Witam serdecznie,będę podczas majowego weekendu odpoczywać w okolicach Ustrzyk Górnych. Chętnie spotkam się z Panią, jestem w stanie zapłącić 400 zł. Ja w miarę przystojny, kulturalny, zadbany, ładnie zbudowany. Preferencje: jak najbardziej normalne. Pozdrawiam ciepło
Kill Bill
26.04.2011 r. 21:08:56
ja pojadę ale z koleżanką
Romantyk
27.04.2011 r. 13:07:34
no tak w bieszczady ,za cdzterysta złotych to pewnie nocleg w schronisku.Spacery i piękne widoki za darmo.
Maciek
27.04.2011 r. 14:38:21
kogos niezle popier... taki majatek chce wydac
Romantyk
28.04.2011 r. 11:02:29
Jaki majątek,czterysta złotych w Bieszczadach to nie majątek .kiedyś słyszałem dowcip.Czym się różnią wakacje nad morzem od wakacji w górach.Bo nad morzem są ceny słone,a w górach wysokie.
Maciek
28.04.2011 r. 11:08:23
smieje sie panie romantyk za te 400 to sobie moze na 1h do agencji skoczyc , no chyba ze wyglad niema znaczenia dla goscia , to napewno jakas rejonowke wychaczy
Romantyk
28.04.2011 r. 11:10:09
Też się śmieje panie Maćku ,bo za czterysta złotych koleś może pokochać się z kobietą z agencji towarzyskiej.
Maciek
28.04.2011 r. 11:12:58
tylko i wylacznie a to jest przyjemne gdy sie placi ???
Witam serdecznie,będę podczas majowego weekendu odpoczywać w okolicach Ustrzyk Górnych. Chętnie spotkam się z Panią, jestem w stanie zapłącić 400 zł. Ja w miarę przystojny, kulturalny, zadbany, ładnie zbudowany. Preferencje: jak najbardziej normalne. Pozdrawiam ciepło
ja pojadę ale z koleżanką
no tak w bieszczady ,za cdzterysta złotych to pewnie nocleg w schronisku.Spacery i piękne widoki za darmo.
kogos niezle popier...
taki majatek chce wydac
Jaki majątek,czterysta złotych w Bieszczadach to nie majątek .kiedyś słyszałem dowcip.Czym się różnią wakacje nad morzem od wakacji w górach.Bo nad morzem są ceny słone,a w górach wysokie.
smieje sie panie romantyk
za te 400 to sobie moze na 1h do agencji skoczyc , no chyba ze wyglad niema znaczenia dla goscia , to napewno jakas rejonowke wychaczy
Też się śmieje panie Maćku ,bo za czterysta złotych koleś może pokochać się z kobietą z agencji towarzyskiej.
tylko i wylacznie
a to jest przyjemne
gdy sie placi ???