jakaś tam psycholożka o pokręconym nazwisku napisała: "Szczerość uważana jest za najlepszą politykę, ale osoba, która to wymyśliła, nie była już stanu wolnego, nie brała zatem pod uwage istotnego czynnika "... co Wy o tym myślicie?
Konto usunięte
20.12.2009 r. 15:32:16
czasem ludzie nie chca uslyszec szczerej odpowiedzi,bo sie boja prawdy o sobie
Konto usunięte
20.12.2009 r. 15:37:45
No wlasnie postrzelona nie moglas poprostu narmalnie sie o cos spytac ???
Konto usunięte
20.12.2009 r. 15:40:41
Mogłabyś napisać o jaki czynnik chodzi bo ja chyba wiem ale nie mam pewności więc póki co to nie będę się wypowiadał...
Konto usunięte
20.12.2009 r. 15:48:35
sorka, może faktycznie to spory skrót myślowy już Wam mówię o co biega. kobitka żartobliwie, ale i dosadnie pisze, że faceta nie interesuje np "praca w dziale księgowości w firmie zaopatrzenia weterynaryjnego", więc czy trzeba ściemniać? żeby się spodobać?
Konto usunięte
20.12.2009 r. 15:53:02
nie denerwuj się, Tomek spodobał mi się ten cytat i chciałam go porozkminiać z Waszą pomocą
Konto usunięte
20.12.2009 r. 16:00:54
postrzelona wieź ty dziewczyno zacznij normalnie pisac oco ci chodzi bo naprawde nie mam dzis dnia do tego babskiego toku myslenia
Konto usunięte
20.12.2009 r. 16:01:43
nie wiem za bardzo co ta psycholożka miała na mysli ale jedno wiem że ja wale prawdę prosto w oczy choć boli i nie każdemu sie to podoba ale
Konto usunięte
20.12.2009 r. 16:03:13
chodzi mi o szczerość w relacjach damsko- męskich, gdy jeszcze ze sobą parka randkuje i sprawdza czy sobie nawzajem pasuje. wiesz, czy kobieta na swoją korzyść posiadania Tego Wymarzonego Wyśnionego ma oszukiwać co do życiowych celów, pasji itp?
Konto usunięte
20.12.2009 r. 16:05:25
nie oszukiwac tylko czasem przemilczec jakies niewygodne rzeczy az do momentu gdy sie w niej chlopak zakocha a poźniej to juz mozna walic miedzy oczy bo jak ktos zaśpiewał w pewnej piosecne " miłość ci wszystko wybaczy"
Konto usunięte
20.12.2009 r. 16:15:00
czy na pewno wszystko wybaczy? czy tylko tak sie mówi? jak tak piszemy, to sobie przypomiałam komedię "dziewczyna moich koszmarów" oglądaliście? przedstawiła się tak pięknie, po m-cu miodowym się okazało, że wciągała kokę (przez to przegroda nosowa się przestawila ), jest wolontariuszką i ma debet na koncie
Konto usunięte
20.12.2009 r. 16:17:35
O jest i Linka! czesc Linka dawno z toba nie pisalem
Iwona*
20.12.2009 r. 16:18:29
no tak, z tego wszystkiego to najlepsze jest "czy kobieta ma swoją KORZYŚĆ POSIADANIA tego wymarzonego,wyśnionego"
Iwona*
20.12.2009 r. 16:25:31
ale pokręcona tak to zakręciła , że i mnie sie udzieliło
Konto usunięte
20.12.2009 r. 16:33:55
no i takie ma być zakręcone bo trzeba więcej wysiłku włożyć w rozszyfrowanie tego tematu ja sama się zakręciłam czytając psycholożkę, więc to zakręcenie poszło w ruch jak epidemia i padło na Ciebie, Iwonka
Konto usunięte
20.12.2009 r. 16:35:25
zakręcona mi się też podoba
Iwona*
20.12.2009 r. 16:46:26
chyba nie tylko na mnie .....jak najdalej od psycholeżek, a tak przy okazji to przechrzciłam Ciebie sorki:buziak:
Konto usunięte
20.12.2009 r. 16:51:13
ale za to wielu zgrywa świętych, zamiast być szczerym i nie marnować czasu komuś, komu mogło się wydawać, że to ten/ta
Konto usunięte
20.12.2009 r. 16:56:01
Iwonka, toć nic się nie stało zakręcona to synonim postrzelonej
Konto usunięte
20.12.2009 r. 17:18:43
ja się z Tobą zgadzam, Gosiu, od początku.
