Znam dużo dziewczyn o różnych charakterach ale nie znam żadnej dziewicy w wielu powyżej 17 roku zycia. Czy dziewice w tym wielu jeszcze istnieją??
niewinna?
23.03.2011 r. 09:16:48
pewnie tak..
niewinna?
23.03.2011 r. 09:24:28
hey aniadlugonoga81
Mariusz
23.03.2011 r. 10:21:20
Dziewice ? jakie znowu dziewice, toż to wymarły gatunek jest. Teraz du..py dają już 12 latki To gdzie je szukać w przedszkolu ?
antek
23.03.2011 r. 13:18:42
na temat dziewic jest wierszyk straciłam cnotę , gdy miałam roczek , wypadając z kołyski na smoczek ,
Mariusz
23.03.2011 r. 19:22:00
Gepard rozumiem cie ...na ciebie już dawno nasrały i pewnie w głowie taż masz nasrane .. rozumiem Cię Ale sa lekarze może coś na to poradzą trzymam kciuki !
Mariusz
23.03.2011 r. 19:26:28
Alys biedaczko i Ty biedny Gepardzie ,gdzie ty mieszkasz ? na Marsie ? Tydzień temu był program z Drzyzgą ewą zresztą to były tam takie co juz w wieku 13 lat zostały mamusiami i mi tu nie pierd...olcie bezmózgi zakichane ! Jak nic nie wiecie pustaki to lepiej sie nie wypowiadajcie
Mariusz
23.03.2011 r. 19:29:21
Głupie pytania takie jak długie nogi Ja mam kobietę i dzieci i nie jestem sam, jak ty Aniu długonoga rozumiem twoje rozterki jakie tu wypisujesz dać mu nie dać a gdzie na łące w szopie na łonie natury ? w dziupli? i takie tam dyrdymały ha ha
Mariusz
23.03.2011 r. 19:30:21
Aniu długonoga lepiej juz nioe wpadaj na swoje pomysły bo polotu nie maja
Mariusz
23.03.2011 r. 19:33:21
Alys ty może z bidula i mamy nie masz? bidulka ....
Mariusz
23.03.2011 r. 19:37:18
Gepard to ja jescze: współczuję ci że masz 3 dziurawce takie rzeczy dzieją się na swiecie Ja mam dwóch wspaniałych synów to znasz resztę jesteś doświadczony to wiesz co dalej. A od pedofilów mnie nie wyzywaj bo nie wiadomo z kim ty się tam zadajesz. Troche już nam o tym pisałeś o jakiś dziw..kach i temu podobne. Więc patrz co piszesz...
Ja nie pisałem że wszystkie dają, tylko że daja juz wtym wieku
Mariusz
23.03.2011 r. 19:56:21
Oj synku ty od tych dopalaczy to masz już całkiem w mózgu mielone. A pobyt na obczyźnie spowodował u Ciebie zachwianie równowagi psychicznej, a wracając do Twojego Ojca to pewnie we wsi wszyscy go dymali, a w powiecie był najbardziej znany CIOTĄ i dlatego uraz Ci pozostał rozumiem to Lęki z lat dziecinnych dobrze że chociaż ty nie masz dzieci a może masz? Twoja pewnie tu w kraju puszcza sie z każdym za piwo ? I nie gorączkuj sie bo Ci żyłka peknie czy cos takiego i tego domu nie zdażysz ukończyć
Mariusz
23.03.2011 r. 19:57:55
Gepard to Twoje wspomnienia z dzieciństwa ? Współczuję
Mariusz
23.03.2011 r. 20:37:45
Gepard a ty komu obciągasz, a twoja mamusia, twój tatuś a twoje siostrzenice a Twoja rodzinka do 10 pokolenia wstecz ? Napisz pamietnik chetnie poczytamy
Mariusz
23.03.2011 r. 20:54:24
Gapciu ale o kim mówisz CIOTA chyba o sobie, nie masz rodziny dzieci to co ty możesz o życiu wiedzieć ? swoje pedals..kie przywary przyklejasz ludziom normalnym a ty wykolejeńcze tylko pluć potrafisz. Takie ped...ały nie robia na mnie wrażenia Twoje żygowiny i bluzgi również jak tak mogę długo sie z tobą bawic ale widzę że już wymiekłes jak kazda ciot..a
Mariusz
23.03.2011 r. 21:10:10
Gepcio ciota gepcio ciota lubisz jak Cie dymaja od tyłu ? Pedal..e jeden ?
