zauważyłam tu dziwną tendencję do mówienia jednego a myślenia zupełnie czego innego... faceci, a często gęsto chłopcy.. (wiekszość ale nie wszyscy) piszecie cześć pogadamy?? a za minutę proponujecie ( lub natretnie namawiacie na)seks... nie można tak od razu?? po cholerę na około marnując czas innych... masakra...
Zuzanna
19.05.2011 r. 17:03:11
co mysli? on wcale nie mysli! to instynkt
Robert
19.05.2011 r. 17:24:46
nie kumam : ? , żalisz się czy chwalisz się : ? , bo to takie ani w te , a ni w druga stronę : ?, przynajmniej mamy cos sprecyzowane nie tak ja wy BABY , \" może to a nie może tamto ooo jednak inne bo to nie \" LoL Masakra : D, i już jest 17 a była 14 : )
Zuzanna
19.05.2011 r. 22:41:25
chlopska mentalnosc, achhh
Zuzanna
19.05.2011 r. 22:47:28
ej, Sylwia, a zdefiniuj mi intraktne ]
Zuzanna
19.05.2011 r. 22:48:50
artysta z kambodży
Zuzanna
19.05.2011 r. 22:56:26
a moze z jakiejs skorzystala i analizuje CZESC GAPARD
Zuzanna
19.05.2011 r. 22:58:47
aaaa, nie no, zrozumialam zalozycielke. apeluje ona do panow, zeby wprost mowili do niej: \'\' sciagaj majty, bedziemy sie calowac\'\' a nie **cenzura** y, pierdykanie o gwiazdach
Zuzanna
19.05.2011 r. 22:59:58
Gepard, mam alergie na kwiaty
Romantyk
27.05.2011 r. 12:46:57
Witaj.Ostatnio zauważyłem,że nasi politycy.Co innego myślą,co innego robią,co innego mówią.Lecz cóż politykiem się bywa.Mężczyzną się jest.
zauważyłam tu dziwną tendencję do mówienia jednego a myślenia zupełnie czego innego... faceci, a często gęsto chłopcy.. (wiekszość ale nie wszyscy) piszecie cześć pogadamy?? a za minutę proponujecie ( lub natretnie namawiacie na)seks...
nie można tak od razu?? po cholerę na około marnując czas innych... masakra...
co mysli? on wcale nie mysli! to instynkt
nie kumam : ? , żalisz się czy chwalisz się : ? , bo to takie ani w te , a ni w druga stronę : ?, przynajmniej mamy cos sprecyzowane nie tak ja wy BABY , \" może to a nie może tamto ooo jednak inne bo to nie \" LoL Masakra : D, i już jest 17 a była 14 : )
chlopska mentalnosc, achhh
ej, Sylwia, a zdefiniuj mi intraktne
]
artysta z kambodży
a moze z jakiejs skorzystala i analizuje
CZESC GAPARD
aaaa, nie no, zrozumialam zalozycielke. apeluje ona do panow, zeby wprost mowili do niej: \'\' sciagaj majty, bedziemy sie calowac\'\' a nie **cenzura** y, pierdykanie o gwiazdach
Gepard, mam alergie na kwiaty
Witaj.Ostatnio zauważyłem,że nasi politycy.Co innego myślą,co innego robią,co innego mówią.Lecz cóż politykiem się bywa.Mężczyzną się jest.