Mam pytanie do was kobietki.. Czy znacie jakieś sposoby jak spławić faceta ale by go nie urazić? Koleś wyznaje wam miłość ale wy nic nie czujecie do niego..
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:54:16
Ja jestem taka osoba ze mówie co mysle ...wiec odrazu mówie ze miedzy nnami nic nie bedzie i nie robie mu złudnych nadzieji....po co kogos ranic nie potrzebnie ...wiec załózmy jak masz taki problem to radze wyznaj prawde...bo w tym nie ma delikatnosci .....
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:58:29
to trzeba jakies drastyczniejsze srodki powziac ...ja np swego czasu....Musiałam na ulicy chłopa za łeb zlapac i w sline uderzyc by taki inny kolo sie przekonał ze szans nie ma u mnie ....]
no to juz była despeeracja z mojej strony
Marcelek
22.12.2009 r. 14:01:58
Powiedz mu parę brzydkich słów
Ty jesteś z tego Bolesławca blisko granicy Niemieckiej ?
Konto usunięte
22.12.2009 r. 14:15:38
Agus ja zawyczaj mowie,wiesz fajnie bylo,ale niestety poznalam kogos nowego działa,bo faceci boja sie konkurencji hehe
Marcelek
22.12.2009 r. 14:17:00
A znasz może kogoś z nazwiskiem Janiec ?
Marcelek
22.12.2009 r. 14:24:18
No to wpadłaś mu w oko
Marcelek
22.12.2009 r. 14:27:43
No to porażka życiowa
Konto usunięte
22.12.2009 r. 14:31:04
Tylko uwazaj,zeby nieskonczylo sie jak w odcinku Piersza Milosc bo ktos wyladuje w szpitalu...
Konto usunięte
22.12.2009 r. 14:31:20
A CO ZA PROBLEM PO WYMYSLAJ JAKIES CHOROBY..OD SYFA PO ALKOCHOLIZM..ZOBACZYSZ JAK ZRYWE DA .TYLKO BRON BOZE NIE NA PODLASIE JUZ ZADURZO TAM IDJOTOW..
Konto usunięte
22.12.2009 r. 14:31:21
wyslij mu anonima z pogrozkami,ze niby to jakis koles wysylal...wiesz cos w stylu-jak jej nie zostawisz tom ci jaja urwe itp
Konto usunięte
22.12.2009 r. 14:31:35
Aga naslij na niego karkow
Konto usunięte
22.12.2009 r. 14:32:54
Nie rozmawiaj z nim obraz się poprostu A jemu Przejdzie troche i powiec mu Asta-la -Vista a sylwia jak ty tak przechodnich całojesz to ja ide na spacer koło cie bie może i ja sie załapie
Konto usunięte
22.12.2009 r. 14:34:48
mysle ze po kopie w kochones zrozumie chlopina
Konto usunięte
22.12.2009 r. 14:52:29
a to jakis swir Ty lepiej naprawde cos z tym zrob ..bo jeszcze biedy Ci narobi..i to juz nie bedzie smieszne
Konto usunięte
22.12.2009 r. 15:01:11
nie masz jakis kolegow ...zeby Ci pomogli
Konto usunięte
22.12.2009 r. 15:20:48
no to Ci nie zazdroszcze,,,bedzie dobrze...
Konto usunięte
22.12.2009 r. 15:33:47
i tutej nic już nie zrobisz tak szybko a jak cie on przesladoje to powiec to jego rodzicą i proste!!!
Konto usunięte
22.12.2009 r. 15:35:37
Bo Policja nic ci nie pomoże oni mają inne sprawy na głowie jedynie cie wysłochają i tyle i może dzielnicowy mu do domu zapukać i go wziąść na rozmowe. ale nic mu nie zrobią bo to nie jest przestepstwo
Konto usunięte
22.12.2009 r. 15:39:44
a tak miedzy nami to pisałaś do sylwi że mieszkasz na miejszym osiedlu i nie bedziesz sie całować żeby nie gadali a Z wojskowymi sie zadajesz na to też jest brzydka nazwa
Konto usunięte
22.12.2009 r. 15:40:48
A ja sądze że ty sama do tego doprowadziłaś nide bo sie zdenerwowałem
Konto usunięte
22.12.2009 r. 15:53:39
łał ale jazda
Konto usunięte
23.12.2009 r. 08:43:06
Jak dzieci
Konto usunięte
23.12.2009 r. 13:26:54
Aga...
Nie przejmuj się nim...
Konto usunięte
23.12.2009 r. 13:30:45
A ja tam moge byc i dzieckiem,,,i mam to w .. do konca roku nie rogam sie i nie zaczapiam nikogo....A wy zamiast plotkowac to doroboty byscie sie wziely..swieta.kobiety.....dzisiaj jest forum dla mezszczyzn ..wy do garow...
Marcelek
23.12.2009 r. 13:37:20
Gepard dobrze mówisz polać tobie
Konto usunięte
23.12.2009 r. 13:42:25
ta polec dzisiaj .. bede mial taka jazde braciak ksiezulko przylatuje..a wolalbym raz po pysku dostac jak jego kazan sluchac..
