forum

Rozrywka i uczucia

Dziewice

1. Mariusz 25.03.2011 r. 11:37:47

Gepciu napisałeś żeby Cię nie opuszczał, Kochany ja Cię nigdy ale to przenigdy nie opuszczę .....     aż odpuścisz. Lubię z TobA polemizować i świat wiele by stracił gdybyś przestał    

2. Mariusz 25.03.2011 r. 11:40:52

Gepciu , Twoje wypowiedzi sa coraz krótsze, czyzby się zmęczył, Twoje bluzgi coraz mniejsze, czyżby ci się skończyłn słownik języka brudnego ?   smutny  

3. Mariusz 25.03.2011 r. 11:42:41

Gepciu czyzbys siły juz tracił ? Dopiero co zaczęliśmy a ty wymię     kasz ?            

4. Mariusz 25.03.2011 r. 11:48:59

Piszesz do mnie: / ...bo jak narazie tylko gadasz..zebym zrozumial ale ja nic takiego jeszcze nie zrozumialem. /

Gepciu zszedłem do Twojego poziomu i ty dalej nic nie rozumiesz ? Gapciu martwisz mnie Twoje szare komórki są przeżarte narkotykami a organizm wycieńczony alkoholem, wcale sie nie dziwię, że masz problem ze spostrzeganiem rzeczywistości, może jest tam ktos kto by ci pomógł    

5. Mariusz 25.03.2011 r. 12:03:16

Gepciu kto cie zna ? powiedz?     nic z tego nie będzie, bo ja tylko z ludzmi na poziomie. Ty nie reprezentujesz zadnego. /polemika z tobą to tylko bluzgi zadnej sensownej treści. Pedz..iem nazywasz ludzi a sam zlizujesz po swoich kolegach ped./ziac/h to co ci zostawią    

6. Mariusz 25.03.2011 r. 12:06:49

Nie mnie pierwszego tu na mk obrażasz, ale spokojnie ja jako pierwszy ci daję do wiwatu!         I dla tego szlag cie trafia         Przejechałeś się po mnie i nie wiesz jak z tego wybrnąć ale uprzedzałem Ciebie że bedzie bolało i co boli nieprawdaż         a ty się znowu wściekasz ? ale to pokazuje jaki jestes bezsilny                                    

7. Mariusz 25.03.2011 r. 12:08:04

Ciekawe czy po 1 miesiącu takiego mojego ataku będziesz chciał się tu pokazywać?    

8. Mariusz 25.03.2011 r. 12:11:40

Gepciu odstaw te prochy ! mówię to dla twojego dobra    

9. Mariusz 25.03.2011 r. 12:18:19

Gepciu to czym jesteś porównujesz się do zwierzęcia które jest szlachetne w swej prostocie A z ciebie wychodzi burak, Pedź, szmacia..rz, kolaborant, handelek szwindelek, obluzgiwacz.. Kto takiego chce znać ? czekam az się ktoś do ciebie przyzna    

10. Mariusz 25.03.2011 r. 12:18:28

Gepciu to czym jesteś porównujesz się do zwierzęcia które jest szlachetne w swej prostocie A z ciebie wychodzi burak, Pedź, szmacia..rz, kolaborant, handelek szwindelek, obluzgiwacz.. Kto takiego chce znać ? czekam az się ktoś do ciebie przyzna    

11. Mariusz 25.03.2011 r. 13:09:15

Gepcio no opowiadaj chłopie wiem że mieszkasz z siostrą nieźle obciąga ? a przy której latarni pracuje i na jakiej ulicy ? brudasom tez daje (pakistany, murzyni i cała reszta )

12. Maciek 25.03.2011 r. 13:21:45

To chyba poczatek wielkiej przyjazni ... hehe            

13. Maciek 25.03.2011 r. 14:42:55

Dagmara nie mowisz o sobie                

14. Maciek 25.03.2011 r. 14:53:19

ciekawe jak ty sie uchowalas    

15. Maciek 25.03.2011 r. 15:04:48

ktos sie jeszcze szanuje na tym swiecie    

16. Maciek 25.03.2011 r. 15:08:27

17. Mariusz 25.03.2011 r. 19:34:52

Drogi Gepciu czyżbyś chciał mnie tym kwiatkiem przeprosić ?     Naprawdę już bokami robisz     A ja myslałem że sobie jeszcze pogadamy, a tak dobrze żarło i co zdechło !    

