według cioci wiki : Tęsknota to uczucie braku czegoś lub kogoś istotnego dla danej osoby . Często pojawia się odczuwanie niepokoju , smutku , zamyślenia. Im bardziej odczuwany jest brak kogoś / czegoś , tym bardziej wzmaga się cierpienie psychiczne .. . . Więc wygląda na to , że zaczynam tęsknić . Za Twoim uśmiechem, zapachem, dotykiem, błyskiem w oku, głosem , za każdą nową informacją o Tobie, za dłońmi, za zamyślonym spojrzeniem , za Twoim ciepłem , za podniesionym głosem , za Twoimi problemami i radościami, za Twoim dobranoc i dzień dobry . .. Ale czy można tęsknić za czymś czego się nie zna i za kimś kogo się nie zna ?? Jeśli to nie tęsknota to co ???? Ja tęsknię więc .. . . Proszę bądz już .. . .
Tęsknota jest to uczucie braku czegoś albo kogoś kogo/co sie kochało albo bardzo lubiło. Bardzo często wystepuje przy długo trwałych rozstaniach z czyms lub kimś. Niekiedy jednak jest to krótszy okres czasu.
według cioci wiki : Tęsknota to uczucie
braku czegoś lub kogoś istotnego dla
danej osoby . Często pojawia się
odczuwanie niepokoju , smutku ,
zamyślenia. Im bardziej odczuwany jest
brak kogoś / czegoś , tym bardziej
wzmaga się cierpienie psychiczne .. . . Więc
wygląda na to , że zaczynam tęsknić . Za
Twoim uśmiechem, zapachem, dotykiem,
błyskiem w oku, głosem , za każdą nową
informacją o Tobie, za dłońmi, za
zamyślonym spojrzeniem , za Twoim
ciepłem , za podniesionym głosem , za
Twoimi problemami i radościami, za
Twoim dobranoc i dzień dobry . .. Ale czy
można tęsknić za czymś czego się nie
zna i za kimś kogo się nie zna ?? Jeśli to
nie tęsknota to co ???? Ja tęsknię więc .. . .
Proszę bądz już .. . .
Tęsknota jest to uczucie braku czegoś albo kogoś kogo/co sie kochało albo bardzo lubiło. Bardzo często wystepuje przy długo trwałych rozstaniach z czyms lub kimś. Niekiedy jednak jest to krótszy okres czasu.