Dareck pozwolę z tobą trocha się nie zgodzć , wiara w życiu się przydaje , ale nie ślepa wiara i nie w to że ksiądz pomoże podczas spowiedzi
antek
31.05.2011 r. 20:44:55
Bug jest czy nie ma Boga co to za różnica Jak byśmy żyli tak żeby człowiek dla człowieka był człowiekiem , nie trzeba było by wtedy nic szukać
antek
01.06.2011 r. 10:14:34
Więc podsumowując Bozia śpi Diabeł pijany , trzeba żyć
iwetka7
07.06.2011 r. 11:42:19
Osobiście uważam, że Bóg istnieje, a po śmierci ... no właśnie zastanawialiście się [url=http://poznajdate.com/izoxaq.html]сo jest po śmierci[/url]
weronika
25.06.2011 r. 15:35:46
,,Przypadek to pseudonim,ktorego uzywa Pan Bog,chcac pozostac inkognito,,
jedni jak cos im sie powiedzie,mowia -dzieki Bogu
inni jak cos jet zle,obwiniaja za to- Boga
jeszcze inni dziekuja i obwiniaja za wszystko sami siebie...
ja wierze w Boga,ale mialam swego czasu zwatpienia... jestem z natury czlowiekiem,ze jesli komus z czyms dobrze i nie krzywdzi tym nikogo,to niech robi i wierzy w co chce,natomiast proznych i pustych staram sie unikac,badz odsowac sie od takich,bo po coz spalac swoja energie
ewan0545
20.11.2011 r. 15:52:06
Darwin
ewan0545
20.11.2011 r. 15:59:38
ufo zostawiło,jajo,z jaja powstał darwin a zeby nie było mu smutno,wytrenował małpy,itd,itd
ewan0545
20.11.2011 r. 16:13:41
nie podobało się,nikt nie wie jaka jest prawda,każdy wierzy w co chce wierzyć.i nie ma co przekonywać innych do swojej racji,ja wierze w to że jutro trza iśc do pracy.
Gabriel
20.11.2011 r. 17:17:47
Valerie...
Ja miałem podobne problemy...
Z tą różnicą że mój ojciec nie zmarł tylko odszedł a matka się rozpiła i jako dwunastolatek musiałem zastąpić ojca i matkę trójce rodzeństwa...
Gdy miałem 17 lat poszedłem do pracy bo musiał ktoś a chleb zarobić a teraz 1200zł. wydaję na spłatę kredytu i którego nie wziąłem i opłaty za mieszkanie w którym nie mieszkam bo szwagier stracił pracę i staram się pomóc siostrze...
Jednak ja nie zwalam winy na siły wyższe ani też nie użalam się nad sobą... Wręcz przeciwnie... Doszukuję się w tym pozytywów i to na nich się koncentruję...
Gabriel
20.11.2011 r. 17:18:23
Valerie...
Z tą różnicą że mój ojciec nie zmarł tylko odszedł a matka się rozpiła i jako dwunastolatek musiałem zastąpić ojca i matkę trójce rodzeństwa...
Gdy miałem 17 lat poszedłem do pracy bo musiał ktoś a chleb zarobić a teraz 1200zł. wydaję na spłatę kredytu i którego nie wziąłem i opłaty za mieszkanie w którym nie mieszkam bo szwagier stracił pracę i staram się pomóc siostrze...
Jednak ja nie zwalam winy na siły wyższe ani też nie użalam się nad sobą... Wręcz przeciwnie... Doszukuję się w tym pozytywów i to na nich się koncentruję...
Gabriel
20.11.2011 r. 17:20:27
Jak ci kasa potrzebna to za robotę się weź a nie za kur....
Gabriel
20.11.2011 r. 17:29:03
Iro...
Wymiarów nie podaje się w calach
Gabriel
20.11.2011 r. 17:31:13
Ta dziewczyna powinna się bardziej Sponsor Pay zainteresować a nie mkontakt...
Gabriel
20.11.2011 r. 17:31:54
Decymetry??
Gabriel
20.11.2011 r. 17:32:51
Nie przejmuj się Iro...
Podczas wzwodu staje się większy...
Malwina
20.11.2011 r. 17:34:35
ooooo...fachowe porady tutaj widzę
Gabriel
20.11.2011 r. 17:45:04
A w jakim wieku??
Bo do mnie ostatnio trzynastolatka zarywa...
Jak nie jest za stara dla ciebie to mogę ją z tobą skontaktować...
Gabriel
20.11.2011 r. 18:04:21
To ja chyba mkontaktowiec nie jestem bo od rżnięcia pawiana wolałbym rżnąć jakąś fajną dziewczynę
Nie koniecznie dziewicę
Gabriel
20.11.2011 r. 18:29:46
Valerie...
Nie chcę dużo gadać ale z tego co widzę to Sylwia pisała z Iro a to ty się do niej odezwałaś a gdy ta dała ci odpowiedź to każesz jej milczeć...
Gabriel
20.11.2011 r. 18:31:33
Ja spadam na inny wątek bo ten mi burdelem zalatuje...
Może towarzystwo prostytutek tak na klimat wątku wpłynęło...
Gabriel
20.11.2011 r. 18:48:48
Sprawdziłem sobie podglądacz i rozumiem irytację tej dziewczyny..
Musiała się zdenerwować że jestem kolejnym człowiekiem który nie chce jej za sponsorować więc weszła tutaj by na Sylwii wyładować swoją frustrację
Malwina
20.11.2011 r. 18:51:06
a swoją drogą, co się dzieje z tymi dziećmi
Gabriel
20.11.2011 r. 19:11:42
Wiesz Malwinko...