dojeb..a/łem Ci co ? jak wyszła prawda że śpisz ze siostrunią     taaak ... teraz wszystko jasne.   uśmiechnięty   Doprowadziłeś do tego że zostałeś bohaterem forum, masz swoją rubryczkę i ludzie ci pzrypinaja kolejne karteczki... ha ha ha         Widzisz to nie tylko moja opinia op Tobie tak powiedziałeś prawdę jestes znany tu . Ci co tak niepochlebnie piszą o Tobie to wszyscy z którymi po powrocie sie umówiłeś?   smutny   Bo przypomne że i ja od Ciebie taka propozycje dostałem ale odmówiłem ze wzgledu różnic poziomów intelektualnych .    

18. Mariusz 25.03.2011 r. 19:38:18

W swoim profilu na wszystko wpisałeś zapytaj mnie... Do odważnych nie należysz skoro boisz sie o sobie coś bliższego napisać mój profil nie ma zapytań ani niejasności. Jesteś jak tchórz co sie w jamie chowa i tylko nocą jak go nikt nie widzi wychodzi. Cienias i tyle bobek kozi, ha ha ha    

19. Mariusz 26.03.2011 r. 09:53:08

Gepcio napisał:

cioto chowaszc.sie za kobiecymi profilami /TYCHYBA CIERPISZ NA SCHIZOFREMIĘ, CZUJESZ SIĘ PZREŚLADOWANY?/ ty nie normalny jestes uwierz mi i ty mnie do lekarza wysylasz /WSZYSTKIE SYMPTOMY MASZ NIENORMALNEGO, WIĘC CIE WYSYŁAM DLA DOBRA TWEGO   uśmiechnięty   /..debilu brudny...czy brudna..ch,uj go wie scierwo z toba /Z BRUDASAMI TO SIE SAM ZADAJESZ OBCIĄGASZ IM BY MIEĆ NA PALIWO, A TWOJA SIOSTRA Z KTÓRĄ MIESZKASZ I POPYCHASZ WYSTAWIASZ POD LATARNIĄ BY CIE UTRZYMYWAŁA/,,grasz tu cwaniaka..chcesz mnie czegos nauczyc ,,,.jestes cienias .wstydzisz sie pokazac morde facet ..zesral bys sie zebym cie .dorwal w realu / ACHCIAŁBYS PRZEJAŻDŻE W BAGAŻNIKU PO pOLSCE Z RUSKIMI?     / , KOKGO SYNKU STRASZYSZ ZA CIENKI DLAMNIE JESTEŚ I NIE GRÓŹ SKORO NIE WIESZ Z KIM MASZ DO CZYNIENIA/to strugaj tu dalej straznika tekxasu.a kto cie slucha..tylko tyle smrodzie mozesz sam do siebie z ela pogadac../TY TO JUZ MASZ POD KOPUŁĄ NAS..._SRANE, CHŁOPIE ZACZNIJ SIE LECZYĆ     /powiedz mi cwelu./CWEL SZUKA CWELA? JA NIM NIE JESTEM SZUKAJ DALEJ     /.po co ty tu siedzisz..dla eli /ŻEBY TEPIĆ TAKIE cIO..TY, CO WYKORZYSTUJĄ SWOJE SIOSTRY BY ICH UTZRYMYWAŁY !         / ..tchurzem zas.ranym/URODZONY I MIESZKAJĄCY W MIOEŚCIE,TY WIOSKOWA CIOT..O, PEDZ..IU ZNANY W SWEJ OKOLICY jestes ..cwaniaczku wioskowy / JESZCZE RAZ POWTARZAM TOBIE WBIJ SOBIE DO TEGO PUSTEGO ŁBA JA MIESZKAM W MIEŚCIE /     POZDRAWIAM CIE GEPCIU I ZYCZĘ OWOCNYCH WYPOCIN. A PRZECZYTAŁEŚ OPIS SWOJEGO PROFILU NA FORUM? W TYTULE DO WSZYSTKICH ?     POLECAM NAPRAWDE DOBRE                        

20. Mariusz 26.03.2011 r. 09:55:46

GEPCIU TY JUZ SPAĆ PRZEZ ZE MNIE NIE MOŻESZ? TWÓJ OSTATNI WPIS BYŁ O GODZ. 6.48. aMÓWIŁEM ZACZYNA SIE !    

