TAK SIE ZASTANAWIAM,CORAZ MNIEJ LUDZI Z TWARZĄ ,A CORAZ WIECEJ KONT FIKCYJNYCH,I NAJLEPSZE ,ZE ZNAJA SIE CO TO W TRAWIE PISZCZY,OJ BARDZO DZIWNE JAK DLA MNIE,ALE WIDOCZNIE TAK MA BYĆ
AGATA
06.05.2011 r. 07:25:50
Ja to wógóle nie wiem o co chodzi
nie chce mi sie czytac postów
jedni sie usuwaja inni albo ci sami z innym nickiem przychodzą
i coś dzieje
Ernest
06.05.2011 r. 11:35:18
Czesc wam
Romantyk
06.05.2011 r. 11:36:40
Witam.Jestem normalny,piszę to co myślę.Staram się być sobą ,Dla ,tych którzy są smutni polecam piosenkę Marka Grechuty:\"Dni których nie znamy\" oraz piosenki Czerwonych Gitar ;\"Droga którą idę\" i piosenkę Czerwono-Czarnych :\"Siedemnaście milionów\".
Ernest
06.05.2011 r. 11:37:31
Daria co tam u ciebie ??
Ernest
06.05.2011 r. 11:39:21
Ale powiedz Daria wzielas juz slub z tym chlopakiem co go w komorce trzymalas zeby ci nie nawial ??
Romantyk
06.05.2011 r. 11:40:03
nie piszę jak automat
Ernest
06.05.2011 r. 11:44:20
Dobrą kłodke mowisz
pytalem o ten slub Dario dlatego ze jak juz bys zostala jego zona to wtedy bedziesz mogla juz oficjalnie i legalnie zabierac mu wszystkie jego pieniadze a nie jak teraz tak pocichaczu zeby nikt sie nie dowiedzial
Ernest
06.05.2011 r. 11:47:15
Sam daje no prosze, ale go sobie wokol palca owinelas
Kajetan
07.05.2011 r. 12:03:18
Dla kont fikcyjnych czyu też bez widocznej twarzy posiadacza konta powinny być bany
Kajetan
07.05.2011 r. 12:07:11
Każdy kto założy konto powinien mieć max 24 h na dodanie choć jednego zdjęcia, na którym będzie widoczna twarz w przeciwnym razie po upływie tych 24 h konto będzie w trybie natychmiastowym bezpowrotnie usówane.
Kajetan
07.05.2011 r. 12:15:55
Administratori zrób cos z tym żeby każdy kto ma konto obowiązkowo miał przynajmniej jedno zdjęcie z widoczna twarza bod groźbą usuniecia konta. Jeżeli tak z 2 - 3 razy zostanie im usunięte konto to może wstawią dla świętego spokoju te zdjęcie i juz będzie każdego widać.
Kajetan
07.05.2011 r. 12:18:37
MARIA ja przecież tak zrobiłem
Kajetan
07.05.2011 r. 13:01:59
Spoko MARIA u siebie w temacie napisałem cos ważnego do wszystkich użytkowników
antek
08.05.2011 r. 08:46:09
a jeśli ktoś jest nie fotogeniczny jak ja to co
antek
08.05.2011 r. 08:54:48
nie każdy ma tak sympatyczny pyszczek jak TY na tym hamaku
DZIKI ZACHÓD
09.05.2011 r. 01:07:46
kajetan to nie przejdzie. skąd pewność że będą wstawiane foty swoje a nie innych? no chyba że dodasz jeszcze do tego że chociaż jedna fota powinna być z widoczną twarzą i kartką w ręku z napiem Mkontakt
DZIKI ZACHÓD
09.05.2011 r. 10:48:40
Misia ja też mam netową niech każdy się o tym do wie a co mi tam zachody słońca na mkontakcie są najbardziej brzydkie jakie widziałam ciekawe jakie są wschody
TAK SIE ZASTANAWIAM,CORAZ MNIEJ LUDZI Z TWARZĄ ,A CORAZ WIECEJ KONT FIKCYJNYCH,I NAJLEPSZE ,ZE ZNAJA SIE CO TO W TRAWIE PISZCZY,OJ BARDZO DZIWNE JAK DLA MNIE,ALE WIDOCZNIE TAK MA BYĆ
Ja to wógóle nie wiem o co chodzi
nie chce mi sie czytac postów
jedni sie usuwaja inni albo ci sami z innym nickiem przychodzą
i coś dzieje
Czesc wam
Witam.Jestem normalny,piszę to co myślę.Staram się być sobą ,Dla ,tych którzy są smutni polecam piosenkę Marka Grechuty:\"Dni których nie znamy\" oraz piosenki Czerwonych Gitar ;\"Droga którą idę\" i piosenkę Czerwono-Czarnych :\"Siedemnaście milionów\".
Daria co tam u ciebie ??
Ale powiedz Daria wzielas juz slub z tym chlopakiem co go w komorce trzymalas zeby ci nie nawial ??
nie piszę jak automat
Dobrą kłodke mowisz
pytalem o ten slub Dario dlatego ze jak juz bys zostala jego zona to wtedy bedziesz mogla juz oficjalnie i legalnie zabierac mu wszystkie jego pieniadze a nie jak teraz tak pocichaczu zeby nikt sie nie dowiedzial
Sam daje
no prosze, ale go sobie wokol palca owinelas
Dla kont fikcyjnych czyu też bez widocznej twarzy posiadacza konta powinny być bany
Każdy kto założy konto powinien mieć max 24 h na dodanie choć jednego zdjęcia, na którym będzie widoczna twarz w przeciwnym razie po upływie tych 24 h konto będzie w trybie natychmiastowym bezpowrotnie usówane.
Administratori zrób cos z tym żeby każdy kto ma konto obowiązkowo miał przynajmniej jedno zdjęcie z widoczna twarza bod groźbą usuniecia konta. Jeżeli tak z 2 - 3 razy zostanie im usunięte konto to może wstawią dla świętego spokoju te zdjęcie i juz będzie każdego widać.
MARIA ja przecież tak zrobiłem
Spoko MARIA u siebie w temacie napisałem cos ważnego do wszystkich użytkowników
a jeśli ktoś jest nie fotogeniczny jak ja to co
nie każdy ma tak sympatyczny pyszczek jak TY na tym hamaku
kajetan to nie przejdzie. skąd pewność że będą wstawiane foty swoje a nie innych? no chyba że dodasz jeszcze do tego że chociaż jedna fota powinna być z widoczną twarzą i kartką w ręku z napiem Mkontakt
Misia ja też mam netową
niech każdy się o tym do wie
a co mi tam
zachody słońca na mkontakcie są najbardziej brzydkie jakie widziałam
ciekawe jakie są wschody