trzeba zapytać mojej matki,ona wie jaka jest recepta na długo wieczność
Karelia
16.08.2013 r. 23:46:43
no właśnie. a gdzie jest Poczas?
Dziewczyny, co by nie było, spotkałam wielu facetów, którzy mieli/ mają więcej rozumu. Rozumu więcej niż jaj, aj, aj. Rozumu więcej niż serca, ... itd, itp.
Nie zabierajmy rozumu nierozumnym, pls
Karelia
16.08.2013 r. 23:47:48
oj! Krowalu, chyba wejsziśmy wew ten sam czas
Karelia
17.08.2013 r. 00:13:46
to chyba niewłaściwy forumek. acz ... this is ticking away too
SAJ77
17.08.2013 r. 07:04:30
Region w ktorym zyje,slynie z dlugowiecznosci mieszkancow...Przez lata powtarzano plotke ze to przez kieliszek wina przed snem a okazalo sie ze to przez...beczki w ktorym te wino sie chowa...Jest tam jakies ustrojstwo co pomaga dlugowiecznosci...Mknaca szybkim samochodem babcia dziewiedziesiecioletnia to nie powod do zdziwienia...Nie tutaj...
SAJ77
17.08.2013 r. 07:58:36
Smutne...
teresa
17.08.2013 r. 18:31:46
pracowac od czasu do czasu duzo podruzowac pic umiarkowanie alkoholu kawy wogole i lazic na metalowe koncerty wtedy zyje sie dlugo radosnie i w miare wyglada czyli byc wecznym dzieciakiem
teresa
17.08.2013 r. 18:32:31
zapomnialam wszystko olac i sie nie denerwowac
teresa
17.08.2013 r. 18:42:23
wiem jak to jest ale i tak wszystko olewam a jak sie pszejmuje to bardzo krutko bo chorowalam powarznie i stresu musze unikac dlatego nauczylam sie wszystko olewaać
teresa
17.08.2013 r. 18:46:59
ja w twoim wieku tez bralam wszystko do siebie ale z wiekiem to mija dochodzisz do wniosku ze wszystko co zle i tak pszeminie a szukasz czegos w zyciu zeby zabic nude czy to milosci lub pszyjazni na niczym juz nie zalezy tak bardzo i zadawalasz sie tym co masz
kaja
17.08.2013 r. 18:54:08
-Rzuć palenie- pielęgnuj swoje poczucie humoru- delektuj się muzyką klasyczną-tańcz- nie przejmuj się opiniami innych- nie zaniedbuj życia intymnego- sprzątaj w domu- dbaj o zęby-śpij 6-7 godzin na dobę- przygarnij kota lub psa- poznaj piramidę żywieniową
teresa
17.08.2013 r. 18:54:17
nic nie pisalam zeby nie zmieniac swojego zycia jak sie nie podoba to czeba zmienic na lepsze ale wiekszosc ludzi niedocenia tego co ma w zyciu ja doceniam swoje bo zyje jak mi najlepiej zestazejesz sie to zrozumiesz o czym piszę
kaja
17.08.2013 r. 18:56:28
syla się zestarzeje cześć dziewczynki
kaja
17.08.2013 r. 18:57:56
nie bede je bać w kalendarz ni uja
kaja
17.08.2013 r. 19:00:19
kaja
17.08.2013 r. 19:09:33
spoko przeoczył
kaja
17.08.2013 r. 19:11:27
ale **cenzura** może oznaczać
kaja
17.08.2013 r. 19:15:13
jak mnie ocenzurowali to nie wiesz ci pa to może oznaczać
SAJ77
20.08.2013 r. 21:39:54
Wy chcielibyscie wszystko co by gralo...Nikt nie zastanowil sie ze ciezkie jest zycie admina .Moze tak amina szampagnem zrosic i pokazac mu ze ta strona jest nam potrzebna...
SAJ77
20.08.2013 r. 21:57:21
Jednak jest ronica i jednak nie warto Franci krytykowac...Tu lekarz czka ni ciebie i tu,jezeli czujesz sie niedbrze,przyjezdza karetka by Cie zabrac na rekonwalescecie....Oczywiscie wszystko darmowo...
nie bawie sie wte klcki
chciala bys wiedziec
raczej widziec
nawet nie uslyszysz
spiewa jak preslej
albo sie zamrozic na jakis czas
trzeba zapytać mojej matki,ona wie jaka jest recepta na długo wieczność
no właśnie. a gdzie jest Poczas?
Dziewczyny, co by nie było, spotkałam wielu facetów, którzy mieli/ mają więcej rozumu. Rozumu więcej niż jaj, aj, aj. Rozumu więcej niż serca, ... itd, itp.
Nie zabierajmy rozumu nierozumnym, pls
oj! Krowalu, chyba wejsziśmy wew ten sam czas
to chyba niewłaściwy forumek. acz ... this is ticking away too
Region w ktorym zyje,slynie z dlugowiecznosci mieszkancow...Przez lata powtarzano plotke ze to przez kieliszek wina przed snem a okazalo sie ze to przez...beczki w ktorym te wino sie chowa...Jest tam jakies ustrojstwo co pomaga dlugowiecznosci...Mknaca szybkim samochodem babcia dziewiedziesiecioletnia to nie powod do zdziwienia...Nie tutaj...
Smutne...
pracowac od czasu do czasu duzo podruzowac pic umiarkowanie alkoholu kawy wogole i lazic na metalowe koncerty wtedy zyje sie dlugo radosnie i w miare wyglada czyli byc wecznym dzieciakiem
zapomnialam wszystko olac i sie nie denerwowac
wiem jak to jest ale i tak wszystko olewam a jak sie pszejmuje to bardzo krutko bo chorowalam powarznie i stresu musze unikac dlatego nauczylam sie wszystko olewaać
ja w twoim wieku tez bralam wszystko do siebie ale z wiekiem to mija dochodzisz do wniosku ze wszystko co zle i tak pszeminie a szukasz czegos w zyciu zeby zabic nude czy to milosci lub pszyjazni na niczym juz nie zalezy tak bardzo i zadawalasz sie tym co masz
nic nie pisalam zeby nie zmieniac swojego zycia jak sie nie podoba to czeba zmienic na lepsze ale wiekszosc ludzi niedocenia tego co ma w zyciu ja doceniam swoje bo zyje jak mi najlepiej zestazejesz sie to zrozumiesz o czym piszę
syla się
zestarzeje
cześć dziewczynki
spoko przeoczył
ale **cenzura** może oznaczać
jak mnie ocenzurowali to nie wiesz
ci pa to może oznaczać
Wy chcielibyscie wszystko co by gralo...Nikt nie zastanowil sie ze ciezkie jest zycie admina .Moze tak amina szampagnem zrosic i pokazac mu ze ta strona jest nam potrzebna...
Jednak jest ronica i jednak nie warto Franci krytykowac...Tu lekarz czka ni ciebie i tu,jezeli czujesz sie niedbrze,przyjezdza karetka by Cie zabrac na rekonwalescecie....Oczywiscie wszystko darmowo...