Widzę, że wiele osób kogoś tu szuka. Jedni chcą sexu a inni miłości. Jakby nie było szukają kogoś.
Ja znalazłam i sex i miłość na portalu, który chciałabym wam polecić. Jest to portal, który powstał niedawno, a już jest tam mnóstwo osób poszukujących seksu, miłości, przyjaźni bądź mocnych wrażeń. Możecie się dowiedzieć, gdzie są najlepsze imprezy, a jeśli brakuje w spisie jakiegoś klubu lub dyskoteki, które wg Was warto odwiedzić, to możecie dodać je do spisu, macie też grupy tematyczne i forum erotyczne. Możecie dodawać swoje zdjęcia lub całe albumy, wrzucać filmiki, lub oglądać pikantne fotki i filmiki innych oceniając i dodając komentarze.
Wszystko to jest za darmo, a nie jak na innych stronach, gdzie trzeba zapłacić po rejestracji, żeby wysłać do kogoś wiadomość. Tu tak nie ma
Panie mają tam lepiej, bo Panowie chętniej robią sobie fotki i mamy na co popatrzeć ;D ale niech ta wieść nie zniechęci Panów do tej strony bo mimo, że jest odrobinę mniej fotek Pań ale profili mnóstwo, to kobiety tam są naprawdę gorące ;D sam fakt, że tam są już świadczy o tym, że chcą kogoś poznać ... może Ciebie
Ale koniec gadania i czas na działania
Macie linka
http://sexamore.pl/pr/dXNlcjoyMjEyNw==
Nikomu nie każę tam wejść, a tylko próbuję pomóc, bo mi się udało tam znaleźć to czego szukałam
Tylko podkreślam, że to serwis pikantny dla osób pełnoletnich
Pozdrawiam i życzę owocnego szukania
Ania
antek
10.04.2011 r. 14:43:11
jak tam znalazłaś to co tu robisz
antek
10.04.2011 r. 14:52:47
mnie samo oglądanie nie kręci a jak kręci Anie8606 to poco jej serwis niech wezmie lustro
antek
10.04.2011 r. 14:57:23
albo pęka
antek
10.04.2011 r. 15:01:18
ale ance
Trotsk
10.04.2011 r. 20:05:42
co za rumuny
Kill Bill
10.04.2011 r. 21:52:36
Trotsk
12.04.2011 r. 06:44:22
Marysia nie podlizuj sie tak bo każdy wie ze jestes tu najgorszą wiedzmą
AGATA
12.04.2011 r. 07:38:08
Trotsk
Maria nier przejmuj sie i nie płakaj
jestes super kobitka
Trotsk
12.04.2011 r. 13:32:10
oj;P
Trotsk
12.04.2011 r. 17:10:32
mów za siebie
rzeczywiscie zajepisty widok jak sobie obciągają
Trotsk
12.04.2011 r. 21:22:02
twoja kiełbasa to sie nadaje, jest stara i pomarszczona pewnie...z czym do ludzi schowaj ją i nie pokazuj bo jest taka zwyczajna
Trotsk
12.04.2011 r. 21:28:34
parówki są dobre, szczególnie preferuję morliny
Trotsk
12.04.2011 r. 21:34:55
kiełbasa to mi sie kojarzy własnie ze starym, smierdzącym, zdziadziałym capem a paróweczka no już sama nazwa mówi młody Bóg
antek
12.04.2011 r. 21:38:05
Trotsik mały i takiel krakowskiej nie poradzi a paróweczka wszędzie wejdzie
Trotsk
12.04.2011 r. 21:40:56
kiełbasa to dla takich rozklapciałych nimfomanek
mi chuda parówka wystarczy, mało potrzebowska jestem
Trotsk
12.04.2011 r. 21:41:34
a tobie niech ta stara sparciała kiełbacha jak najwiecej w gardle staje
Trotsk
12.04.2011 r. 21:48:30
och och znawca sie znalazł
moze i są robione z odpadów, ale robią dobrze na żołądku i człowiek syty jest
antek
12.04.2011 r. 21:51:29
a co ma żołądek do robienia dobrze
Trotsk
12.04.2011 r. 21:53:32
robic dobrze ma wiele znaczen....go to google city
Trotsk
12.04.2011 r. 21:58:37
o to to to to
yanky
13.04.2011 r. 13:48:16
ooooooo
Romantyk
14.04.2011 r. 12:21:12
witam.Pewnie patrzy w lustro i jak królowa z Królewny śnieżki mówi :jesteś najpiękniejsza na świecie,a są inne piękniejsze od Ciebie
Witam Wszystkich
... może Ciebie
Widzę, że wiele osób kogoś tu szuka. Jedni chcą sexu a inni miłości. Jakby nie było szukają kogoś.
