalnego
hehe ... misia zmien dealera
chcesz chama wrzucic do jednego worka z kultura ...
Kobieta nigdy nie przyzna racji
nie bo ona puszcza się analnie
po mojemu cham może być wykształcony