Marcelek
23.12.2009 r. 13:43:12
Nam ten ból gepi
Konto usunięte
23.12.2009 r. 13:47:51
aj tam ciesze sie ze przyjezdza..tylko niech sie modli zeby dolecial na czas..lod.lod.,,posiedze z nimi swieta..i daje rure do londynu ..tam juz szykuja impreze
Konto usunięte
23.12.2009 r. 14:23:09
Tak juz ja taki duren nie jestem... sam sie schowalem ..i nie mam zamiaru sie wynozac z domu przynajmniej do wieczora...chory jestem..moja spiewka przed swietami...ale pomoc wam moge trzymam w kciuki ..
Mam pytanie do was kobietki.. Czy znacie jakieś sposoby jak spławić faceta ale by go nie urazić? Koleś wyznaje wam miłość ale wy nic nie czujecie do niego..
Ja jestem taka osoba ze mówie co mysle ...wiec odrazu mówie ze miedzy nnami nic nie bedzie i nie robie mu złudnych nadzieji....po co kogos ranic nie potrzebnie ...wiec załózmy jak masz taki problem to radze wyznaj prawde...bo w tym nie ma delikatnosci .....
to trzeba jakies drastyczniejsze srodki powziac ...ja np swego czasu....Musiałam na ulicy chłopa za łeb zlapac i w sline uderzyc by taki inny kolo sie przekonał ze szans nie ma u mnie ....]
no to juz była despeeracja z mojej strony
Powiedz mu parę brzydkich słów
Ty jesteś z tego Bolesławca blisko granicy Niemieckiej ?
Agus
ja zawyczaj mowie,wiesz fajnie bylo,ale niestety poznalam kogos nowego
działa,bo faceci boja sie konkurencji hehe
A znasz może kogoś z nazwiskiem Janiec ?
No to wpadłaś mu w oko
No to porażka życiowa
Tylko uwazaj,zeby nieskonczylo sie jak w odcinku Piersza Milosc
bo ktos wyladuje w szpitalu...
A CO ZA PROBLEM PO WYMYSLAJ JAKIES CHOROBY..OD SYFA PO ALKOCHOLIZM..ZOBACZYSZ JAK ZRYWE DA .TYLKO BRON BOZE NIE NA PODLASIE JUZ ZADURZO TAM IDJOTOW..
wyslij mu anonima z pogrozkami,ze niby to jakis koles wysylal...wiesz cos w stylu-jak jej nie zostawisz tom ci jaja urwe
itp
Aga naslij na niego karkow
Nie rozmawiaj z nim obraz się poprostu A jemu Przejdzie troche i powiec mu Asta-la -Vista
a sylwia jak ty tak przechodnich całojesz to ja ide na spacer koło cie bie może i ja sie załapie
mysle ze po kopie w kochones zrozumie chlopina
a to jakis swir Ty lepiej naprawde cos z tym zrob ..bo jeszcze biedy Ci narobi..i to juz nie bedzie smieszne
nie masz jakis kolegow ...zeby Ci pomogli
no to Ci nie zazdroszcze,,,bedzie dobrze...
i tutej nic już nie zrobisz tak szybko a jak cie on przesladoje to powiec to jego rodzicą i proste!!!
Bo Policja nic ci nie pomoże oni mają inne sprawy na głowie jedynie cie wysłochają i tyle i może dzielnicowy mu do domu zapukać i go wziąść na rozmowe. ale nic mu nie zrobią bo to nie jest przestepstwo
a tak miedzy nami to pisałaś do sylwi że mieszkasz na miejszym osiedlu i nie bedziesz sie całować żeby nie gadali a Z wojskowymi sie zadajesz na to też jest brzydka nazwa
A ja sądze że ty sama do tego doprowadziłaś
nide bo sie zdenerwowałem
łał ale jazda
Jak dzieci
Aga...
Nie przejmuj się nim...
A ja tam moge byc i dzieckiem,,,i mam to w .. do konca roku nie rogam sie i nie zaczapiam nikogo....A wy zamiast plotkowac to doroboty byscie sie wziely..swieta.kobiety.....dzisiaj jest forum dla mezszczyzn ..wy do garow...
Gepard dobrze mówisz polać tobie
ta polec dzisiaj .. bede mial taka jazde braciak ksiezulko przylatuje..a wolalbym raz po pysku dostac jak jego kazan sluchac..
Nam ten ból gepi
aj tam ciesze sie ze przyjezdza..tylko niech sie modli zeby dolecial na czas..lod.lod.,,posiedze z nimi swieta..i daje rure do londynu ..tam juz szykuja impreze
Tak juz ja taki duren nie jestem... sam sie schowalem ..i nie mam zamiaru sie wynozac z domu przynajmniej do wieczora...chory jestem..moja spiewka przed swietami...ale pomoc wam moge trzymam w kciuki ..