Dziś nadszedł ten dzien,znikam z MK i chciałam pozegnac ludzi których tu poznałam.Bardzo sie ciesze że miałam możliwość poznać tylu wspaniałych ludzi.Ci z którymi pisałam znają powód dla którego likwiduje tu mój profil.
Wszystkim składam życzenia z okazji zblizających się Swiąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku.Zyczę wam wszystkim dużo miłośći.Będę za wami Tęskniła
Konto usunięte
21.12.2009 r. 16:57:36
Witaj-no my nie mielismy okazji sie blizej poznac,ale i tak zaluje,ze odchodzisz powodzenia i wesolych swiat:buziak:
Konto usunięte
21.12.2009 r. 17:05:00
i tu teraz własnie przydalaby mi sie ikonka płaczaca,BUZKA DIABLICZKO :buziak: I wszystkiego naj naj naj dla CIEBIE I TWOICH CÓRECZEK
Konto usunięte
21.12.2009 r. 17:15:00
Dzięki dziewczynki,ale takie zycie jade do tyrki a ze mam jednego lapika zostawiam córką wiec rozumiecie.
naprawdę miło mi było was poznać i będzie mi was strasznie brakowac
Ana ty jestes dobra jestem trzezwiutka ale kiedys trzeba było wiesz dlaczego
Konto usunięte
21.12.2009 r. 17:24:19
Diabliczko...
Ale tutaj kilka osób tęsknić będzie
Konto usunięte
21.12.2009 r. 17:35:37
Ja tez będę tęskniła bardzo ale co mam zrobic
Konto usunięte
21.12.2009 r. 17:38:10
Konto usunięte
21.12.2009 r. 17:40:17
Teraz taki grobowy nastrój zapanuje na tym forum to i Awka zmieniam do odwołania...
Konto usunięte
21.12.2009 r. 17:48:58
Przestan nie umieram,tylko na troszkę znikam na chlebek trzeba zarobić Przyjade to pierwszą rzecza jaką zrobie to swój profil na MK
Idą święta radujmy się nie smućmy
Konto usunięte
21.12.2009 r. 17:56:29
Dobrze Diabliczko...
Namówiłaś mnie, ale jak wrócisz i nie będę widział cię na forum to ja się przejadę do ciebie i w goły tyłek...
Konto usunięte
21.12.2009 r. 18:01:36
Szczerzę piszę ze odrazu po powrocie wracam i tutaj,bo takich fajnych ludzi to nawet w realnym swiecie trudno poznac
Konto usunięte
21.12.2009 r. 18:15:10
WITAJ ...DIABLICZKO ..JEŚLI MASZ ZAMIAR WYJECHAĆ TYLKO NA JAKIŚ CZAS ..TO PO CO CHCESZ USUNĄĆ KONTO?
Konto usunięte
21.12.2009 r. 18:20:22
Cześć Neronku wiesz wracam za 4mc chyba,to wole sie pozegnac i usunać konto.Wiesz jak pisałam nie umieram więc zaraz po powrocie i tu wracam więc wolę tak
Konto usunięte
21.12.2009 r. 18:23:07
...CÓŻ TO JEST 4 MIESIĄCE ..O ILE WIEM ..TO KONTA ..NIE UŻYWANE ..CHYBA KASUJĄ SIĘ PO ROKU ...ALBO WIĘCEJ ..
..JA ZOSTAWIŁBYM KONTO ....CO O TYM MYŚLISZ? ..
Konto usunięte
21.12.2009 r. 18:23:52
...I SKORO CHCESZ TU WRÓCIĆ ..TO PO CO SIĘ ŻEGNAĆ ...
Konto usunięte
21.12.2009 r. 18:26:15
...NO CÓŻ ..JEDYNIE CO MOGĘ POWIEDZIEĆ ...TO POWODZENIA ..I WRACAJ DO NAS SZYBKO ..
Marcelek
21.12.2009 r. 18:47:16
szkoda djablicy... wielka szkoda..