Ja znalazłam i sex i miłość na portalu, który chciałabym wam polecić. Jest to portal, który powstał niedawno, a już jest tam mnóstwo osób poszukujących seksu, miłości, przyjaźni bądź mocnych wrażeń. Możecie się dowiedzieć, gdzie są najlepsze imprezy, a jeśli brakuje w spisie jakiegoś klubu lub dyskoteki, które wg Was warto odwiedzić, to możecie dodać je do spisu, macie też grupy tematyczne i forum erotyczne. Możecie dodawać swoje zdjęcia lub całe albumy, wrzucać filmiki, lub oglądać pikantne fotki i filmiki innych oceniając i dodając komentarze.
Wszystko to jest za darmo, a nie jak na innych stronach, gdzie trzeba zapłacić po rejestracji, żeby wysłać do kogoś wiadomość. Tu tak nie ma
Panie mają tam lepiej, bo Panowie chętniej robią sobie fotki i mamy na co popatrzeć ;D ale niech ta wieść nie zniechęci Panów do tej strony bo mimo, że jest odrobinę mniej fotek Pań ale profili mnóstwo, to kobiety tam są naprawdę gorące ;D sam fakt, że tam są już świadczy o tym, że chcą kogoś poznać
Ale koniec gadania i czas na działania
Macie linka
http://sexamore.pl/pr/dXNlcjoyMjEyNw==
Nikomu nie każę tam wejść, a tylko próbuję pomóc, bo mi się udało tam znaleźć to czego szukałam
Tylko podkreślam, że to serwis pikantny dla osób pełnoletnich
Pozdrawiam i życzę owocnego szukania
Ania
mnie samo oglądanie nie kręci a jak kręci Anie8606 to poco jej serwis niech wezmie lustro
albo pęka
Marysia nie podlizuj sie tak bo każdy wie ze jestes tu najgorszą wiedzmą
Trotsk
Maria nier przejmuj sie i nie płakaj
jestes super kobitka
oj;P
mów za siebie
rzeczywiscie zajepisty widok jak sobie obciągają
twoja kiełbasa to sie nadaje, jest stara i pomarszczona pewnie...z czym do ludzi schowaj ją i nie pokazuj bo jest taka zwyczajna
parówki są dobre, szczególnie preferuję morliny
kiełbasa to mi sie kojarzy własnie ze starym, smierdzącym, zdziadziałym capem a paróweczka no już sama nazwa mówi młody Bóg
kiełbasa to dla takich rozklapciałych nimfomanek
mi chuda parówka wystarczy, mało potrzebowska jestem
a tobie niech ta stara sparciała kiełbacha jak najwiecej w gardle staje
och och znawca sie znalazł
moze i są robione z odpadów, ale robią dobrze na żołądku i człowiek syty jest
robic dobrze ma wiele znaczen....go to google city
o to to to to
witam.Pewnie patrzy w lustro i jak królowa z Królewny śnieżki mówi :jesteś najpiękniejsza na świecie,a są inne piękniejsze od Ciebie
Jak to gdzie przed nią,a ściema aż miło
he nie wiem