To ja odpowiem tym samym...
Ale w policzek by plotek nie było:buziak:
Konto usunięte
18.12.2009 r. 13:06:03
Wiesz...
Gepard snuł domysły bo wczoraj kropeczce koleżeńskiego buziaka w cipeczkę i posłałem
Konto usunięte
18.12.2009 r. 13:29:04
no wiesz, nikt nie siedzi 24 na dobe na forum )
Konto usunięte
18.12.2009 r. 13:32:22
wiem,wiem,ale szkoda,ze tak szybko ucieklyscie---ale ja tez tylko z doskoku,bo mam troche roboty,,ale obserwuje o sie tu dzieje
Konto usunięte
18.12.2009 r. 13:40:40
no troszeczkę się dzieje
wiesz, wieczorkiem zawsze jest więcej czasu
a jeśli chodzi o Twoje wypowiedzi
ja również uważam, że nie należy łamać swoich zasad:buziak:
Konto usunięte
18.12.2009 r. 13:44:12
oj jak milutko pozdrawiam :buziak:i powoli uciekam-- swieta za pasem,a tu robota czeka
Konto usunięte
18.12.2009 r. 13:54:07
Zasady musza byc czlowiek bez zasad jest nikim..0..dnem..a sa tacy ktorzy nie maja zasad jak im na dupie zalerzy ..bo ta sa **cenzura** em
Konto usunięte
18.12.2009 r. 15:27:09
tylko jak potem rano w lustro spojrzec?najwazniejsze to budzic sie rano z czystym sumieniem bo łatwo szmatą zostać
Konto usunięte
18.12.2009 r. 15:39:23
bardzo podoba mi się motyw czystego sumienia, coraz mniej ludzi może się tym pochwalić, chociaż podobno w życiu trzeba być ostrym
Konto usunięte
18.12.2009 r. 15:52:18
trzeba byc ostrym,ale nie mozna tracic przy tym swojej torzsamosci Kim bym był,gdybym robił coś z czym się sam nie zgadzam?---dupą wołową a nie sobą.a co do sumienia--do spowiedzi nie chadzam,wiec musze czynic tak aby miec czyste(przynajmniej we własnej ocenie)
Konto usunięte
18.12.2009 r. 15:56:06
zasady to bardzo ważna rzecz każdy chemik trzyma je pod ręką tak zresztą jak i kwasy a tak zupełnie poważnie dawne cnoty rycerskie "bóg honor ojczyzna" dzisiaj zastąpiono nową religią: święty dolar, po trupach na szczyt, lewizna jeżeli ktoś postępuje inaczej postrzegany jest jak jakieś **cenzura** one ufo albo inny cudak peace
Konto usunięte
18.12.2009 r. 16:05:11
kwestia intelektu no no, nowy wątek w sprawie
Konto usunięte
18.12.2009 r. 16:05:48
No coś w końcu z chemii , no wiadomo że są kwasy i zasady .
Konto usunięte
18.12.2009 r. 16:08:01
A może tu chodzi o Sobiesława Zasadę
Konto usunięte
18.12.2009 r. 16:09:00
cnoty rycerskie ...hmmm one byly raczej narzucone przez spoleczenstwo tamtych czasow.tylko z ta 2 sie zgodze.bóg-nie bo ja akurat niewieżący jestem,a ojczyzna???Też nie-nie jestem patriotą bo ten kraj nic nie robi dla takich ludzi jak ja-tylko wyciąga kase i chce mnie udupic na kazdym kroku,ale mam wlasny światopogląd i zasady,ktore nie krzywdza moich bliskich...a to tez wazne
Konto usunięte
18.12.2009 r. 16:27:33
nie pytaj co kraj zrobi dla ciebie , zapytaj co ty jeszcze możesz oddać dla tuska i jego platformy
Konto usunięte
18.12.2009 r. 16:30:43
hehe platforme to ja tylko wiertniczą moge polubic-tam przynajmniej mozna zarobić,bo w tym kraju to jedynie garba sie dorobie
Konto usunięte
18.12.2009 r. 16:42:58
Chcesz coś zrobić dla tego kraju to wydymaj conDonka
Konto usunięte
18.12.2009 r. 16:44:45
Zasada zajebać conDonka gada
Konto usunięte
18.12.2009 r. 16:49:23
jedyny Donald jakiego lubilem to ten od Disneya,ale to jak malolat bylem
Konto usunięte
18.12.2009 r. 17:16:42
Teraz to widzę że to na forum polityczne przerobiliście
Konto usunięte
18.12.2009 r. 17:24:35
no właśnie, może zejdźmy z polityki
Marcelek
18.12.2009 r. 17:27:12
Polityka ciekawy temat
Konto usunięte
18.12.2009 r. 17:30:07
jestem za,bo polityki tez nie lubie ja bardziej o kreskowkach pisalem
Konto usunięte
18.12.2009 r. 17:31:14
to może otwórz temat o kreskówkach
Konto usunięte
18.12.2009 r. 17:33:04
w kreskowkach panuja inne zasady hehe--uciekam na piwko...moze potem zajrze.MILEGO PISANIA
Konto usunięte
18.12.2009 r. 17:35:36
hah, ciepłego wieczoru
Marcelek
18.12.2009 r. 17:37:07
hmm widzę nowa koleżanka zagościła na mk
Konto usunięte
18.12.2009 r. 17:39:29
owszem
mam nadzieję, ze zasłużę sobie na uznanie stałych bywalców
To ja odpowiem tym samym...