Dziwna jest ta dziewczyna bo ma pusto w głowie a stara się napełnić kieszeń dając komuś do wypełnienia otwór pomiędzy nogami
Malwina
20.11.2011 r. 19:15:48
to prawda, a całe życie ma przed sobą i na samym początku chce je spaprać
Gabriel
20.11.2011 r. 19:46:09
Czy ja wiem czy je spapra...
Dla mnie po prostu ma inne wartości...
Ja osobiście bym tak nie postępował jednak to jej życie i jej sumienie... I to ona może decydować jak chce to życie spędzić...
Malwina
20.11.2011 r. 19:54:40
jasne, że to jej życie i może z nim robić co chce ale wierz mi, prędzej czy później odbije jej się to czkawką ale to już nie nasze zmartwienie
abc
21.11.2011 r. 01:27:46
Wow! czytasz i nie grzmisz...
Gabriel
21.11.2011 r. 08:59:37
A CO JO TAKIGO NAPISOŁ ŻE MO GRZMIEĆ
Gabriel
21.11.2011 r. 14:33:05
Ona raczej robi z siebie ofiarę losu a nie pośmiewisko...
Ja przynajmniej się z niej nie .śmiałem tylko żal mi jej się zrobiło...
Bo to smutne że takie pustaki są na tym świecie
kalasznikow68
19.12.2011 r. 18:01:39
witam jesli by byl nooo tenn stworca to niepozwolil by na ;pedofilie pedalow obrone krzyza i innne mondrosci kosciola i tgz,mocherow wiec co tu duzo mowic jestesmy sami pozdrawim
Dareck pozwolę z tobą trocha się nie zgodzć , wiara w życiu się przydaje , ale nie ślepa wiara i nie w to że ksiądz pomoże podczas spowiedzi
Bug jest czy nie ma Boga co to za różnica Jak byśmy żyli tak żeby człowiek dla człowieka był człowiekiem , nie trzeba było by wtedy nic szukać
Więc podsumowując Bozia śpi Diabeł pijany , trzeba żyć
Osobiście uważam, że Bóg istnieje, a po śmierci ... no właśnie zastanawialiście się [url=http://poznajdate.com/izoxaq.html]сo jest po śmierci[/url]
,,Przypadek to pseudonim,ktorego uzywa Pan Bog,chcac pozostac inkognito,,
jedni jak cos im sie powiedzie,mowia -dzieki Bogu
inni jak cos jet zle,obwiniaja za to- Boga
jeszcze inni dziekuja i obwiniaja za wszystko sami siebie...
ja wierze w Boga,ale mialam swego czasu zwatpienia... jestem z natury czlowiekiem,ze jesli komus z czyms dobrze i nie krzywdzi tym nikogo,to niech robi i wierzy w co chce,natomiast proznych i pustych staram sie unikac,badz odsowac sie od takich,bo po coz spalac swoja energie
Darwin
ufo zostawiło,jajo,z jaja powstał darwin a zeby nie było mu smutno,wytrenował małpy,itd,itd
nie podobało się,nikt nie wie jaka jest prawda,każdy wierzy w co chce wierzyć.i nie ma co przekonywać innych do swojej racji,ja wierze w to że jutro trza iśc do pracy.
Valerie...
Valerie...
Jak ci kasa potrzebna to za robotę się weź a nie za kur....
Iro...
Wymiarów nie podaje się w calach
Ta dziewczyna powinna się bardziej Sponsor Pay zainteresować a nie mkontakt...
Decymetry??
Nie przejmuj się Iro...
Podczas wzwodu staje się większy...
ooooo...fachowe porady tutaj widzę
A w jakim wieku??
Bo do mnie ostatnio trzynastolatka zarywa...
Jak nie jest za stara dla ciebie to mogę ją z tobą skontaktować...
To ja chyba mkontaktowiec nie jestem bo od rżnięcia pawiana wolałbym rżnąć jakąś fajną dziewczynę
Nie koniecznie dziewicę
Valerie...
Nie chcę dużo gadać ale z tego co widzę to Sylwia pisała z Iro a to ty się do niej odezwałaś a gdy ta dała ci odpowiedź to każesz jej milczeć...
Ja spadam na inny wątek bo ten mi burdelem zalatuje...
Może towarzystwo prostytutek tak na klimat wątku wpłynęło...
Sprawdziłem sobie podglądacz i rozumiem irytację tej dziewczyny..
Musiała się zdenerwować że jestem kolejnym człowiekiem który nie chce jej za sponsorować więc weszła tutaj by na Sylwii wyładować swoją frustrację
a swoją drogą, co się dzieje z tymi dziećmi
Wiesz Malwinko...
Dziwna jest ta dziewczyna bo ma pusto w głowie a stara się napełnić kieszeń dając komuś do wypełnienia otwór pomiędzy nogami
to prawda, a całe życie ma przed sobą i na samym początku chce je spaprać
Czy ja wiem czy je spapra...
Dla mnie po prostu ma inne wartości...
Ja osobiście bym tak nie postępował jednak to jej życie i jej sumienie... I to ona może decydować jak chce to życie spędzić...
jasne, że to jej życie i może z nim robić co chce ale wierz mi, prędzej czy później odbije jej się to czkawką ale to już nie nasze zmartwienie
Wow! czytasz i nie grzmisz...
A CO JO TAKIGO NAPISOŁ ŻE MO GRZMIEĆ
Ona raczej robi z siebie ofiarę losu a nie pośmiewisko...
Ja przynajmniej się z niej nie .śmiałem tylko żal mi jej się zrobiło...
Bo to smutne że takie pustaki są na tym świecie
witam jesli by byl nooo tenn stworca to niepozwolil by na ;pedofilie pedalow obrone krzyza i innne mondrosci kosciola i tgz,mocherow wiec co tu duzo mowic jestesmy sami pozdrawim