Konto usunięte
20.12.2009 r. 22:03:22
...W ZUPEŁNOŚCI ZGADZAM ..SIĘ Z GOSIĄ...
Romantyk
21.12.2009 r. 21:05:14
Witaj.Myślę,że szczerość to podstawa związku.Przecież idziesz na spotkanie i myślisz,że poznasz normalną dziewczynę.Okazuje się,że niektóre kobiety mają takie wymagania.Lecz trzeba szukać dalej.Być realistą z dużym dystansem do dziewczyny,którą poznamy przez internet.
Konto usunięte
22.12.2009 r. 00:07:59
ja to zinterpretoje na jezyk uliczny Klientka dała plame Nie brała pod uwagę czynnika swojego stanu
jakaś tam psycholożka o pokręconym nazwisku napisała: "Szczerość uważana jest za najlepszą politykę, ale osoba, która to wymyśliła, nie była już stanu wolnego, nie brała zatem pod uwage istotnego czynnika "... co Wy o tym myślicie?
czasem ludzie nie chca uslyszec szczerej odpowiedzi,bo sie boja prawdy o sobie
No wlasnie postrzelona nie moglas poprostu narmalnie sie o cos spytac ???
Mogłabyś napisać o jaki czynnik chodzi bo ja chyba wiem ale nie mam pewności więc póki co to nie będę się wypowiadał...
sorka, może faktycznie to spory skrót myślowy
już Wam mówię o co biega. kobitka żartobliwie, ale i dosadnie pisze, że faceta nie interesuje np "praca w dziale księgowości w firmie zaopatrzenia weterynaryjnego", więc czy trzeba ściemniać? żeby się spodobać?
nie denerwuj się, Tomek
spodobał mi się ten cytat i chciałam go porozkminiać z Waszą pomocą
postrzelona wieź ty dziewczyno zacznij normalnie pisac oco ci chodzi bo naprawde nie mam dzis dnia do tego babskiego toku myslenia
nie wiem za bardzo co ta psycholożka miała na mysli
ale jedno wiem że ja wale prawdę prosto w oczy choć boli i nie każdemu sie to podoba
ale
chodzi mi o szczerość w relacjach damsko- męskich, gdy jeszcze ze sobą parka randkuje i sprawdza czy sobie nawzajem pasuje. wiesz, czy kobieta na swoją korzyść posiadania Tego Wymarzonego Wyśnionego ma oszukiwać co do życiowych celów, pasji itp?
nie oszukiwac tylko czasem przemilczec jakies niewygodne rzeczy az do momentu gdy sie w niej chlopak zakocha a poźniej to juz mozna walic miedzy oczy bo jak ktos zaśpiewał w pewnej piosecne " miłość ci wszystko wybaczy"
czy na pewno wszystko wybaczy? czy tylko tak sie mówi? jak tak piszemy, to sobie przypomiałam komedię "dziewczyna moich koszmarów"
oglądaliście? przedstawiła się tak pięknie, po m-cu miodowym się okazało, że wciągała kokę (przez to przegroda nosowa się przestawila
), jest wolontariuszką i ma debet na koncie
O jest i Linka! czesc Linka dawno z toba nie pisalem
no tak, z tego wszystkiego to najlepsze jest "czy kobieta ma swoją KORZYŚĆ POSIADANIA tego wymarzonego,wyśnionego"
no i takie ma być zakręcone
bo trzeba więcej wysiłku włożyć w rozszyfrowanie tego tematu
ja sama się zakręciłam czytając psycholożkę, więc to zakręcenie poszło w ruch jak epidemia
i padło na Ciebie, Iwonka
zakręcona mi się też podoba
chyba nie tylko na mnie
.....jak najdalej od psycholeżek, a tak przy okazji to przechrzciłam Ciebie
sorki:buziak:
ale za to wielu zgrywa świętych, zamiast być szczerym i nie marnować czasu komuś, komu mogło się wydawać, że to ten/ta
Iwonka, toć nic się nie stało
zakręcona to synonim postrzelonej
ja się z Tobą zgadzam, Gosiu, od początku.
...W ZUPEŁNOŚCI ZGADZAM ..SIĘ Z GOSIĄ...
Witaj.Myślę,że szczerość to podstawa związku.Przecież idziesz na spotkanie i myślisz,że poznasz normalną dziewczynę.Okazuje się,że niektóre kobiety mają takie wymagania.Lecz trzeba szukać dalej.Być realistą z dużym dystansem do dziewczyny,którą poznamy przez internet.
ja to zinterpretoje na jezyk uliczny
Klientka dała plame
Nie brała pod uwagę czynnika swojego stanu