Czemu ty q a taki jestes na jaki wątek nie wejdziesz to zaraz tam się robi meta przez ciebie i te twoje mądrości życiowe. Ty z każdego człowieka drwisz obrażasz. Czy ty nie masz szacunku dla samego siebie Tutaj pza toba sa normalni ludzie tez co chcą normalnie podyskutować i nie zastanawiać się kiedy wejdzie taki bałwan jak ty i roz i całą dyskujse
Kajetan
29.04.2011 r. 21:02:49
masz jakiś problem ??
Kajetan
29.04.2011 r. 21:03:49
jak tak to ci go zaraz z głowy
Kajetan
29.04.2011 r. 21:04:58
Tibi
Kajetan
29.04.2011 r. 21:07:29
Mało to ty masz w głowie upsss ty w głowie nie masz nic bo człowiek mający cokolwiek w głowie nie zachowuje się jak ty.
Kajetan
29.04.2011 r. 21:09:14
śmiej się śmiej gepciu ale zobaczysz może nie dziś nie jutro ale będziesz cierpiec za całe zło którego się dopuściłeś tak samo TIBI z tym że on na własnej skórze się o tym przekona
Kajetan
29.04.2011 r. 21:11:42
TIBI oczywiście ze ty nie wiesz dlatego jestes takim chamem pewnie nigdy porządnie wp ol od rodziców nie dostałeś ani nigdy puźniej. Przydałoby się żeby ktoś tobie p ł tak mocno żeby ci się gęba zamkneła i żeby ci palce połamał żebys pisac na klawiaturze nie mógł
Kajetan
29.04.2011 r. 21:15:01
Bawi mnie jego głupota smiać mi się chce z takich ludzi chciałby przyg **cenzura** sobie panienke ale nie wie co to kultura i jedzie po nich jak bo kubie wiejskiego g ju ten człowiek to jest kompletne ZERO
Kajetan
29.04.2011 r. 21:16:39
gepard śmieszny jesteś weś TIBIEGO i razem jedźcie do Obrzyć na oddział zamknięty
Kajetan
29.04.2011 r. 21:17:30
Kulturalni ludzie nie postępuja jak ty deklu
Kajetan
29.04.2011 r. 21:20:18
Kajetan
29.04.2011 r. 21:22:43
Ja nie jestem bez winy i kamieniem nie rzuce
Ale za le mu głazem dla lepszego ewektu tryskającej krwi z jego pustej glowy
Kajetan
29.04.2011 r. 21:24:19
hahahahahaha gepard TIBI i ich koledzy hahahahaha
Kajetan
29.04.2011 r. 21:26:31
Wasza trójka to parodia ludzkiego życia leczcie się
Kajetan
29.04.2011 r. 21:27:37
gepciu na ać to możesz swojej matce na gębe i ojcu do r a a nie namnie
Kajetan
29.04.2011 r. 21:29:27
do gaci tak ale do własnej głowy chyba nie
Kajetan
29.04.2011 r. 21:34:30
gepciu w twoim przeciwieństwie ja spermy TIBIEGO nie pije wclae jej nie pije zresztą lepiej żebysmy się nie spotkali nudzicie mnie buraki
Czemu ty q
a taki jestes
na jaki wątek nie wejdziesz to zaraz tam się robi meta przez ciebie i te twoje mądrości życiowe. Ty z każdego człowieka drwisz obrażasz. Czy ty nie masz szacunku dla samego siebie
Tutaj pza toba sa normalni ludzie tez co chcą normalnie podyskutować i nie zastanawiać się kiedy wejdzie taki bałwan jak ty i roz
i całą dyskujse
masz jakiś problem ??
jak tak to ci go zaraz
z głowy
Tibi
Mało to ty masz w głowie upsss ty w głowie nie masz nic bo człowiek mający cokolwiek w głowie nie zachowuje się jak ty.
śmiej się śmiej gepciu ale zobaczysz może nie dziś nie jutro ale będziesz cierpiec za całe zło którego się dopuściłeś tak samo TIBI z tym że on na własnej skórze się o tym przekona
TIBI oczywiście ze ty nie wiesz dlatego jestes takim chamem pewnie nigdy porządnie wp
ol od rodziców nie dostałeś ani nigdy puźniej. Przydałoby się żeby ktoś tobie p
ł tak mocno żeby ci się gęba zamkneła i żeby ci palce połamał żebys pisac na klawiaturze nie mógł
Bawi mnie jego głupota smiać mi się chce z takich ludzi chciałby przyg **cenzura** sobie panienke ale nie wie co to kultura i jedzie po nich jak bo kubie wiejskiego g
ju ten człowiek to jest kompletne ZERO
gepard śmieszny jesteś weś TIBIEGO i razem jedźcie do Obrzyć na oddział zamknięty
Kulturalni ludzie nie postępuja jak ty deklu
Ja nie jestem bez winy i kamieniem nie rzuce
le mu głazem dla lepszego ewektu tryskającej krwi z jego pustej glowy
Ale za
hahahahahaha gepard TIBI i ich koledzy hahahahaha
Wasza trójka to parodia ludzkiego życia leczcie się
gepciu na
ać to możesz swojej matce na gębe i ojcu do r
a a nie namnie
do gaci tak ale do własnej głowy chyba nie
gepciu w twoim przeciwieństwie ja spermy TIBIEGO nie pije wclae jej nie pije zresztą lepiej żebysmy się nie spotkali nudzicie mnie buraki