Mariusz
23.03.2011 r. 21:12:51
Gepcio ciota gepcio ciota lubisz jak Cie dymaja od tyłu ? Pedal..e jeden ?
Mariusz
23.03.2011 r. 21:18:20
gepcio Twoje negatywne emocje kiedys Cię zabiją
Mariusz
23.03.2011 r. 21:35:06
Mówię to poważnie, alkochol, rozłąka z rodziną i zatracasz trzeźwość postrzegania.
Maciek
23.03.2011 r. 23:34:03
slabo sie starasz
AGATA
24.03.2011 r. 07:50:19
Gepard
co z toba?????
taki wsciekły z rana ??? kogo tak wyzywasza????
Mariusz
24.03.2011 r. 12:01:13
O Gepcio sie obudził i z nowu kac i te nocne majaki z rana ? Nie pzrejmuje się w cale co o mnie piszesz co może taki jak sobą reprezentować to widać po sposobie wypowiadania się ! To sugeruje środowisko z jakiego pochodzisz, i w jakim przebywasz, a może nawet środowisko w jakim przyjdzie Ci dokonać żywota swego. Smutne . Może opluwanie innych i wyzywanie od Ciot ma odwrócić uwagę od Twojej osoby, gdyż sam pochodzisz z takiego środowiska, a może poranny ból odb..ytu sprawia że jesteś nie w sosie ? Gapciu jak tak mogę długo, aż nie przestaniesz i nie zastanowisz sie nad swoim dialogiem. Mnie nie urazisz, ale sam jesteś dla mnie nawet nie partnerem do rozmów a jedynie ofiarą do kopania, co z resztą sie przejawia w naszej interesującej dyskusjii .
Mariusz
24.03.2011 r. 12:03:53
W swoim życiu nie spotkałem nikogo z Twojego środowiska co mając dzieci i rodzinę był tak jak Ty cio..tą. Ale osoba samotna jak ty z przygodnymi kontaktami seksualnymi ? ... To i owszem zdarza sie czesto!
Ernest
24.03.2011 r. 12:41:02
Dawno dawno temu słyszałem o jakiś dziewicach ale teraz to juz wszystkie wygineły
Jak ktoras doniesienie swoje dziewictwo do siedemnastki to jej kolezanki uwazaja ja za stara dewote
Mariusz
24.03.2011 r. 12:51:48
Ja podobnie, chociaż zdarzają się odstępstwa od tej reguły. Ale uważaj na Gepcia gdyż on zaraz wyzywa od peda..łów i od Cio..t , jakiś nerwowy w tej materii, sądzę że miał doczynienia w jakiś sposób z tą materią delikatnie mówiąc, ale nie chce zdradzić tylko zaraz się wyrywny robi
Mariusz
24.03.2011 r. 13:07:59
Sylwio, 2 tygodnie temu był program z Drzyzgą, gdzie były poruszane te tematy. Wypowiadała się tam dziewczyna, która za namową koleżanek mając lat niespełna 13, poszła do łóżka gdyż jako jedyna była jeszcze dziewicą w ich grupie ! Nastepna mając 12 lat poszła do łóżka z 14 latkiem bo sie bardzo kochali, ale jak wyszło że jest w ciąży to młodemu miłość pzreszła. Inicjacja seksualna zaczyna się w coraz to młodszym wieku, dziewczynki coraz szybciej dostają okres, coraz szybciej dojrzewają ! To z wypowiadań Pana Lwa Starowicza seksuologa jak miewam A więc autorytet w tym temacie. To nie moje wypociny tylko przykłady z życia kochana i kochany Gepciu !
Mariusz
24.03.2011 r. 13:11:53
A jeszcze jedno w jednej gazecie gdzie ten problem był też poruszany, przeczytałem o badaniach opinii na nastolatkach w USA, które zaczynają doceniać wstrzemięźliwość seksualną. Jak widać nie ma na to reguły...
