Drogie Panie ... uważajcie na pana o nicku mario30lat to największy cham jakiegokolwiek widziałam na śiwecie poniża i ośmiesza dziewczyny a sam wygląda jak heheh wlepiej nie pisać ...
Przeklety
27.03.2011 r. 15:53:57
Jak ja kocham takie Akcję Sprawdze tego Typa \"mario30\" jak powturzy Akcję daj Mi znać!
Przeklety
27.03.2011 r. 15:58:39
Wymagająca jesteś Jestem w Trakcie Korepetycji po woli dojdę do wprawy
Przeklety
27.03.2011 r. 16:02:11
Nie Nie już się nauczyłem widziałaś jak Szybko A ten Gościu Wykasował Swój Profil Albo Nick Zły Podałaś mario30 Nie istnieje?
antek
27.03.2011 r. 16:02:42
czego się boisz że kasujesz posty
antek
27.03.2011 r. 16:12:10
i baterie znowu będą drogie
Przeklety
27.03.2011 r. 16:20:00
Link Text Goes
Here
Przeklety
27.03.2011 r. 16:44:25
Spoko Wazne że Przejżałes na Oczy! Ja Nie czuje Urazy do ciebie Jest Ok!
Przeklety
27.03.2011 r. 16:45:29
Jedynie Konrada szukam Jak go Namieże to Policja mu Nie Pomorze
Przeklety
27.03.2011 r. 16:47:57
Gepard my nalezymy do Starego Grona tak samo Gabriel itp i czesto były kłutnie ale ja mam wyje-bane na to!
Przeklety
27.03.2011 r. 17:10:14
ja ją rozgryzłem jak wszedłem na jej konto i widziałem z iloma ona osobami kreci! nie zakończyła jednego związku a jak jego w chu-ja robiła cie bie tez by zrobiła ona szuka non stop kogoś! nie zachamowała by na tobie! ja siedziałem tgeraz rok czasu prawie i Do pauli pisałem listy i dzwoniłem a ona nawet na jeden list mi nie odpisała też mnie w konia robiła!
Przeklety
27.03.2011 r. 17:23:50
Siedziałem Z Gośćmi Z Gangu Z Torunia a dokladnie z synem kturemu ojca zastszelili w toruniu który Należy do Gangu i rozmawiałem Na temat jej i Nie znali jej Wiec ona jest Zwykłym Pionkiem Bo ponoć dym Jakis Szykowała a ja Z Puchy już Miałem z chlopakami zalatwione żeby jej wiazd robić Ma szczęście że nie poszła na policje bo by musiała Z Torunia się Wyprowadzic!
Przeklety
27.03.2011 r. 17:25:35
Wypijemy wypijemy bo niedługo jadę do Londynu!
Jacek
28.03.2011 r. 08:54:11
Jacek
28.03.2011 r. 09:00:26
milego dnia....
Jacek
28.03.2011 r. 10:42:00
Mariusz
28.03.2011 r. 11:09:04
taaak GEPCIO TERAZ TO DOPIERO SIĘ LUDZISKA DOWIEDZIELI CO ZA MENEL Z CIEBIE, Z MAFIJĄ SIĘ ZADAJĄCY . NIC TYLKO ŚCIE..RWO PEDAL..SKIE, SUTENER JEDEN HA HA HA . PO PROSTU NIKT, KTOŚ KTO NIE JEST WART KOPNĄĆ GDY LEŻY I KWICZY JAK ŚIWNIA
Drogie Panie ... uważajcie na pana o nicku mario30lat to największy cham jakiegokolwiek widziałam na śiwecie poniża i ośmiesza dziewczyny a sam wygląda jak heheh wlepiej nie pisać ...
Jak ja kocham takie Akcję
Sprawdze tego Typa \"mario30\" jak powturzy Akcję daj Mi znać!
Wymagająca jesteś
Jestem w Trakcie Korepetycji
po woli dojdę do wprawy
Nie Nie już się nauczyłem widziałaś jak Szybko
A ten Gościu Wykasował Swój Profil Albo Nick Zły Podałaś mario30 Nie istnieje?
i baterie znowu będą drogie
Link Text Goes
Here
Spoko Wazne że Przejżałes na Oczy! Ja Nie czuje Urazy do ciebie Jest Ok!
Jedynie Konrada szukam Jak go Namieże to Policja mu Nie Pomorze
Gepard my nalezymy do Starego Grona tak samo Gabriel itp i czesto były kłutnie ale ja mam wyje-bane na to!
ja ją rozgryzłem jak wszedłem na jej konto i widziałem z iloma ona osobami kreci! nie zakończyła jednego związku a jak jego w chu-ja robiła cie bie tez by zrobiła ona szuka non stop kogoś! nie zachamowała by na tobie! ja siedziałem tgeraz rok czasu prawie i Do pauli pisałem listy i dzwoniłem a ona nawet na jeden list mi nie odpisała też mnie w konia robiła!
Siedziałem Z Gośćmi Z Gangu Z Torunia a dokladnie z synem kturemu ojca zastszelili w toruniu który Należy do Gangu i rozmawiałem Na temat jej i Nie znali jej Wiec ona jest Zwykłym Pionkiem Bo ponoć dym Jakis Szykowała a ja Z Puchy już Miałem z chlopakami zalatwione żeby jej wiazd robić Ma szczęście że nie poszła na policje bo by musiała Z Torunia się Wyprowadzic!
Wypijemy wypijemy bo niedługo jadę do Londynu!
milego dnia....
taaak GEPCIO TERAZ TO DOPIERO SIĘ LUDZISKA DOWIEDZIELI CO ZA MENEL Z CIEBIE, Z MAFIJĄ SIĘ ZADAJĄCY . NIC TYLKO ŚCIE..RWO PEDAL..SKIE, SUTENER JEDEN HA HA HA
. PO PROSTU NIKT, KTOŚ KTO NIE JEST WART KOPNĄĆ GDY LEŻY I KWICZY JAK ŚIWNIA