Ale w policzek by plotek nie było:buziak:
Wiesz...
posłałem
Gepard snuł domysły bo wczoraj kropeczce koleżeńskiego buziaka w cipeczkę i
no wiesz, nikt nie siedzi 24 na dobe na forum
)
wiem,wiem,ale szkoda,ze tak szybko ucieklyscie---ale ja tez tylko z doskoku,bo mam troche roboty,,ale
obserwuje o sie tu
dzieje
no troszeczkę się dzieje
wiesz, wieczorkiem zawsze jest więcej czasu
a jeśli chodzi o Twoje wypowiedzi
ja również uważam, że nie należy łamać swoich zasad:buziak:
oj jak milutko
pozdrawiam :buziak:i powoli uciekam--
swieta za pasem,a tu robota czeka
Zasady musza byc czlowiek bez zasad jest nikim..0..dnem..a sa tacy ktorzy nie maja zasad jak im na dupie zalerzy ..bo ta sa **cenzura** em
tylko jak potem rano w lustro spojrzec?najwazniejsze to budzic sie rano z czystym sumieniem
bo łatwo szmatą zostać
bardzo podoba mi się motyw czystego sumienia, coraz mniej ludzi może się tym pochwalić, chociaż podobno w życiu trzeba być ostrym
trzeba byc ostrym,ale nie mozna tracic przy tym swojej torzsamosci Kim bym był,gdybym robił coś z czym się sam nie zgadzam?---dupą wołową
a nie sobą.a co do sumienia--do spowiedzi nie chadzam,wiec musze czynic tak aby miec czyste(przynajmniej we własnej ocenie)
zasady to bardzo ważna rzecz każdy chemik trzyma je pod ręką tak zresztą jak i kwasy
a tak zupełnie poważnie dawne cnoty rycerskie "bóg honor ojczyzna" dzisiaj zastąpiono nową religią: święty dolar, po trupach na szczyt, lewizna jeżeli ktoś postępuje inaczej postrzegany jest jak jakieś **cenzura** one ufo
albo inny cudak
peace
kwestia intelektu no no, nowy wątek w sprawie
No coś w końcu z chemii , no wiadomo że są kwasy i zasady .
A może tu chodzi o Sobiesława Zasadę
cnoty rycerskie
...hmmm one byly raczej narzucone przez spoleczenstwo tamtych czasow.tylko z ta 2 sie zgodze.bóg-nie bo ja akurat niewieżący jestem,a ojczyzna???Też nie-nie jestem patriotą bo ten kraj nic nie robi dla takich ludzi jak ja-tylko wyciąga kase i chce mnie udupic na kazdym kroku,ale mam wlasny światopogląd i zasady,ktore nie krzywdza moich bliskich...a to tez wazne
hehe platforme to ja tylko wiertniczą moge polubic-tam przynajmniej mozna zarobić,bo w tym kraju to jedynie garba sie dorobie
Chcesz coś zrobić dla tego kraju to wydymaj conDonka
Zasada zajebać conDonka gada
jedyny Donald jakiego lubilem to ten od Disneya,ale to jak malolat bylem
Teraz to widzę że to na forum polityczne przerobiliście
no właśnie, może zejdźmy z polityki
Polityka ciekawy temat
jestem za,bo polityki tez nie lubie
ja bardziej o kreskowkach pisalem
to może otwórz temat o kreskówkach
w kreskowkach panuja inne zasady hehe--uciekam na piwko...moze potem zajrze.MILEGO PISANIA
hah, ciepłego wieczoru
hmm widzę nowa koleżanka zagościła na mk
owszem
mam nadzieję, ze zasłużę sobie na uznanie stałych bywalców
wystarczy że będziesz się udzielała