Konto usunięte
21.12.2009 r. 19:21:38
Konto usunięte
22.12.2009 r. 00:20:06
Diabliczka Porzegnać nas jak wrucisz to ten post jeszcze tu bedzie 3-szy maj się
Konto usunięte
22.12.2009 r. 00:33:33
Diabliczka nie....
Konto usunięte
22.12.2009 r. 00:56:53
Żono moja kochana nie przejmoj się wruci:buziak:
Konto usunięte
22.12.2009 r. 10:20:35
Djabliczko a nawet sie niewasz..od nas odchodzic..rzuce pice ,,do kosciola zaczne chodzic ,,,gwizdke z nieba Ci przyniose wybiez ktora ..tylko zostan
Dziś nadszedł ten dzien,znikam z MK i chciałam pozegnac ludzi których tu poznałam.Bardzo sie ciesze że miałam możliwość poznać tylu wspaniałych ludzi.Ci z którymi pisałam znają powód dla którego likwiduje tu mój profil.
Wszystkim składam życzenia z okazji zblizających się Swiąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku.Zyczę wam wszystkim dużo miłośći.Będę za wami Tęskniła
Witaj-no my nie mielismy okazji sie blizej poznac,ale i tak zaluje,ze odchodzisz
powodzenia i wesolych swiat:buziak:
i tu teraz własnie przydalaby mi sie ikonka płaczaca,BUZKA DIABLICZKO :buziak:
I wszystkiego naj naj naj dla CIEBIE I TWOICH CÓRECZEK
Dzięki dziewczynki,ale takie zycie jade do tyrki a ze mam jednego lapika zostawiam córką wiec rozumiecie.
naprawdę miło mi było was poznać i będzie mi was strasznie brakowac
Ana ty jestes dobra
jestem trzezwiutka ale kiedys trzeba było wiesz dlaczego
Diabliczko...
Ale tutaj kilka osób tęsknić będzie
Ja tez będę tęskniła bardzo ale co mam zrobic
Teraz taki grobowy nastrój zapanuje na tym forum to i Awka zmieniam do odwołania...
Przestan nie umieram,tylko na troszkę znikam na chlebek trzeba zarobić
Przyjade to pierwszą rzecza jaką zrobie to swój profil na MK
Idą święta radujmy się nie smućmy
Dobrze Diabliczko...
w goły tyłek...
Namówiłaś mnie, ale jak wrócisz i nie będę widział cię na forum to ja się przejadę do ciebie i
Szczerzę piszę ze odrazu po powrocie wracam i tutaj,bo takich fajnych ludzi to nawet w realnym swiecie trudno poznac
WITAJ ...DIABLICZKO ..JEŚLI MASZ ZAMIAR WYJECHAĆ TYLKO NA JAKIŚ CZAS ..TO PO CO CHCESZ USUNĄĆ KONTO?
Cześć Neronku wiesz wracam za 4mc chyba,to wole sie pozegnac i usunać konto.Wiesz jak pisałam nie umieram więc zaraz po powrocie i tu wracam
więc wolę tak
...CÓŻ TO JEST 4 MIESIĄCE ..O ILE WIEM ..TO KONTA ..NIE UŻYWANE ..CHYBA KASUJĄ SIĘ PO ROKU ...ALBO WIĘCEJ ..
..JA ZOSTAWIŁBYM KONTO ....CO O TYM MYŚLISZ? ..
...I SKORO CHCESZ TU WRÓCIĆ ..TO PO CO SIĘ ŻEGNAĆ ...
...NO CÓŻ ..JEDYNIE CO MOGĘ POWIEDZIEĆ ...TO POWODZENIA ..I WRACAJ DO NAS SZYBKO ..
szkoda djablicy... wielka szkoda..
Diabliczka Porzegnać nas
jak wrucisz to ten post jeszcze tu bedzie
3-szy maj się
Diabliczka nie....
Żono moja kochana nie przejmoj się wruci:buziak:
Djabliczko a nawet sie niewasz..od nas odchodzic..rzuce pice ,,do kosciola zaczne chodzic ,,,gwizdke z nieba Ci przyniose wybiez ktora ..tylko zostan