Ernest
24.03.2011 r. 13:12:27
Sylwio ja sie nie wysmiewam z dziewic
sam chcialbym spotkac dziewice
ale to raczej juz jest niemozliwe
Mariusz
24.03.2011 r. 13:16:16
Nikt nie wyśmiewa że ktoś jest dziewicą lub nie , to sprawa indywidualna. Sam wolałbym by moja pierwsza i ostatnia partnerka była dziewicą ale sama wiesz, że to jest bardzo trudne... do zrealizowania. Dochowanie czustości do ślubu jest bardzo trudne, Chyba jedynie w krajach arabski, gdzie potrafiła rodzina zabić albo sprzedac do burd..elu, gdy się okazało że ich córka jest zbrukana czytaj nieczysta.
adamski62
24.03.2011 r. 13:30:10
Moze i tak ale jest ich coraz mniej,zycie idzie do przodu
Znam dużo dziewczyn o różnych charakterach ale nie znam żadnej dziewicy w wielu powyżej 17 roku zycia. Czy dziewice w tym wielu jeszcze istnieją??
pewnie tak..
hey aniadlugonoga81
Dziewice ? jakie znowu dziewice, toż to wymarły gatunek jest. Teraz du..py dają już 12 latki
To gdzie je szukać w przedszkolu ?
na temat dziewic jest wierszyk
straciłam cnotę , gdy miałam roczek , wypadając z kołyski na smoczek ,
Gepard rozumiem cie ...na ciebie już dawno nasrały i pewnie w głowie taż masz nasrane .. rozumiem Cię
Ale sa lekarze może coś na to poradzą trzymam kciuki !
Alys biedaczko i Ty biedny Gepardzie ,gdzie ty mieszkasz ? na Marsie ? Tydzień temu był program z Drzyzgą ewą zresztą to były tam takie co juz w wieku 13 lat zostały mamusiami i mi tu nie pierd...olcie bezmózgi zakichane !
Jak nic nie wiecie pustaki to lepiej sie nie wypowiadajcie
Głupie pytania takie jak długie nogi Ja mam kobietę i dzieci i nie jestem sam, jak ty Aniu długonoga rozumiem twoje rozterki jakie tu wypisujesz dać mu nie dać a gdzie na łące w szopie na łonie natury ? w dziupli? i takie tam dyrdymały ha ha
Aniu długonoga lepiej juz nioe wpadaj na swoje pomysły bo polotu nie maja
Alys ty może z bidula i mamy nie masz? bidulka ....
Gepard to ja jescze: współczuję ci że masz 3 dziurawce takie rzeczy dzieją się na swiecie Ja mam dwóch wspaniałych synów to znasz resztę jesteś doświadczony to wiesz co dalej. A od pedofilów mnie nie wyzywaj bo nie wiadomo z kim ty się tam zadajesz. Troche już nam o tym pisałeś o jakiś dziw..kach i temu podobne. Więc patrz co piszesz...
Ja nie pisałem że wszystkie dają, tylko że daja juz wtym wieku
Oj synku ty od tych dopalaczy to masz już całkiem w mózgu mielone. A pobyt na obczyźnie spowodował u Ciebie zachwianie równowagi psychicznej, a wracając do Twojego Ojca to pewnie we wsi wszyscy go dymali, a w powiecie był najbardziej znany CIOTĄ i dlatego uraz Ci pozostał rozumiem to
Lęki z lat dziecinnych
dobrze że chociaż ty nie masz dzieci a może masz? Twoja pewnie tu w kraju puszcza sie z każdym za piwo ?
I nie gorączkuj sie bo Ci żyłka peknie czy cos takiego i tego domu nie zdażysz ukończyć
Gepard to Twoje wspomnienia z dzieciństwa ?
Współczuję
Gepard a ty komu obciągasz, a twoja mamusia, twój tatuś a twoje siostrzenice a Twoja rodzinka do 10 pokolenia wstecz ? Napisz pamietnik chetnie poczytamy
Gapciu ale o kim mówisz CIOTA chyba o sobie, nie masz rodziny dzieci to co ty możesz o życiu wiedzieć ? swoje pedals..kie przywary przyklejasz ludziom normalnym a ty wykolejeńcze tylko pluć potrafisz. Takie ped...ały nie robia na mnie wrażenia Twoje żygowiny i bluzgi również jak tak mogę długo sie z tobą bawic ale widzę że już wymiekłes jak kazda ciot..a
Gepcio ciota gepcio ciota
lubisz jak Cie dymaja od tyłu ? Pedal..e jeden ?
