Pies,wiadomo A kobieta od rana do wieczora siedzi na kompie i głupoty pisze,a w przerwie zadzwoni do koleżanki by pochwalić się co napisała i kogo poznała,zamiast np:wziąć dziecko na spacer i pochodzić po świeżym powietrzu.
Ernest
11.03.2011 r. 16:22:39
Mario uwielbiam jak przeklinasz
Ernest
11.03.2011 r. 16:34:49
Dokladnie Mario sam bym tego lepiej nie ujął
Ernest
11.03.2011 r. 16:43:30
Mario a wymasujesz mi plecy ??
Ernest
11.03.2011 r. 16:48:38
No ja tobie tez Mario wymasuje rzecz jasne
bedziemy tak sie masowac az do pelnego relaksu
Kill Bill
11.03.2011 r. 19:38:22
jak cel chcesz osiągnąć Robercie krytykując dziewczyny które siedzą na forum - jedne długo, inne krótko ale to ich prywatna sprawa. Nikt tutaj nie zarzuca Ci, że zamiast lizać swoje jajka szukasz przygód w necie. Ile ludzi tyle powodów dla których tutaj siedzą. Nie potrzeba im moralizatorskich pogadanek ani kaznodziejów nawracających na drogę cnót wszelakich. Pozdrawiam
Arkisch
11.03.2011 r. 20:26:48
Oooo... moja Kill
A co pies robi ? kurcze nie próbowałem
Arkisch
11.03.2011 r. 20:36:31
E tam ... wolę jak wilczyca się nudzi
teresa
12.03.2011 r. 20:30:40
czesc robercie widze ze masz już neta
Marec
12.03.2011 r. 20:53:23
Eeeej spadowywuj
Ja też piszę jak bym zjadł wszystkie rozumy a nie jestem mężatką ani rozwódką
Marec
12.03.2011 r. 21:03:39
To nie pisz tak o nich
Jest taka prawda, że jak będziesz miły nawet dla potwora to znajdziesz sobie szybciej jakiegoś amatora
Marec
12.03.2011 r. 21:05:59
To jest taki drogowskaz dla czarownic
Jestem czarownikiem i szukam czarownicy
Marec
12.03.2011 r. 21:09:01
Taa. Ludzi też już dawno się nie krzyżuje ale logo zostało do dzisiaj
Marec
12.03.2011 r. 21:12:32
W sumie uczucia mogą być dobre albo złe. Ty Robert epatujesz smutkiem i żalem. Narzekasz na kobiety i mówisz złe rzeczy. Chcesz dobrych uczuć to musisz je sam w sobie najpierw wzbudzić
antek
13.03.2011 r. 12:59:42
zuza ale jak by było miło kiedy byście się godzili wieczorem , było by a potem i i następnie na koniec a rano było by wesoło
Pies,wiadomo
A kobieta od rana do wieczora siedzi na kompie i głupoty pisze,a w przerwie zadzwoni do koleżanki by pochwalić się co napisała i kogo poznała,zamiast np:wziąć dziecko na spacer i pochodzić po świeżym powietrzu.
Mario uwielbiam jak przeklinasz
Dokladnie Mario
sam bym tego lepiej nie ujął
Mario a wymasujesz mi plecy ??
No ja tobie tez Mario wymasuje rzecz jasne
bedziemy tak sie masowac az do pelnego relaksu
jak cel chcesz osiągnąć Robercie krytykując dziewczyny które siedzą na forum - jedne długo, inne krótko ale to ich prywatna sprawa. Nikt tutaj nie zarzuca Ci, że zamiast lizać swoje jajka szukasz przygód w necie. Ile ludzi tyle powodów dla których tutaj siedzą. Nie potrzeba im moralizatorskich pogadanek ani kaznodziejów nawracających na drogę cnót wszelakich. Pozdrawiam
Oooo... moja Kill
A co pies robi ? kurcze nie próbowałem
E tam ... wolę jak wilczyca się nudzi
czesc robercie widze ze masz już neta
Eeeej spadowywuj
Ja też piszę jak bym zjadł wszystkie rozumy a nie jestem mężatką ani rozwódką
To nie pisz tak o nich
Jest taka prawda, że jak będziesz miły nawet dla potwora to znajdziesz sobie szybciej jakiegoś amatora
To jest taki drogowskaz dla czarownic
Jestem czarownikiem i szukam czarownicy
Taa. Ludzi też już dawno się nie krzyżuje ale logo zostało do dzisiaj
W sumie uczucia mogą być dobre albo złe. Ty Robert epatujesz smutkiem i żalem. Narzekasz na kobiety i mówisz złe rzeczy. Chcesz dobrych uczuć to musisz je sam w sobie najpierw wzbudzić
zuza ale jak by było miło kiedy byście się godzili wieczorem , było by
a potem
i
i
następnie
na koniec
a rano
było by wesoło