Jeśli praca uszlachetnia , to czy pracujący jest bardziej szlachetny ob bezrobotnego ?
ika nie przesadzaj to jak ktoś dłużej jest bezrobotnym to się robi z idiota
kasa uszlachetnia nie praca
to mit bo nieszczęśliwi ludzie lubią mity
Ja wcale nie twierdzą że bezrobotny to zawsze gnije na kanapie Tylko żeby nie przesadzać z tym uszlachetnianiem przez pracę i jak mówią , ciesz się że masz pracę Ponieważ afrykanin (ch..ra z tą poprawnością polityczną murzyn ) na plantacji trzciny cukrowej roboty miał po uszy i wale się nie cieszył
te powiedzenie wymyślił jakiś szlachta który mam kasiory jak robaków w tyłku. Ale wymądrzać się to jest komu, a robić nie
to nie kwestia poprawności politycznej tylko normalności słowo murzyn jest obraźliwe
Oceaniec to jak nie jest mnie białas nie obraża
ale ty nie byłeś przez wieki prześladowany i poniżany z powodu koloru skóry
więc cię nie obraża
To jak się mówi żeby nie obrażać
Jeśli praca uszlachetnia , to czy pracujący jest bardziej szlachetny ob bezrobotnego ?
ika nie przesadzaj to jak ktoś dłużej jest bezrobotnym to się robi z idiota
kasa uszlachetnia nie praca
to mit bo nieszczęśliwi ludzie lubią mity
Ja wcale nie twierdzą że bezrobotny to zawsze gnije na kanapie
Tylko żeby nie przesadzać z tym uszlachetnianiem przez pracę i jak mówią , ciesz się że masz pracę
Ponieważ afrykanin (ch..ra z tą poprawnością polityczną murzyn ) na plantacji trzciny cukrowej roboty miał po uszy i wale się nie cieszył
te powiedzenie wymyślił jakiś szlachta który mam kasiory jak robaków w tyłku. Ale wymądrzać się to jest komu, a robić nie
to nie kwestia poprawności politycznej tylko normalności słowo murzyn jest obraźliwe
Oceaniec to jak nie jest
mnie białas nie obraża
ale ty nie byłeś przez wieki prześladowany i poniżany z powodu koloru skóry
więc cię nie obraża
To jak się mówi żeby nie obrażać