czy znacie osoby, które na oko byly zdrowe, tetniace zyciem, poszly do lekarza, okazalo sie ze maja raka i z dnia na dzien ich stan zdrowia sie pogarszal doprowadzajac w krotkim czasie do smierci?
ja znalam taka osobe...
moze czasem lepiej zyc w niewiedzy?
Marcelek
22.12.2009 r. 11:13:45
Ja osobiście nie znam, ale wiem że jak się dowiesz czegoś psycha siada i człowiek szybciej się wykańcza.
Konto usunięte
22.12.2009 r. 11:18:07
TO ZYJ TAK JAGBYS MIALA JUTRO ODEJSC,,DUZO MOJCH KUPLI ODESZLO I ONI BYLI WARCI ZEBY ZYC NA TYM SWIECIE ..TYLKO PO CO MNIE TEN Z GORY TRZYMA..
Konto usunięte
22.12.2009 r. 11:39:14
"Pewnie żyj tak jak bys miała jutro odejść" A naukowo potwierdzone badania wykluczają taką Teze!!! Człowiek jak nie myśli o śmierci psychicznie jego organizm Sie nastawia całkiem inaczej i nie popada tak lekko w choroby!!!
Konto usunięte
22.12.2009 r. 12:09:10
ja znam ...mąz mojej kolezanki...
a wszystko zaczeło sie od bolacego zeba...poszedł do dentysty i go wyrwał....
kilka dni pózniej dostał dreszczy wszystko go bolało i w ogóle jakies dziwne objawy...krew z nosa itp...
poszedł do lekarza i sie dowiedział ze ma tetniaka ....po 3 dniach zmarł na ulicy idac do sklepu
Konto usunięte
22.12.2009 r. 12:15:59
A TAM SYLWIA NIE MACIE INNEGO TEMATU PO CO SIE ZAGLEBIAC SWIETA IDA ..A JA TERAZ SPRAWDZILEM CO W LODOWCE MAM PRZECIG I 2 JAJKA ..I JEST TAK SLISKO ZE STRACH GDZIES JECHAC ..TRZEBA CHYBA DO MATKI ISC..
Konto usunięte
22.12.2009 r. 12:18:16
jak to po co sie zagłebiac????
to powazne tematy...hmmm....
Konto usunięte
22.12.2009 r. 12:30:30
SYLWIA ZA POWAZNE..NIE NA TERAZ ..TEMAT JEST TAKI ZE PLATKI I MLEKO JESZCZE MAM I TO JEST TEMAT POWAZNY...TYLKO NAJPIERW MUSZE SIE WYKOMPAC I WPADAJ DO MNIE NA WYZERE
Konto usunięte
22.12.2009 r. 12:31:34
gepi ja nie bede wpadac bo kto bedzie chował co ????
Konto usunięte
22.12.2009 r. 12:38:35
NO JAK KTO ..KTO MA JAJA....I JEST PRAWDZIWYM MEZCZYZA..NIE CHWALOC SIE...A CO POMYSLALAS NIE MOEW ZE O SOBIE,,WY I WYCHOWANIE ..DZIECI..HAHAA..
Konto usunięte
22.12.2009 r. 12:42:03
gepi ty bys mi dzieciaka na zawodowego alkocholika wychował
Konto usunięte
22.12.2009 r. 12:57:29
NIE MUSIALBYM TYTUL MAG ALKOCHOLIKOW DOSTAL BY PRZY URODZENIU...ZARAZ JA CI DAM ALKJOHOLIKA...NAWET WYPIC TROCHE NIE MOZNA
Konto usunięte
22.12.2009 r. 12:59:49
nie nie mozna ...chlasz i chlasz ciagle bys sie wkoncu ustatkował co
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:00:50
żona
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:01:33
sylwia:buziak:
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:02:08
gepard ma duzo stresów i pije
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:03:32
ja tam nie wiem ale chyba wóda niczego nie rozwiąze
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:03:36
A CO ..CZY JA NAZEKAM..NO TYLE ZE TYLKO NA CIEBIE CZEKAM....SKARBIE
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:03:43
w koncu sie wyspałem apropo nowotworu to każdy ma w sobie tylko nie u każdego sie budzi
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:04:31
Andrzejek nie zgadzam sie
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:06:25
nowotwór masz w słabym stadium i po pewnym okresie atakoje ci całe ciało niszcząc wszystkie komórki!!!
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:07:17
Sylwia wyrwij sobie piepszyka to zobaczysz czy nie obudzisz nowotworu
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:07:57
nic nie bede wyrywac malenki
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:10:35
A moge ja ci wyrwac
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:13:06
nie
Oj andrzej ciebie to sie dzis głupoty trzymaja ja widze
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:19:11
Sylwia oczywiście ja jestem jak ten Doktor znam całą Anatomie człowieka i nie tylko na piepszykach się znam
Marcelek
22.12.2009 r. 13:38:04
Ona ma już jednego Lekarza
Konto usunięte
22.12.2009 r. 13:55:37
co To ma kilku
Konto usunięte
22.12.2009 r. 14:48:42
AJ SLONECZKO A PISZ CO CHCESZ CO MI DOTEGO...I TEZ CIE KOCHAM ..MAM JESZCZE SWIATLO W LODOWCE..IDE OSTATNIE DWA JAJKA UGOTOWAC BO JESZCZE MI UKRADNIE...
