KURDE DZISIAJ PONIEDZIALEK ..WIECIE OD CZWARTKU PIJE..ALE JESTEM SZCZESLWY ..UDALO MI SIE 4 DNI CO DLA MATKI I BRACIAKA PRZEZ POL ROKU
Marcelek
21.12.2009 r. 18:52:40
Gepi masz jeszcze bombkę ?
Konto usunięte
21.12.2009 r. 18:55:01
...CZEŚĆ GEPI ..ZNOWU ..PIJESZ ..MASZ ZDROWIE NIE MA CO
Konto usunięte
21.12.2009 r. 19:17:53
oj GEPI jedno co u Ciebie widze to picie i powiem tak przez moje zycie przewineło mi sie masa alkoholu nie nie ja niepiłam ale najblizsi i powiem tak NIEPRZEPIJ TEGO SWOJEGO ZYCIA :buziak:
Mariola
21.12.2009 r. 19:43:18
Witam wszystkich!!!!!!!!Ja też się obudziłam i nie piję od 2 w nocy!!!!!!!!
Konto usunięte
21.12.2009 r. 19:46:27
polak nie kaktus i nie wielbłąd napić się musi
Konto usunięte
21.12.2009 r. 19:48:51
aj gadacie jak moja matka ..tylko w tym jest problem ze macie racje,,,ale ..ale....i ale
Mariola
21.12.2009 r. 19:53:04
Święte słowa Ana!!!!!!!!Święte!!!!!!!!!!Ale to tak jak Starowiejski twierdził i za to gościa kochałam,ze cyc nie **cenzura** stać nie musi,a Rysiu w podobnie mądrze rzekł.A co wy tak dzisiaj mądrze gadacie w kościele byliście czy co!!!
Mariola
21.12.2009 r. 19:54:43
Gepard,należy nam się za złe prowadzenie-oj należy.Mnie bardziej niż Tobie,bo Ja matka i pani domu,a tu święta,a Ja gdzie?
Konto usunięte
21.12.2009 r. 19:55:21
dla jednego rozsądnie jest zechlać małe wiaderko dla innego nierozsądnie 5 kieliszków a tak przy okazji gepard matki przeważnie nam źle nie życzą zresztą tu też nikt z nas ci źle nie życzy nawet jak wypisujemy pierdoły to z uśmiechem ale nie szyderczym
Mariola
21.12.2009 r. 20:02:02
Jednym słowem numer buta pokazałaś.Ale faktycznie jak się tak patrzy na takiego fikającego,to można się skulać ze śmiechu!
Konto usunięte
21.12.2009 r. 20:02:42
u mnie by długo nie postał zaraz by mu sępiszcza białe albo czkawki kominiarze nosa marchewkowego obdziobały
Mariola
21.12.2009 r. 20:02:57
A ostatnio Rysiek kto grzańcem nas rozpijał?
Mariola
21.12.2009 r. 20:03:50
Mogłaś kropeczko jedną czapusię mu dać !
Konto usunięte
21.12.2009 r. 20:04:48
a czy ja nie polak alboco ? golić się co prawda nie lubię ale kaktus nie jezdem
Konto usunięte
21.12.2009 r. 20:08:20
jeszcze dwa dni i zaczynam pierwszy długi weekend będziem grzać
Konto usunięte
21.12.2009 r. 20:11:50
zapasy trzeba zrobić i będzie się działo łoj będzie
Mariola
21.12.2009 r. 20:15:37
Rysiu!Zrób tego więcej,bo jesteśmy umówieni,pamiętasz!!!!!Iwona,Ana,Ja,Ty i kto jeszcze będzie chciał
Mariola
21.12.2009 r. 20:21:12
Nowego sobie razem z moim Rysiem ulepisz,a ogórki kiszone w piwnicy,własnego wyrobnictwa mam!Same sobie kupimy jak braknie,a jak co to Anuś mówiłaś,że alkoholu masz od
Mariola
21.12.2009 r. 20:27:18
No i widzisz!Ana nie zginiemy u Mnie widzisz dodatkowy baławan Mietek będzie,ale on nie pije,w bagażniku jeździ jakiś mało kłopotliwy,a ode mnie,do Ciebie,później do Marii,bo jej facet nie puści,ale nas może wpuści
Mariola
21.12.2009 r. 20:28:00
nie rób Mi wstydu,szklanki mam ,a jak co to z gwinta
Mariola
21.12.2009 r. 20:36:01
Ty Kropciowy wariacie!!!!!!!!!!!:buziak:
Mariola
21.12.2009 r. 20:44:31
brawo,o tym nie pomyślałam!!!!!!!!
Mariola
21.12.2009 r. 20:51:57
Kropuś,bo te buziaki takie wiesz mogą się komuś wydać
Mariola
21.12.2009 r. 20:55:50
może później zajrzę jeszcze!
Romantyk
21.12.2009 r. 21:08:40
Witaj Gepard.Trzeba trochę wytrwałości i cierpliwości.Może uda się Tobie wyjść z nałogu alkoholowego.Powodzenia i wytrwania w trzeźwości.