21. Mariusz 26.03.2011 r. 10:12:30

GEPCIU TO TAK GDYBYŚ PRZEOCZYŁ:

Gepciu mi zarzuca że sie ukrywam : POCZYTAJCIE JEGO PROFIL:

Pseudonim: GEPARD / NIE PODAJE SWOJEGO IMIENIA !

Znak zodiaku: Skorpion / MOŻE

Branża: Zapytaj mnie? / WŁAŚNIE JAKA BRANŻA?

Wykształcenie: Zapytaj mnie? / WSTYDZI SIĘ SWOJEGO WYKSZT./

Zalogowany: dzisiaj, 07:22 (online) /TO NIE WAZNE

Kategoria: Zapytaj mnie? / WŁAŚNIE JAKĄ MASZ KATEGORIĘ ?

Szukam osoby w wieku: Zapytaj mnie? / ZNOWU JAKAŚ TAJEMNICA

Telefon: brak / TO NIE WAŻNE, CHOCIAŻ HANDLIJE NIMI Z PIWNICY

GG: brak / NIEWAŻNE MOZE NIE MIEĆ

Skype: brak / RÓWNIEZ JAK WYZEJ ALBO NIE CHCE, ZRESZTĄ O CZYM Z NIM MÓWIĆ ?

Kraj: Polska / CVZY NA PEWNO BO SIĘ CHWALI ŻE PRACUJE ZA GRANICĄ ? CZY ZNOWU KŁAMSTWO ?

Miasto: Brak / NO MOZE NA WSI TO BRAK

Powiat: Zapytaj mnie? MOŻE NIE WIE CO TO POWIAT, ALBO SIE BOI POWIEDZIEĆ

Województwo: Nie podano / TEŻ MOŻE SIĘ BOI, ALBO NIE WIE

Stan cywilny: Zapytaj mnie? / TU ZNOWU TAJEMNICA, PEWNIE ZONATY ALBO ROZWODNIK TYLKO SIĘ WSTYDZI !

Szukam do(cel): Zapytaj mnie? / NIE ZNA SWOJEGO CELU!

Moja data urodzin: 1975-10-23 / CZY PRAWDZIWA? KTO TO WIE ?

nO I JAK gepciu? mój profil wypełniony jest bez : nie podano, albo zapytaj mnie. I co znowu mam Ci dokopać? Sam widzisz jesteś niewiarygodny szma..ciasz i tyle a ja będę dalej aż do skutku twój wybór...

22. Mariusz 27.03.2011 r. 19:01:03

Gepciu jesteś poniżej krytyki ŻENADA    

23. Mariusz 27.03.2011 r. 19:03:04

Gepciu poczytaj sobie foru co piszą lydzie którzy cie znają albo poznali ha HA HA !   uśmiechnięty              

24. Mariusz 27.03.2011 r. 19:33:31

gEPCIU zabawny jesteś        

25. antek 27.03.2011 r. 19:38:41

może oba na     byście poszli

26. Mariusz 27.03.2011 r. 19:38:44

gEPCIU zabawny jesteś        

27. Mariusz 27.03.2011 r. 19:40:30

kto to jest GEOARD to smierdzący kot ! dorobiłes sie już swojego forum na mk ! ha ha ha    

28. Mariusz 27.03.2011 r. 19:42:26

A jaki umuzykalniony !     WRUSZAJĄCE !   płacz     płacz     płacz  

29. Mariusz 27.03.2011 r. 19:47:00

A jaki umuzykalniony !     WRUSZAJĄCE !   płacz     płacz     płacz  

30. Mariusz 27.03.2011 r. 19:48:42

GEPCIU JAJKA cI SPUCHŁY? taki z ciebie facet? Szmata i pedzio..ws.kie Scierwo !