Gdzie tu nie wejdę,bojkot na temat złych bab... Złe są baby jagi. Nie,żebym właził kobitom w du*pę ale w końcu ponoć istnieje równouprawnienie. Nie wysyłam ich od razu do kopalni,ale skoro tyle naczytałem się o złych kobietach a\'la Psy\"Normalnie,bo to zła kobieta była\". Chcę poczytać teraz odmienne zdania
Zaprasza kobietę do restauracji (choć taniej do pizzerii) Słucha tego co ma do powiedzenia (nie stara się tego zrozumieć ) Podziwia Jej wnętrze i osobowość (choć podobają mu się tylko nogi i biust) Następnie idzie do kina na romantyczny film (gdzie się będzie wzruszał i ocierał suche oczy) Po kinie kupuje W domu myje zęby i wacusia (gaci nie musi zmieniać bo to marnacja czasu potem je zdejmować) Do łóżka zanosi dziewczynę na rękach (bo można poplamić dywan a prześcieradło i tak się pierze) Zachowuje się jak dżetelmen nie pcha pierwszy Jej do buzi tylko pierwszy robi Bierze numer tel. i mówi że zadzwoni Odprowadza do drzwi i na pożegnanie całuje w rękę
Antos Ty taki porzadny ja w załączonym opisie poniżej???? no to ja dziekuje za takiego faceta
a tam jest przynajmniej jedno słowo że ja porządny
Kobieto u mnie opis Antosia jest poniżej
Ika dzięki nareszcie ktoś mnie docenił
jak mam żyć z tymi porządnymi ty ja nie chcę żyć
K.U.R.W.A. nie ma porządnych kobiet i nie porządnych kobiety dzielą się na te co chcą się bzykać i na te oziębłe (niby te porządne) i koniec dyskusji
A miało być o facetach
Maryś każdy ludz lubi się bzykać tylko wy kobiety jakąś teorię to tego na siłę dorabiacie
No właśnie rozmawiamy że facet jest wtedy szczęśliwy kiedy jego kobieta nie ma migren i nie oszczędza ciała dla robaków
daj boziu rozklapione a zabierz to z migreno
Maryś Ty znowu swoje facetowi trzeba mało a sporo
Zuza to mu daj więcej jedzą koglu-moglu mój dziadzio trzymał ogiery i taki konik zjadał 30 jaj i 2 kg. cukru dziennie i na temperament nie narzekał
Inez nie konie ogólnie tylko ogiery podczas sezonu Zuza olać cholesterol jak tyle lasek do bzykania
a który partner dla kobiety
i fajno
i znowu nie kupię baterii
jeśli te dziurki w dachu to się nimi zajmę bo ja dekarz
kobietom tez by nie zaszkodził
czyli trzeba wejść
Gdzie tu nie wejdę,bojkot na temat złych bab...
Złe są baby jagi.
Nie,żebym właził kobitom w du*pę ale w końcu ponoć istnieje równouprawnienie.
Nie wysyłam ich od razu do kopalni,ale skoro tyle naczytałem się o złych kobietach a\'la Psy\"Normalnie,bo to zła kobieta była\".
Chcę poczytać teraz odmienne zdania
Zaprasza kobietę do restauracji (choć taniej do pizzerii)
tylko pierwszy robi
Słucha tego co ma do powiedzenia (nie stara się tego zrozumieć )
Podziwia Jej wnętrze i osobowość (choć podobają mu się tylko nogi i biust)
Następnie idzie do kina na romantyczny film (gdzie się będzie wzruszał i ocierał suche oczy)
Po kinie kupuje
W domu myje zęby i wacusia (gaci nie musi zmieniać bo to marnacja czasu potem je zdejmować)
Do łóżka zanosi dziewczynę na rękach (bo można poplamić dywan a prześcieradło i tak się pierze)
Zachowuje się jak dżetelmen nie pcha pierwszy Jej do buzi
Bierze numer tel. i mówi że zadzwoni
Odprowadza do drzwi i na pożegnanie całuje w rękę
Antos Ty taki porzadny ja w załączonym opisie poniżej????
no to ja dziekuje za takiego faceta
Kobieto u mnie opis Antosia jest poniżej
Ika dzięki nareszcie ktoś mnie docenił
jak mam żyć z tymi porządnymi ty ja nie chcę żyć
A miało być o facetach
Maryś każdy ludz lubi się bzykać
tylko wy kobiety jakąś teorię to tego na siłę dorabiacie
daj boziu rozklapione a zabierz to z migreno
Maryś Ty znowu swoje facetowi trzeba mało
a sporo
Zuza to mu daj więcej jedzą koglu-moglu
mój dziadzio trzymał ogiery i taki konik zjadał 30 jaj i 2 kg. cukru dziennie i na temperament nie narzekał
Inez nie konie ogólnie tylko ogiery podczas sezonu
Zuza olać cholesterol jak tyle lasek do bzykania
a który partner dla kobiety
i fajno
i znowu nie kupię baterii
jeśli te dziurki w dachu to się nimi zajmę bo ja dekarz
kobietom tez by nie zaszkodził
czyli trzeba wejść