Konto usunięte
22.12.2009 r. 10:09:20
zaraz ja wam dam alkocholika ..wiecie ..teraz jestem szczesliw ze jestem sam dopiero do tego doszlem jak moja matka daLA MI DO MYSLENIA SWOIM DZWIEGANIEM.i nachuj wy potrzebne..
Marcelek
22.12.2009 r. 10:17:54
Dajcie spokój giepiemu
Konto usunięte
22.12.2009 r. 10:27:51
siema Marcelek kurde ale dalem..ale jestem hapi..i niech se **cenzura** o co chca..maja racje ale alkocholikiem nie jestem..do wieczora musze byc na nogach.do londynu wybieram sie na chlanisko .do wigili musze wrocic
KURDE DZISIAJ PONIEDZIALEK ..WIECIE OD CZWARTKU PIJE..ALE JESTEM SZCZESLWY ..UDALO MI SIE 4 DNI CO DLA MATKI I BRACIAKA PRZEZ POL ROKU
Gepi masz jeszcze bombkę ?
...CZEŚĆ GEPI ..ZNOWU ..PIJESZ ..MASZ ZDROWIE NIE MA CO
oj GEPI jedno co u Ciebie widze to picie i powiem tak
przez moje zycie przewineło mi sie masa alkoholu nie nie ja niepiłam ale najblizsi i powiem tak NIEPRZEPIJ TEGO SWOJEGO ZYCIA :buziak:
Witam wszystkich!!!!!!!!Ja też się obudziłam i nie piję od 2 w nocy!!!!!!!!
aj gadacie jak moja matka ..tylko w tym jest problem ze macie racje,,,ale ..ale....i ale
Święte słowa Ana!!!!!!!!Święte!!!!!!!!!!Ale to tak jak Starowiejski twierdził i za to gościa kochałam,ze cyc nie **cenzura** stać nie musi,a Rysiu w podobnie mądrze rzekł.A co wy tak dzisiaj mądrze gadacie w kościele byliście czy co!!!
Gepard,należy nam się za złe prowadzenie-oj należy.Mnie bardziej niż Tobie,bo Ja matka i pani domu,a tu święta,a Ja gdzie?
dla jednego rozsądnie jest zechlać małe wiaderko dla innego nierozsądnie 5 kieliszków
a tak przy okazji gepard matki przeważnie nam źle nie życzą zresztą tu też nikt z nas ci źle nie życzy
nawet jak wypisujemy pierdoły to z uśmiechem ale nie szyderczym
Jednym słowem numer buta pokazałaś.Ale faktycznie jak się tak patrzy na takiego fikającego,to można się skulać ze śmiechu!
u mnie by długo nie postał zaraz by mu sępiszcza białe albo czkawki kominiarze nosa marchewkowego obdziobały
A ostatnio Rysiek kto grzańcem nas rozpijał?
Mogłaś kropeczko jedną czapusię mu dać
!
a czy ja nie polak alboco ?
golić się co prawda nie lubię ale kaktus nie jezdem
jeszcze dwa dni i zaczynam pierwszy długi weekend będziem grzać
zapasy trzeba zrobić i będzie się działo łoj będzie
Rysiu!Zrób tego więcej,bo jesteśmy umówieni,pamiętasz!!!!!Iwona,Ana,Ja,Ty i kto jeszcze będzie chciał
Nowego sobie razem z moim Rysiem ulepisz,a ogórki kiszone w piwnicy,własnego wyrobnictwa mam!Same sobie kupimy jak braknie,a jak co to Anuś mówiłaś,że alkoholu masz od
No i widzisz!Ana nie zginiemy u Mnie widzisz dodatkowy baławan Mietek będzie,ale on nie pije,w bagażniku jeździ jakiś mało kłopotliwy,a ode mnie,do Ciebie,później do Marii,bo jej facet nie puści,ale nas może wpuści
nie rób Mi wstydu,szklanki mam ,a jak co to z gwinta
Ty Kropciowy wariacie!!!!!!!!!!!:buziak:
brawo,o tym nie pomyślałam!!!!!!!!
Kropuś,bo te buziaki takie wiesz mogą się komuś wydać
Witaj Gepard.Trzeba trochę wytrwałości i cierpliwości.Może uda się Tobie wyjść z nałogu alkoholowego.Powodzenia i wytrwania w trzeźwości.
zaraz ja wam dam alkocholika ..wiecie ..teraz jestem szczesliw ze jestem sam dopiero do tego doszlem jak moja matka daLA MI DO MYSLENIA SWOIM DZWIEGANIEM.i nachuj wy potrzebne..
Dajcie spokój giepiemu
siema Marcelek kurde ale dalem..ale jestem hapi..i niech se **cenzura** o co chca..maja racje ale alkocholikiem nie jestem..do wieczora musze byc na nogach.do londynu wybieram sie na chlanisko .do wigili musze wrocic
Hmmm to forum AA