Często miałem styczność z narkotykami ponieważ byłem jakby zamknięty w kręgu towarzystwa które mnie otaczało i zażywało wiele środków psychoaktywnych kiedyś znałem dziewczynę która ukrywała to że jest uzależniona.Moim zdaniem towarzystwo które wciąga kogoś w ten sam nałóg zostawia ją na lodzie.Ja osobiście nie jestem uzależniony i odciąłem się od tego towarzystwa.A wy mieliście już kiedyś podobne sytuacje bądz też styczność z narkotykami?
Kill Bill
27.05.2011 r. 15:55:16
dobra to może skręcilibyśmy sobie co nie co
Ernest
27.05.2011 r. 16:00:38
Evan do poki nie zalogowalem sie tutaj to nie mialem stycznosci z narkotykami ale ze tu wszyscy biora i to mnie zaczynaja namawiac na rozne rzeczy
Kill Bill
27.05.2011 r. 16:08:29
Erni nie słuchaj Evana
Jesli chcesz się dale z nami zadawać to musisz palić, wąchać i dawać w żyłę.
Ernest
27.05.2011 r. 16:10:35
A ty Sylwia znowu zadajesz glupie pytania, wiadomo czego chce, wszyscy to od ciebie chcemy
Ernest
27.05.2011 r. 16:12:51
Chce wylizac jej muszelke i mietosic jej wymiona
Ernest
27.05.2011 r. 16:17:02
Jasne Evan ty jestes inny , lepsze od innych nie chcesz Sylwii zbalamucic tylko chcesz jej pomoc na gospodarswie znamy te numer Evan
Ernest
27.05.2011 r. 16:20:29
Wszyscy Evan tak mowia a potem wychodzi na moje , wiec lepiej odrazu powiedz ze chcesz Sylwii sciagnac majtki
Ernest
27.05.2011 r. 16:23:34
Swiete slowa Sylwia
Evan tak latwo nie sciagniesz majteczek z Sylwii mi to zajelo dwa tygodnie a i tak szybko sie uporalem wiec nie licz na latwy łup
Ernest
27.05.2011 r. 16:30:20
Evan polubilem cie chlopie wiec powiem ci prawde Sylwia to tak naprawde to urodzila sie Sebastianem a na drodze codów współczesnej medycyny stal sie Sylwia
Ernest
27.05.2011 r. 16:44:41
A ile masz wzrostu Evan ??
Ernest
27.05.2011 r. 16:46:59
To masz nadwage chlopie ale nie przejmuj sie Sebastian lubie takich kolesi wiec mozesz spokojnie atakowac
Ernest
27.05.2011 r. 17:02:07
Evan i nie przestawaj nawiedzac profilu Sebastiana ona to tak naprawde bardzo lubi
J@nusz
27.05.2011 r. 23:54:23
Hahaha WITAM WSZYSTKICH! DAWNO MNIE TU NIE BYŁO I WYGLĄDA NA TO ŻE ZNÓW DŁUGO MNIE TU NIE BĘDZIE TO CHYBA MÓJ JEDYNY POST DZISiAJ JESZCZE RAZ WITAM WSZYSTKICH STARYCH UŻYTKOWNIKÓW narkotyki są ok. Namawim wszystkich. Sądzić, palić, zalegalizować JO
Często miałem styczność z narkotykami ponieważ byłem jakby zamknięty w kręgu towarzystwa które mnie otaczało i zażywało wiele środków psychoaktywnych kiedyś znałem dziewczynę która ukrywała to że jest uzależniona.Moim zdaniem towarzystwo które wciąga kogoś w ten sam nałóg zostawia ją na lodzie.Ja osobiście nie jestem uzależniony i odciąłem się od tego towarzystwa.A wy mieliście już kiedyś podobne sytuacje bądz też styczność z narkotykami?
dobra to może skręcilibyśmy sobie co nie co
Evan do poki nie zalogowalem sie tutaj to nie mialem stycznosci z narkotykami ale ze tu wszyscy biora i to mnie zaczynaja namawiac na rozne rzeczy
Erni nie słuchaj Evana
Jesli chcesz się dale z nami zadawać to musisz palić, wąchać i dawać w żyłę.
A ty Sylwia znowu zadajesz glupie pytania, wiadomo czego chce, wszyscy to od ciebie chcemy
Chce wylizac jej muszelke i mietosic jej wymiona
Jasne Evan
ty jestes inny , lepsze od innych nie chcesz Sylwii zbalamucic tylko chcesz jej pomoc na gospodarswie
znamy te numer Evan
Wszyscy Evan tak mowia a potem wychodzi na moje , wiec lepiej odrazu powiedz ze chcesz Sylwii sciagnac majtki
Swiete slowa Sylwia
Evan tak latwo nie sciagniesz majteczek z Sylwii mi to zajelo dwa tygodnie a i tak szybko sie uporalem wiec nie licz na latwy łup
Evan polubilem cie chlopie wiec powiem ci prawde
Sylwia to tak naprawde to urodzila sie Sebastianem a na drodze codów współczesnej medycyny stal sie Sylwia
A ile masz wzrostu Evan ??
To masz nadwage chlopie ale nie przejmuj sie Sebastian lubie takich kolesi
wiec mozesz spokojnie atakowac
Evan i nie przestawaj nawiedzac profilu Sebastiana ona to tak naprawde bardzo lubi
Hahaha
WITAM WSZYSTKICH! DAWNO MNIE TU NIE BYŁO I WYGLĄDA NA TO ŻE ZNÓW DŁUGO MNIE TU NIE BĘDZIE
TO CHYBA MÓJ JEDYNY POST DZISiAJ
JESZCZE RAZ WITAM WSZYSTKICH STARYCH UŻYTKOWNIKÓW
narkotyki są ok. Namawim wszystkich. Sądzić, palić, zalegalizować
JO
a po co komu ta legalizacja ?
a co ma legalizacja do brania narkotyków ?
od narkotyków ma się zryte czosnki
zryte się ma i bez
droga
nigdy do końca nie można tego ocenić
Legalizacja tu, legalizacja teraz!!!