Konto usunięte
22.12.2009 r. 14:59:07
za durzo myslisz ..po co CI to wiem ze sa problemy i zawsze beda ,,to usmiechnij sie ..to podziele sie z toba jajkiem
czy znacie osoby, które na oko byly zdrowe, tetniace zyciem, poszly do lekarza, okazalo sie ze maja raka i z dnia na dzien ich stan zdrowia sie pogarszal doprowadzajac w krotkim czasie do smierci?
ja znalam taka osobe...
moze czasem lepiej zyc w niewiedzy?
Ja osobiście nie znam, ale wiem że jak się dowiesz czegoś psycha siada i człowiek szybciej się wykańcza.
TO ZYJ TAK JAGBYS MIALA JUTRO ODEJSC,,DUZO MOJCH KUPLI ODESZLO I ONI BYLI WARCI ZEBY ZYC NA TYM SWIECIE ..TYLKO PO CO MNIE TEN Z GORY TRZYMA..
"Pewnie żyj tak jak bys miała jutro odejść" A naukowo potwierdzone badania wykluczają taką Teze!!! Człowiek jak nie myśli o śmierci psychicznie jego organizm Sie nastawia całkiem inaczej i nie popada tak lekko w choroby!!!
ja znam ...mąz mojej kolezanki...
a wszystko zaczeło sie od bolacego zeba...poszedł do dentysty i go wyrwał....
kilka dni pózniej dostał dreszczy wszystko go bolało i w ogóle jakies dziwne objawy...krew z nosa itp...
poszedł do lekarza i sie dowiedział ze ma tetniaka ....po 3 dniach zmarł na ulicy idac do sklepu
A TAM SYLWIA NIE MACIE INNEGO TEMATU PO CO SIE ZAGLEBIAC SWIETA IDA ..A JA TERAZ SPRAWDZILEM CO W LODOWCE MAM PRZECIG I 2 JAJKA ..I JEST TAK SLISKO ZE STRACH GDZIES JECHAC ..TRZEBA CHYBA DO MATKI ISC..
jak to po co sie zagłebiac????
to powazne tematy...hmmm....
SYLWIA ZA POWAZNE..NIE NA TERAZ ..TEMAT JEST TAKI ZE PLATKI I MLEKO JESZCZE MAM I TO JEST TEMAT POWAZNY...TYLKO NAJPIERW MUSZE SIE WYKOMPAC I WPADAJ DO MNIE NA WYZERE
gepi ja nie bede wpadac bo kto bedzie chował co ????
NO JAK KTO ..KTO MA JAJA....I JEST PRAWDZIWYM MEZCZYZA..NIE CHWALOC SIE...A CO POMYSLALAS NIE MOEW ZE O SOBIE,,WY I WYCHOWANIE ..DZIECI..HAHAA..
gepi ty bys mi dzieciaka na zawodowego alkocholika wychował
NIE MUSIALBYM TYTUL MAG ALKOCHOLIKOW DOSTAL BY PRZY URODZENIU...ZARAZ JA CI DAM ALKJOHOLIKA...NAWET WYPIC TROCHE NIE MOZNA
nie nie mozna ...chlasz i chlasz ciagle bys sie wkoncu ustatkował co
żona
sylwia:buziak:
gepard ma duzo stresów i pije
ja tam nie wiem ale chyba wóda niczego nie rozwiąze
A CO ..CZY JA NAZEKAM..NO TYLE ZE TYLKO NA CIEBIE CZEKAM....SKARBIE
w koncu sie wyspałem apropo nowotworu to każdy ma w sobie tylko nie u każdego sie budzi
Andrzejek nie zgadzam sie
nowotwór masz w słabym stadium i po pewnym okresie atakoje ci całe ciało niszcząc wszystkie komórki!!!
Sylwia wyrwij sobie piepszyka to zobaczysz czy nie obudzisz nowotworu
nic nie bede wyrywac malenki
A moge ja ci wyrwac
nie
Oj andrzej ciebie to sie dzis głupoty trzymaja ja widze
Sylwia oczywiście
ja jestem jak ten Doktor
znam całą Anatomie człowieka i nie tylko na piepszykach się znam
Ona ma już jednego Lekarza
co
To ma kilku
AJ SLONECZKO A PISZ CO CHCESZ CO MI DOTEGO...I TEZ CIE KOCHAM ..MAM JESZCZE SWIATLO W LODOWCE..IDE OSTATNIE DWA JAJKA UGOTOWAC BO JESZCZE MI UKRADNIE...
za durzo myslisz ..po co CI to wiem ze sa problemy i zawsze beda ,,to usmiechnij sie ..to podziele sie z toba jajkiem