Ale ja niechce cie w **cenzura** iac przecież wiesz ze cie bardzo kocham i chce dla ciebie jak najlepiej a wtedy na tym czacie to taki jeden jarek cie brzydko nazwal a nie ja. Ja odrazu cie bronilem i napisalem mu zeby przestal tak cie nazywac bo dostanie w ryj
Konto usunięte
19.12.2009 r. 16:16:43
ta ta ta Tomaszku bujac to my nie nas ....
Konto usunięte
19.12.2009 r. 16:18:46
Ale serio Sylwia to nie bylem ja a ty mnie od kutafonow najgorszych wyzwalas
Konto usunięte
19.12.2009 r. 16:19:26
a bos kutafon no
Konto usunięte
19.12.2009 r. 16:21:00
Wcale nie dlaczego tak na mnie mowisz ja cie tak brzydko nie nazywam ja mowi do ciebia ladnie ze cie kocham w wogole a ty mnie tak ....
Konto usunięte
19.12.2009 r. 16:22:02
tomek hahha ja tez cie kocham ale w druga strone
Konto usunięte
19.12.2009 r. 16:24:17
No wiesz co Sylwia .... jak tak mozesz a podobno takie z ciebie mila dziewczyna
Konto usunięte
19.12.2009 r. 16:25:42
tomaszek toc ja zartuje ...ehh nic sie na zartach nie znasz
ale kochac nie kocham ...wiecej...nawet sie nie podkochuje
Konto usunięte
19.12.2009 r. 16:27:09
Normalnie lamiesz mi serce dziewczyno i to w okresie siwatecznym co jest podwojnie zaliczane na konto zlych uczynków Sylwia
Konto usunięte
19.12.2009 r. 16:30:27
a pocałuj ty mnie w
Konto usunięte
19.12.2009 r. 16:31:54
To bedzie dla mnie przyjemnosc Sylwia
Konto usunięte
19.12.2009 r. 16:33:26
tylko najpierw sie umyj do tego zabiegu
Konto usunięte
19.12.2009 r. 16:40:40
Ja brudny Sylwia nie chodze
Konto usunięte
19.12.2009 r. 18:58:55
ZWYCZAJNA ..WYDAJESZ SIĘ MĄDRĄ KOBIETĄ A JEDNAK NIE ZROZUMIAŁAŚ O CO MI CHODZIŁO ...NIESTETY ..,TO MOŻE CI WYJAŚNIĘ ..
.. NIE PRZESZKADZASZ MI ..,ŻE UDZIELASZ SIĘ NA FORUM ..CZY ,ZE JESTEŚ NA MKONTAKT ...CHODZIŁO MI O TO ,ŻE CHYBA ZAINTERESOWAŁAŚ SIĘ MOJĄ OSOBĄ ..I DLATEGO TAK CZĘSTO ZAGLĄDAŁAŚ NA MÓJ PROFIL..I TO MI SIĘ NIE SPODOBAŁO ..POZA TYM NIC DO CIEBIE NIE MAM ..POZDRO
Romantyk
19.12.2009 r. 19:51:26
Witaj.Szukamy kobiety,która będzie miła i sympatyczna.Z która będzie się nam miło rozmawiało.Która będzie miała własne zasady moralne.Gabriel dziewczyna idzie z chłopakiem do łózka bo kocha chłopaka lub pragnie mieć dziecko.Rozwody były są i będą.Jeśli ludzie nie pasują do siebie charakterami.Mają inną wizję życia we dwoje.
Konto usunięte
19.12.2009 r. 20:13:04
Neron a może zapomnimy o tym po prostu ? chyba nie ma sensu wciąż do tego wracac?
Konto usunięte
19.12.2009 r. 21:11:50
no dobra może bez czepiania się
Konto usunięte
19.12.2009 r. 21:20:38
hej hej, ale mogłoby być tak miło i sympatycznie:buziak:
Marcelek
19.12.2009 r. 22:30:37
Neron powinien mieć ksywe chyba
Marcelek
19.12.2009 r. 22:52:37
ona jest u mnie
John
19.12.2009 r. 23:20:22
Wracając do pytania.-
Zasady są bardzo ważne w życiu, chociaż czasem przeszkadzają, konsekwencje też bywają różne, ale trzeba je ponosić właśnie w imię tych zasad. To oczywiście moje zdanie i nie wszyscy będą się z tym zgadzać
Ale ja niechce cie w **cenzura** iac przecież wiesz ze cie bardzo kocham i chce dla ciebie jak najlepiej a wtedy na tym czacie to taki jeden jarek cie brzydko nazwal a nie ja. Ja odrazu cie bronilem i napisalem mu zeby przestal tak cie nazywac bo dostanie w ryj
ta ta ta Tomaszku bujac to my nie nas ....
Ale serio Sylwia to nie bylem ja a ty mnie od kutafonow najgorszych wyzwalas
a bos kutafon no
Wcale nie dlaczego tak na mnie mowisz ja cie tak brzydko nie nazywam
ja mowi do ciebia ladnie ze cie kocham w wogole a ty mnie tak ....
tomek hahha ja tez cie kocham ale w druga strone
No wiesz co Sylwia .... jak tak mozesz a podobno takie z ciebie mila dziewczyna
tomaszek toc ja zartuje ...ehh nic sie na zartach nie znasz
ale kochac nie kocham ...wiecej...nawet sie nie podkochuje
Normalnie lamiesz mi serce dziewczyno i to w okresie siwatecznym co jest podwojnie zaliczane na konto zlych uczynków Sylwia
a pocałuj ty mnie w
To bedzie dla mnie przyjemnosc Sylwia
tylko najpierw sie umyj do tego zabiegu
Ja brudny Sylwia nie chodze
ZWYCZAJNA ..WYDAJESZ SIĘ MĄDRĄ KOBIETĄ A JEDNAK NIE ZROZUMIAŁAŚ O CO MI CHODZIŁO ...NIESTETY ..,TO MOŻE CI WYJAŚNIĘ ..
.. NIE PRZESZKADZASZ MI ..,ŻE UDZIELASZ SIĘ NA FORUM ..CZY ,ZE JESTEŚ NA MKONTAKT ...CHODZIŁO MI O TO ,ŻE CHYBA ZAINTERESOWAŁAŚ SIĘ MOJĄ OSOBĄ ..I DLATEGO TAK CZĘSTO ZAGLĄDAŁAŚ NA MÓJ PROFIL..I TO MI SIĘ NIE SPODOBAŁO ..POZA TYM NIC DO CIEBIE NIE MAM ..POZDRO
Witaj.Szukamy kobiety,która będzie miła i sympatyczna.Z która będzie się nam miło rozmawiało.Która będzie miała własne zasady moralne.Gabriel dziewczyna idzie z chłopakiem do łózka bo kocha chłopaka lub pragnie mieć dziecko.Rozwody były są i będą.Jeśli ludzie nie pasują do siebie charakterami.Mają inną wizję życia we dwoje.
Neron a może zapomnimy o tym po prostu
? chyba nie ma sensu wciąż do tego wracac?
no dobra może bez czepiania się
hej hej, ale mogłoby być tak miło i sympatycznie:buziak:
Neron powinien mieć ksywe chyba
ona jest u mnie
Wracając do pytania.-
bardzo ważne w życiu, chociaż czasem przeszkadzają, konsekwencje też bywają różne, ale trzeba je ponosić właśnie w imię tych zasad. To oczywiście moje zdanie i nie wszyscy będą się z tym zgadzać
Zasady są
Ana sprawdzałem co robicie wczoraj