doszłam do wniosku ze w tych czasach wyginęło takie coś jak wierność, tolerancja i szacunek do drugiej osoby !! wszedzie kasa i sex czy mi sie wydaje ze wyginęło?
Kill Bill
26.05.2011 r. 15:17:52
Widać Tomcio,że Ty trafiłeś na takiego faceta
Paweł
26.05.2011 r. 23:14:01
Staroświeckim? Może te trzy wartości podane na początku tematu nie są najpopularniejsze, ale na pewno mają przyszłość.
Romantyk
27.05.2011 r. 12:40:23
witaj.Dzisiaj kieruje się własnymi zasadami.To znaczy jestem sobą.Przecież patrzysz na charakter mężczyzny ,a nie na to czy dla niego liczy się kasa i sex.Jeśli podczas spotkania czujesz ,że nic z tego nie będzie.To daj spokój.szukaj takiego ,który zaakceptuje Ciebie taką jaką jesteś.
doszłam do wniosku ze w tych czasach wyginęło takie coś jak wierność, tolerancja i szacunek do drugiej osoby !! wszedzie kasa i sex
czy mi sie wydaje ze wyginęło?
Widać Tomcio,że Ty trafiłeś na takiego faceta
Staroświeckim? Może te trzy wartości podane na początku tematu nie są najpopularniejsze, ale na pewno mają przyszłość.
witaj.Dzisiaj kieruje się własnymi zasadami.To znaczy jestem sobą.Przecież patrzysz na charakter mężczyzny ,a nie na to czy dla niego liczy się kasa i sex.Jeśli podczas spotkania czujesz ,że nic z tego nie będzie.To daj spokój.szukaj takiego ,który zaakceptuje Ciebie taką jaką jesteś.