Uwazaj bo za to co napisales, zaraz na Ciebie najada, ze jak ci sie nie podoba to mozesz uciekac z forum. Mnie juz probuja besztac Ale to co zauwazyles, to czysta prawda, Mateusz chce byc fajny..
Konto usunięte
09.04.2009 r. 13:12:18
ehh.Dajcie sobie spokój i nieh każdy zajmnie się sobą. Zachowujece się JAK DUŻE DZIECI-ale no fakt.Faceci są jak duze dzieci.
Konto usunięte
10.04.2009 r. 23:50:40
Paula jakby nie patrzeć, Ty tez jestes jeszcze duzym dzieckiem Myslisz ze dowod niedawno dostalas i jestes intelektualnie doswiadczna jak dojrzala kobieta? Za 5 lat jak napiszesz to co ponizej, bede mogl przyznac Ci racje
Konto usunięte
22.04.2009 r. 16:19:19
Btw. Gierki? Hah nie badz smieszny, po 2. jesli jesteś zazdrosny tym ze moje posty maja popularnosc to sory... ale nie tędy droga... Po 3. Co do gierek... Hmmm... obstawiam, że każda gra w ktora ja bym gral jest za trudna dla Ciebie. A podsumowujac wszystko to czy Ty chcesz byc "fajnym" piszac ten post? "Jeśli chcesz być najlepszym, musisz pokonać najlepszego!"
Konto usunięte
22.04.2009 r. 16:40:38
Brak zajęc ewidentnie wychodzi wam bokiem,przecież każdy tu robi co chce co ci szkodzi ze się chłopak chce troche pobawić..........to nie tragedia.
Robert69
24.04.2009 r. 14:52:58
Ty chcesz kogos poznac czy gierki uprawiasz?idz pograj gdzies,nie badz mameja
Konto usunięte
24.04.2009 r. 14:52:58
Ci, którzy chcą grać niech grają nikomu tego nie zabronisz.. Przecież nie zmienisz ludzi..
A Ci, którzy chcą poznać to i tak poznają bez względu na to czy innym się to podoba czy nie..
"Nie bądź mameją" a Ty za kogo się uważasz?? Za faceta, który wie czego chce, czy woli pograć kogoś kim nie jest?? A może zwracasz właśnie tym na siebie uwagę,że właśnie grasz? A może w ten sposób chcesz poznać swoją miłość, albo swoje wnętrze?? Odpowiedz.. Pozdrawiam
Uwazaj bo za to co napisales, zaraz na Ciebie najada, ze jak ci sie nie podoba to mozesz uciekac z forum. Mnie juz probuja besztac
Ale to co zauwazyles, to czysta prawda, Mateusz chce byc fajny..
ehh.Dajcie sobie spokój i nieh każdy zajmnie się sobą. Zachowujece się JAK DUŻE DZIECI-ale no fakt.Faceci są jak duze dzieci.
Paula jakby nie patrzeć, Ty tez jestes jeszcze duzym dzieckiem
Myslisz ze dowod niedawno dostalas i jestes intelektualnie doswiadczna jak dojrzala kobieta? Za 5 lat jak napiszesz to co ponizej, bede mogl przyznac Ci racje
Btw.
Gierki? Hah nie badz smieszny, po 2. jesli jesteś zazdrosny tym ze moje posty maja popularnosc to sory... ale nie tędy droga... Po 3. Co do gierek... Hmmm... obstawiam, że każda gra w ktora ja bym gral jest za trudna dla Ciebie. A podsumowujac wszystko to czy Ty chcesz byc "fajnym" piszac ten post? "Jeśli chcesz być najlepszym, musisz pokonać najlepszego!"
Brak zajęc ewidentnie wychodzi wam bokiem,przecież każdy tu robi co chce co ci szkodzi ze się chłopak chce troche pobawić..........to nie tragedia.
Ty chcesz kogos poznac czy gierki uprawiasz?idz pograj gdzies,nie badz mameja
Ci, którzy chcą grać niech grają nikomu tego nie zabronisz.. Przecież nie zmienisz ludzi..
A Ci, którzy chcą poznać to i tak poznają bez względu na to czy innym się to podoba czy nie..
"Nie bądź mameją" a Ty za kogo się uważasz?? Za faceta, który wie czego chce, czy woli pograć kogoś kim nie jest?? A może zwracasz właśnie tym na siebie uwagę,że właśnie grasz? A może w ten sposób chcesz poznać swoją miłość, albo swoje wnętrze?? Odpowiedz.. Pozdrawiam