Gepcio ciota gepcio ciota
lubisz jak Cie dymaja od tyłu ? Pedal..e jeden ?
gepcio Twoje negatywne emocje kiedys Cię zabiją
Mówię to poważnie, alkochol, rozłąka z rodziną i zatracasz trzeźwość postrzegania.
slabo sie starasz
Gepard
co z toba?????
taki wsciekły z rana ??? kogo tak wyzywasza????
O Gepcio sie obudził i z nowu kac i te nocne majaki z rana ? Nie pzrejmuje się w cale co o mnie piszesz co może taki jak sobą reprezentować to widać po sposobie wypowiadania się !
To sugeruje środowisko z jakiego pochodzisz, i w jakim przebywasz, a może nawet środowisko w jakim przyjdzie Ci dokonać żywota swego.
Smutne . Może opluwanie innych i wyzywanie od Ciot ma odwrócić uwagę od Twojej osoby, gdyż sam pochodzisz z takiego środowiska, a może poranny ból odb..ytu sprawia że jesteś nie w sosie ?
Gapciu jak tak mogę długo, aż nie przestaniesz i nie zastanowisz sie nad swoim dialogiem. Mnie nie urazisz, ale sam jesteś dla mnie nawet nie partnerem do rozmów a jedynie ofiarą do kopania, co z resztą sie przejawia w naszej interesującej dyskusjii .
W swoim życiu nie spotkałem nikogo z Twojego środowiska co mając dzieci i rodzinę był tak jak Ty cio..tą. Ale osoba samotna jak ty z przygodnymi kontaktami seksualnymi ? ... To i owszem zdarza sie czesto!
Dawno dawno temu słyszałem o jakiś dziewicach ale teraz to juz wszystkie wygineły
Jak ktoras doniesienie swoje dziewictwo do siedemnastki to jej kolezanki uwazaja ja za stara dewote
Ja podobnie, chociaż zdarzają się odstępstwa od tej reguły. Ale uważaj na Gepcia gdyż on zaraz wyzywa od peda..łów i od Cio..t , jakiś nerwowy w tej materii, sądzę że miał doczynienia w jakiś sposób z tą materią delikatnie mówiąc, ale nie chce zdradzić tylko zaraz się wyrywny robi
Sylwio, 2 tygodnie temu był program z Drzyzgą, gdzie były poruszane te tematy. Wypowiadała się tam dziewczyna, która za namową koleżanek mając lat niespełna 13, poszła do łóżka gdyż jako jedyna była jeszcze dziewicą w ich grupie !
Nastepna mając 12 lat poszła do łóżka z 14 latkiem bo sie bardzo kochali, ale jak wyszło że jest w ciąży to młodemu miłość pzreszła. Inicjacja seksualna zaczyna się w coraz to młodszym wieku, dziewczynki coraz szybciej dostają okres, coraz szybciej dojrzewają !
To z wypowiadań Pana Lwa Starowicza seksuologa jak miewam
A więc autorytet w tym temacie. To nie moje wypociny tylko przykłady z życia kochana i kochany Gepciu !
A jeszcze jedno w jednej gazecie gdzie ten problem był też poruszany, przeczytałem o badaniach opinii na nastolatkach w USA, które zaczynają doceniać wstrzemięźliwość seksualną. Jak widać nie ma na to reguły...
Sylwio ja sie nie wysmiewam z dziewic
sam chcialbym spotkac dziewice
ale to raczej juz jest niemozliwe
Nikt nie wyśmiewa że ktoś jest dziewicą lub nie , to sprawa indywidualna. Sam wolałbym by moja pierwsza i ostatnia partnerka była dziewicą ale sama wiesz, że to jest bardzo trudne... do zrealizowania. Dochowanie czustości do ślubu jest bardzo trudne, Chyba jedynie w krajach arabski, gdzie potrafiła rodzina zabić albo sprzedac do burd..elu, gdy się okazało że ich córka jest zbrukana czytaj nieczysta.
Moze i tak ale jest ich coraz mniej,zycie idzie do przodu